Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Motociklo Batai, Šildomos Vidpadis USB Šildymo Vidpadis Žiemą Šildomas Pėdos Padas Šiltų Kojinių, Trinkelės, Lauko Sporto Šildymo Batai Vidpadis ##

Motociklo Batai, Šildomos Vidpadis USB Šildymo Vidpadis Žiemą Šildomas Pėdos Padas Šiltų Kojinių, Trinkelės, Lauko Sporto Šildymo Batai Vidpadis ##

lizdo

    €5.83 €10.60
    • (1)

SKU: n174693

Žymos: vyrų vakarų įkrovos, batai vyrams motociklai, gaerne kelių batai, motokroso batų, iškrypėlis marškinėliai, ios šildomi vidpadžiai, kabelio šildomos vidpadis, žiemą šildomas vidpadis, kojinės motociklo bakas, plonas šildomi vidpadžiai.

Specifikacija:

  • Naudoti: Lauko,Kempingai ,Slidinėjimo,Medžioklės, Žiemos Vidpadis Koja Šilčiau
  • Funkcija: galima skalbti
  • Dydis: DIY Customizable,Can be cut
  • Kostiumas: Šildomos Batų Padas, batai ,auliniai batai
  • Medžiaga: Spandex & Nailonas
  • Lytis: Unisex
  • Įtampa: 5V,2A
  • MOKESTIS: USB Įkrovimo

Juoda spalva

Medžiaga: EVA

Galia: 8 W

Galia: 5 V / 2A

Dydis: ("PASIDARYK pats" kolonėlė vidpadžių dydį)

Dydis 40 kostiumas (ES 35-40)

Dydis 45 kostiumas (ES 41-45)

USB Įkrovimo Šildomi Vidpadžiai: Šie šildymo vidpadžiai priimti nauja šildymo technologija, EVA pailginamas medžiagos dažnai ir patogūs, su gera pagalvėle, nešiojamas žibintas, šildymas yra patogus, su USB sąsaja naudojama šildymo USB laidu , didelis šildomas plotas, net šilumos paskirstymo, temperatūros pasiekia 50 ° C / 122 ° c temperatūroje.

Valomos ir Pakartotinos Naudojimas: Šis usb padai medžiaga yra atspari vandeniui efektas yra plaunamas ir daugkartinio naudojimo, galima plauti jį šepetėliu, ne mašina, plovimo, ji turėtų būti pažymėta, kad jis turi būti išdžiovinti po plovimo, ir turi būti visiškai sausi prieš naudojimą.

"PASIDARYK pats" kolonėlė vidpadžių dydis: elektros vidpadžiai gali būti supjaustytas į dydį jūsų poreikį, reguliuojamas savo batų dydį, batų dydžio intervalas yra pateiktas vidpadžiai savo "PASIDARYK pats" patogumo, šildomi vidpadžiai yra 5mm storio, jūs neturite nerimauti apie tai, kokio dydžio yra pažymėtas linijas ant padų, Lengvai pjaustomas.Tinka vyrams ir moterims dydis ue 35-44.

Platus naudoja ir geriausia dovana: šildomi vidpadžiai saugo jūsų kojų šilta šalta žiema, temperatūra pasieks iki 42 ° C / 108 ° C, todėl nesvarbu, kur jūs einate, jūs galite išlaikyti šiltas, pritaikytas slidinėjimas ir lauko sporto šakų, kitų sporto šakų, kempingas, favoritai, medžioklė, išvykos pėsčiomis, žvejyba ir kt., tai geriausia Kalėdų dovana.

Pastabos ir nuomonės:

1. Prašome leisti klaida 3,0 Mm, dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, tai prieš jūsų pirkti.

2. Dėl skirtingų monitorių, gali būti subtilus skirtumai spalvos produktų.Mes tikimės, kad jūs galite juos suprasti.

3. Prašome palikite mums žinutę, jeigu pastebėsite kokių nors problemų dėl mūsų produktą ir mums bus malonu išspręsti šią problemą už jus.

Elektros šildymas, batų vidpadžiai baterija, šildomos slidinėjimo įkrovos koja šilčiau.

Laikyti kojas šiltai.Išmanieji termostatai.

Kvėpuojantis dezodorantas, laisvas, tinka.

Su aukštos kokybės ir patvarus rezultatus.

100% nauji ir geros būklės.

Paketų sąrašo:

1 x dvigubo šildomos vidpadis

1 x krovimo linija

Jums taip pat patiktų