Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4K Vaizdo įrašymo Plokštę USB3.0 Žaidimą Prietaisas su 1080P 60FPS 4Kp60 Live Stream Aukštos Kokybės

4K Vaizdo įrašymo Plokštę USB3.0 Žaidimą Prietaisas su 1080P 60FPS 4Kp60 Live Stream Aukštos Kokybės

lizdo

    €30.99 €37.34
    • (0)

SKU: n51210

Žymos: vmix, captur kortelės, audio dac, hat vaizdo žaidimai, es9028, skaitmeninis analoginis garso keitiklis, skaitmeninis, ios hdmi užfiksuoti kortelės, vpk, denio stream, tv stick.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: K9FC4NB602493
  • Tipas: Garso
  • Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius: Digital-to-Analoginis Keitiklis (DAC)
  • Sertifikavimo: NĖRA

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Funkcija:

Šis žaidimas užfiksuoti kortelės palaikymas max rezoliucija 1080P/60fps USB 3.0 išvesties, 4K/60Hz hdmi įvesties ir išvesties gaudyti yra pasirinktinai pagal jūsų poreikius.Jums gali automatiškai aptikti įvesties vaizdo formatą, ir automatiškai prisitaikyti prie nustatyto produkcijos dydį ir kadrų dažnį, tada įrašyti didelės raiškos vaizdo įrašus tiesiai į savo kietąjį diską su zero latency.

Paramos Linijos-out ir USB 3.0 išvestis.Nėra latency kai naudojate linijos-out uosto, ji yra labai naudinga, kai jūs darysite žaidimas live streaming.Nereikia įdiegti tvarkyklę, Tiesiog plug and play.USB3.0 pagrįstas USB-C uosto, didelės spartos duomenų perdavimo prievadas leidžia lengviau jums perduoti live streaming, kad Tampyti, Youtube, Facebook, OBS, Potplayer ir VLC ir pan.

Tinka prietaisams su 1080P 720P net 4K uosto, pvz., PS4, PS3 , DVD, vaizdo Kameros, Set top Box, ir pan., ir tai taip pat suderinama su daug sistemų, tokių kaip Windows 7/8/10, " mac OS X 10.9 arba aukščiau, Linux.Ir ji palaiko programinės įrangos, pvz.: Potplayer, AMCap, VLC, Skype", "Hangout", WebEx ir kt.

Pateikti 3.5.mm audio ir mikrofono įvesties/išvesties Prievadas, galite prijungti prie vaizdo įrašymo įrenginio su savo ausines ir mikrofoną, kad galėtumėte transliuoti savo balso ir įrašyti savo balso uostų lengvai.jūs taip pat gali pridėti išorės komentaras, kai žaisti žaidimą.

Galite pasidalinti savo turinį, konferencijų salės, su produkcija, vaizdo įrašas gali būti sinchronizuojamas su didesnio ekrano.Todėl jis idealiai tinka aukštos raiškos įsigijimo, tiesiogines transliacijas, konferencijų salės, vaizdo įrašymas, mokymo įrašymą, žaidimas pramogų gyventi transliavimo ir kt.

Patogu nešiotis, plug and play.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio

Dydis: apytiksl.10.1x6x1.3cm/3.98x2.36x0.51in

Spalva: Juoda

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 x Vaizdo įrašymo Kortelė

1 x Kabelis

1 x USB 3.0 Kabelis

1 x Instrukcija (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas)

Jums taip pat patiktų