Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas 3D Kalėdų kočėlas Medinis 29 Modelius Įspaustu Užrašu Raštuotas Slapukas Padarė Roll Pin Duonos Kepimo Pyragai, bandelės, Įrankiai

Naujas 3D Kalėdų kočėlas Medinis 29 Modelius Įspaustu Užrašu Raštuotas Slapukas Padarė Roll Pin Duonos Kepimo Pyragai, bandelės, Įrankiai

lizdo

    €4.91 €7.03
    • (5)

SKU: n33650

Žymos: foamer pieno, vyrai slapukas, derliaus kepimo reikmenys, apyrankė multi įrankis, 0 kepimo, komercinės konditerijos reikmenys, duonos dalys, pelėsis už reposteria ir konditerijos, enbossed kočėlas, slapukus pjovimo įrankiai tuper.

Specifikacija:

  • Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Prekės Pavadinimas: CUISHIP
  • Modelio Numeris: zhk1
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Geležinkelių Smeigtukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena
  • Rinkinio Numeris: 1
  • Funkcija: Eco-Friendly

Kalėdų Įspaudas Kočėlas (Priimti Dropshipping)

Mes esame didelė kočėlas gamykloje.Mes turime du šimtai modelius sandėlyje. (Į savo parduotuvę, jūs gaunate daugiau modelių) Kiekviena spalva turi daug atsargų.Daug modelių yra gaminamas tik pagal save.Mes paramos modelio pritaikymas ir gali susisiekti su manimi, jei jums reikia.

priežiūra:

Po naudojimo nuvalykite kūno ir plyšių, drėgna valymo šepetys; naudoti vandenį taupiai, jei reikia, ir sausą rankšluostį.Padaryti ne įdėti į indaplovės ar mirkti.Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.Vieną kartą, o švelniai patrinti su augalinio aliejaus išsaugoti medienos vientisumas, todėl jūs galite mėgautis savo kočėlas metų!

PRADĖTI SMAGIAI VIRTUVĖ SU VISA SAVO ŠEIMA.

Mūsų tekstūra kočėlas 35CM yra labai paprasta naudoti, todėl turėti tam tikrą įdomus, naudojant šią graviruotas kočėlas su jūsų visai šeimai.Ji yra šimtai gražių modelių, pvz., šventės, gyvūnai, augalai, geometrija ir daugiau.Šis reljefinis kočėlas gali būti naudojamas išgalvotas pyragai, bandelės, papuošalai, pyragas papuošalai, shortbreads, pagrindinio sausainiai, žaisti tešlą, ir net molio.Kodėl gi ne gauti jūsų vaikai dalyvavo per daug!Jei jums reikia pamoka, jūs galite susisiekti su manimi.

Msshortypi

    4
2020-12-02

Corresponds to the description, but in fact has not yet used.

Moran Bourlet

    3
2020-11-09

J'ai commandé le motif Halloween. Les motifs ne sont pas assez profonds pour marqué la pâte (même en appuyant de tout son poids), du coup on ne voit pas vraiment les motifs. Dommage ! I ordered the Halloween pattern. The patterns are not deep enough (even by pressing down with all of my weight) , so you can't really see the patterns. Too bad!

Icelexus

    5
2020-11-19

Very good product quickly received. I recommend the seller

Eric Isa Pierron

    5
2020-11-18

Beautiful very ומגיע fast

Timur Kulyaev

    5
2020-12-09

engraving is deep enough. only the rolling isnt that easy but it works

Jums taip pat patiktų