Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Atlas padangos šono, 15 colių ratlankis, juoda, balta, sienos montuojamas, dangtelio viršuje, standartiniai gumos žiedas, nustatyti

Atlas padangos šono, 15 colių ratlankis, juoda, balta, sienos montuojamas, dangtelio viršuje, standartiniai gumos žiedas, nustatyti

lizdo

    €34.28 €48.97
    • (1)

SKU: n46790

Žymos: 15 ratlankio, motinystės palaidinės nėščioms ir topai, bandeau stebėjimo, ratlankiai 16 17, padengti ratų, dangtelis stebulės volkswagen, cokolio žiedo, 28 colių ratlankiai, laukinių vieną skrybėlę, 1 87 traukinys.

Specifikacija:

  • Kilmės: TR(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: tnyhubcap
  • Pritaikymas: Taip

Flipper-montavimo instrukcija

Prieš dėvėti, jums reikia patikrinti vientisumą disko krašto (ne nuokrypis formos nuo pradinio) ir ne spurgų ant gumos.

Pašalinti ratus nuo automobilio ir išleisti visą orą iš jų.Įdėti varantys ant horizontalaus plokščio ir lygaus paviršiaus.

Pelekas (whitewalls, kilimėlių) Įrengti Ant sausos švarios rankos (pageidautina gerai nugriebti, pavyzdžiui, tirpiklis padangų, diskų ir perdanga, leiskite išdžiūti porą minučių).

Augalų flipper turėtų būti taip, kad jie vidinis kraštas buvo giliau nei disko krašto.

Be to, ji yra būtina, kad siurblio iki vieno atmosferą, kol guma tampa vieta, išnyra whitewall su guminiu plaktuku ir Centravimo metu siurbimo.Jei centravimo nepavyksta, būtina užtikrinti oro ir pakartokite procedūrą.

Paskutinis žingsnis yra sureguliuoti padangų slėgį rekomenduojama vienas, užtikrinant, suderinus centrus ir ieškant krašto pamušalas giliau nei disko krašto

Veiklos taisykles ir rekomendacijas Stebėti padangų slėgis (ne mažiau kaip dviejų atmosferos sritis).Daugelis vartotojų taip pat rekomenduojame net šiek tiek siurbimo padangos ne padaryti aštrių virsta.Flipper nėra sukurtas judėjimas dideliu greičiu.Maksimalus greitis, judėjimo, ant lygaus kelio paviršiaus turi būti ne didesnis kaip 140 km/h.Įsibėgėjimas iki išvystyti 100 km/h turėtų būti bent 10 s.Nusidėvėjimo kelių kokybės gerokai sumažina greitį kliūtis, rekomenduojama operacija.Jei whitewall dingo, būtina išardyti jį kiek įmanoma anksčiau, kad būtų išvengta keisti savo forma ir išvaizda banguoti dėl tempimo Jame turėtų būti tvarkingas su šlaitu, nes.Pagalvėlės yra lengvai neplyštų.Jei žala flipper, jis turi būti pakeistas nauju, kitu atveju jos savavališkai išvykimo greičiu gali pakenkti automobilių arba pėsčiųjų nerekomenduojama įdėti pamušalas ant padangos su aplinka mažiau kaip 60%, arba kai atstumas nuo disko duobute į apatinį protektoriaus yra mažiau nei 70mm.Tam, kad Whitewall, kad tilptų gerai su padanga, ji turi būti išlenktos formos.Jei padangos profilis yra vieno kūgio formos (siauras padangų yra ištemptas ant plataus disc), su wythvolls nebus užimti tinkamą poziciją.Super plataus Flipper (superwide 14g ir 15g plotis 2,5 cm) rekomenduojama diegti tik dėl įstrižainės, padangų, senų pavyzdžių-originalus москвичевские ir Volgos padangos 50-х-60-х ir panašūs.Montuojant pagalvėlės, pageidautina įdėti fotoaparatą padangų, net jei jūs naudojate ant gumos.Nes nėra jokių garantijų, kad su trinkelėmis, padangų padės išlaikyti slėgio gerai.

Farklí patarimas Araba için için birçok farklı var

Lütfen mağazamızı ziyaret Edin ve diğer ürünleri görün!!!!!

Gönderi detayları

Gümrük, ithalat vergileri, vergiler Veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.Lütfen satın almadan önce ülkenizin lt sūnus gümrük düzenlemelerini kontrol Edin.

Siparişinizi çok dikkatli bir şekilde paketleyeceğiz.

Takip numarasını Bir-Posta Ile alacaksınız.

Siparişleri Bir iş penktadienį içinde hallederiz.Tatjana tiekėjas, teslimat Daha Uzun olabilir, lütfen sabırlı olun.

Gönderi yöntemi seçiminize göre değiştirilebilir;

Express (diğer satıcı sevkiyat yöntemi)

Posta Hizmetleri Ile Ekonomi sevkiyat yöntemleri

Nilson.lt tšk Cainio ücretsiz gönderi

Lütfen bu öğeye acilen ihtiyacınız varsa, Kura (diğer satıcı sevkiyat yöntemi) seçeneği Ile satın alın.

Iade iade detayları

Müşteri memnuniyeti Bizim Icin çok önemlidir.Lütfen herhangi Bir Soru Veya sorun hakkında bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Iyi Bir müşteri hizmeti sunmak VE sorunları çözmek Icin elimizden geleni yapacağız. * Olumsuz geribildirim vermeden önce sorun hakkında lütfen Bize ulaşın.Unutmayın; Sadece iletişim sorunları çözer. * Ürünlerimizde 1 ay Garanti veriyoruz. Ürünlerimiz hakkında herhangi Bir sorunuz varsa, lütfen iletişime geçin, tekrar gönderebilir Veya paranızı iade edebiliriz.

Geribildirim

Lütfen olumlu geribildirim VE 5 yıldızlı vermeyi unutmayın

Telizav Vgol0387e

    5
2021-01-01

Great good material

Jums taip pat patiktų