Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Bluetooth 5.0 4.2 Garso Imtuvas, Siųstuvas, 2 1for RCA 3.5 MM AUX jungtis, USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapterius, Skirtus Automobilių TV MP3 PC

Bluetooth 5.0 4.2 Garso Imtuvas, Siųstuvas, 2 1for RCA 3.5 MM AUX jungtis, USB Stereo Muzikos Belaidžio ryšio Adapterius, Skirtus Automobilių TV MP3 PC

lizdo

    €5.02 €7.73
    • (1)

SKU: n197563

Žymos: 2 viename aux kabelis, RCA, matinio stiklo xiaomi redmi pastaba, ts rca jungtis, tv, analoginis video siųstuvas, mp3 grotuvas, mp3 disces, bluetooth 5.0 dongle usb, rca cabl.

Specifikacija:

  • FTA(Free to Air): No
  • Prekės Pavadinimas: Arvin
  • Tipas: ANALOGAS
  • Aukštos Raiškos: No
  • Modelio Numeris: KN321
  • Pakuotė: Taip
  • Su USB Wifi: No

Produkto Pavadinimas: "Bluetooth" garso adapteris

Savybės:

*1. Šis nešiojamas, lengvas belaidis garso siųstuvas ir imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimą kiekvienoje situacijoje ir taikymas.

*2. Siųstuvas režimu.Belaidžiu būdu perduoti garsą iš ne Bluetooth, TELEVIZIJA, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines arba garsiakalbį.

*3. Imtuvo režimą.Belaidžiu būdu perduoti garsą iš "Bluetooth" -mobiliesiems telefonams, tabletės arba kompiuterių wired stereo, garsiakalbiai arba ausinės.

*4. Persijungti tarp siųstuvo ir imtuvo režimai su vienu mygtuko paspaudimu.Lengvai prisijungti naudojant pažangias "Bluetooth" technologiją, ir 3,5 mm garso kabelį (yra komplekte). *5. Ultra-portable garso transliacijos elektros energijos tiekimo.Į KN321 yra tik 44 mm (1.73 cm) dydžio, o sveria vos 18 g, bet turi galingą belaidžio garso transliacijos galimybes.Įdėti šį siųstuvą ir imtuvą jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir pasiimkite su savimi, be jokių pastangų.

*6. Platus suderinamumas.Su 3.5 mm kabelio ir 3,5 mm 2RCA kabelis, šis imtuvas-siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, laisvų rankų įranga, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Aprašymas:

*1. Tech: Bluetooth 5.0, A2DP, AVRCP(imtuvas)

*2. Diapazonas: max 10 m/33 pėdų(pranešti)

*3. Porą Pavadinimas: KN321

*4. Baterija: Li-ion baterija(200 mAh)

*5. Krovimo Laikas: 2 h

*6. Dydis: 44 x 44 x 12 mm

*7. Svoris: 18 g

Patarimai:

*1. Įjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol LED žibintai

*2. Išjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol lemputė užges

*3. Baterija: Naudoti DC-5V įkroviklį, ir " micro USB įkrovimo kabelis.Raudona šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.Kai baterija yra visiškai įkrauta, raudona lemputė užgęsta ir mėlyna šviesa užsidega.

*4. Jungiklio režimu: 1) RX: Gauti režimą, lemputė: mėlyna LED 2) TX: perdavimo režimą, lemputė: LED lemputė

*RX režimas: Porą pavadinimas: KN321, rasti KN321 suporavus "Bluetooth" telefono parametrus.Mėlyna lemputė mirksi du kartus per sekundę metu poravimo procesą, ir mėlyna lemputė mirksi kas tris sekundes, po suporavus prietaisus.

Kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį į garso įvesties garsiakalbio, o kitą galą į garso įvesties KN321.

2) įsitikinkite, Kad jis yra RX režimas (mėlyna lemputė).Rasti porą vardas, pavardė telefono "Bluetooth" parametrai: KN321, spustelėkite poros.

*TX režimu: TX režimu automatiškai ieškos kitų priėmimas "Bluetooth" prietaisai (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį, "Bluetooth" imtuvo ir kt.).Per poravimo procesą, raudona lemputė mirksi du kartus per sekundę.Kai sudaroma ryšio pora, raudona lemputė mirksi kartą per tris sekundes.

Kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį į garso išvesties įrenginio, o kitas galas į garso įvesties KN321. Įsitikinkite, kad jis yra TX režimas (raudona lemputė).

2) KN321 bus automatiškai ieškotų "Bluetooth" laisvų rankų įrangą arba "Bluetooth" garsiakalbis su pora.

Pakavimo Sąrašas:

"Bluetooth" garso adapteris *1

Micro-USB laidas *1

RCA kabelis *1

3.5 mm kabelio *1

instrukcija *1

Jums taip pat patiktų