Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Aukštos kokybės Royal Belgija kavos virimo aparatas/syphon kavinukas/ balansavimo syphon kavos puodą su puikus dizainas pristatymas nemokamas

Aukštos kokybės Royal Belgija kavos virimo aparatas/syphon kavinukas/ balansavimo syphon kavos puodą su puikus dizainas pristatymas nemokamas

lizdo

    €98.12 €118.21
    • (0)

SKU: n51636

Žymos: aukso syphon kavos virimo aparatas, espresso įranga, kavos virimo aparatas sifonas, didelis syphon kavos virimo aparatas, bles, balta belgija, c1000, kavos virimo aparatas, kavos įranga, aukso belgija.

Specifikacija:

  • Funkcija: syphon kavinukas
  • Medžiaga: mediniais&nerūdijančio stee &Šilumos varža stiklo
  • Talpa: 4boxes
  • Modelio Numeris: KAIP-B002
  • Tipas: Dulkių Kavos Virimo Aparatas
  • Galia (W): 0
  • Įtampa (V): 0
  • Sertifikavimo: CE
  • Korpuso Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Talpa (Taurė): <5 puodeliai
  • Prekės Pavadinimas: Royal Belgija kavos virimo aparatas /balansavimo kavinukas/ expresso maker
  • spalva: auksas ir baltos spalvos

Aukštos qualityRoyal Belgija kavos virimo aparatas/Belgija kavinukas/ balansavimo syphon kavinukas /Espresso kavos įrankiai su aukso spalvos ir puikus dizainas pristatymas nemokamas

Q: Kaip ji veikia?

1. Pirma, nuimkite DANGTELĮ alkoholio degiklis tada sowly lašėti insustrial alkoholio (etanolio virimo) į butelį iki 60% užpildyti.

2. Imtis outthe filtro audinys ir jį virino, švarus vanduo per 12 minučių, tada nuplaunama juosta vandens ir ne suvynioti FILTRO JU.

3. Taikyti skalavimo ir valymo skirti kavos virimo aparatas indai kiekvieną kartą prieš kavos.Išlaikyti dietinių higienos kavos virimo aparatas, kad įkaitinkite proceso reikalavimo šildymo pilnas butelis juostos, vandens, prieš pradėti kavos.

VEIKSMAI:

1 Prašome plomba laikiklis, paspausdami žemyn karščiui atsparaus silikono žiedas dangtelis.

2 Įpilkite 5 šaukštus (apie 40 g) kavos miltelių į STIKLO.

3 Supilkite 400c.C.Virinto vandens, į LAISTYMO SKYLĘ po įjunkite VANDENS LAIKIKLIS KIŠTUKĄ.

4 Iki uždegti alkoholio degiklis, nuspauskite žemyn BALANCESHAFT ir leiskite vandeniui laikiklis sėkmės atidarytas ALKOHOLIO DEGIKLIO DANGTELĮ.

5 Šiek tiek atsukite VANDENĮ RETALINER KIŠTUKĄ ir leiskite oro konvekcija vyksta po kavos, pradedu atgal srauto taros butelis.

Savybės

Nešiojamų - Padaryti espresso bet kur, kur galite užvirinkite vandenį

Nuo 5 iki 10 barų slėgiui priklausomai nuo to, kaip tvirtai ginklų yra nuspaustas

Kūno pagaminti iš perdirbamų aliuminio ir nerūdijančio plieno

Lengva valyti

Kiekvienoje dėžutėje yra:

Rankomis poliruoto aliuminio Presso

"Chrome" portafilter

4 taurės adapteris

Kombinuotas kavos samtelis

Produkto Aprašymas 1.Nerūdijančio plieno vandens laikiklis,ir kištuku. 2.Šilumos varža stiklo. 3.Titano padengti balacing veleno,ir rankena. 4.Alkoholio degiklis 5.Medinio pagrindo. 6.Patentų plastiko filtras. 7.Matavimo šaukštas 8.Spalva: aukso 9.Tūris:500ml 10.Mūsų pruduct ateina su 100% pasitenkinimo garantija.Gamyklos kaina,Noble kokybės,novatoriškas dizainas,baudos kūrinys,aukščiausios produkto savybes,idealiai paslaugas po pardavimo yra patvirtinta daugiau ir daugiau klientų.Veikimo principas: Verdančio vandens, yra stumiama per metalo pipete įpilama,kai vanduo pasiekia priežasčių,tai atvėsus keliais laipsniais.kavos ir vandens susitinka puikus temperatūra 95℃ išgauti aliejų ir skonių,bet ne taip karšta, siekiant skleisti svilėsių skonį.šio proceso grožis yra tai, kad kava yra paruošta pagal išplėstinio susisiekti su vandeniu tiksli teisę alaus temperatūrą,temperatūra palaikoma visą procesą,tada kava yra iškart atskirtas nuo pagrindo.Sistemos spąstų delicaaroma ir skonių uždarą talpyklą gaminti kava, skirtingai nei bet ką paragavo.Ne aludaris gali suteikti tos pačios grynumas skonio ir trūksta kartumo dėl išskirtinį temperatūros kontrolės,kadangi kavos alaus apie 2degrees celsijaus žemiau virimo poir be kada nors iš tikrųjų virimo.išvada, kaip šiandien,ne kavos virimo aparatas, lygus balansavimo syphon į alaus gryniausia kavos.Vienas iš labiausiai stilingas,įkvepiantis ir išskirtinis būdas, kad kava yra su balansavimo syphon..

Jums taip pat patiktų