Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

3PCS Sodo Atliekų Maišai Didelės Talpos Daugkartinio naudojimo Lapų Maišą Šiukšlių, Sulankstomas Šiukšlių Surinkimo Konteinerių Saugojimo Krepšys Sodo Įrankiai,

3PCS Sodo Atliekų Maišai Didelės Talpos Daugkartinio naudojimo Lapų Maišą Šiukšlių, Sulankstomas Šiukšlių Surinkimo Konteinerių Saugojimo Krepšys Sodo Įrankiai,

lizdo

    €21.62 €56.88
    • (1)

SKU: n183003

Žymos: pasirinkimas rankinės, šiltas maišas, maišelis maišas, mini atliekų maišelis, 10mm medvilnės virvė, led lauko saulės, muito sodo atliekų maišelis, sodo maišas, Saulės, krepšys augalas.

Specifikacija:

  • Rinkinys Tipas: No
  • Medžiaga: Augalų Pluošto
  • Modelio Numeris: Sodo Šiukšlių Maišai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Specifikacija:

Dydis: 3 x 72 Galonų (D67*H76cm)

Medžiaga: PE austinė medžiaga

Spalva: žalia

Savybės:

1.Didelis pajėgumas: 3 daugkartinio naudojimo sodo šiukšlių maišai 272L (krepšys); skersmuo 67 cm, aukštis-76 cm; sodo maišeliai yra naudojami parduoti didelį kiekį šviesos, sodas šiukšlių, tokios kaip lapai ir augalų šiukšlių.

2.Patvari medžiaga: Pagamintas iš tvirto 150g/m2 polipropilenas (PP) medžiaga-ekologiškas, lengvas, patvarus, plyšimui atsparus, atsparus UV spinduliams ir vandeniui.

3.Stovinčioje tote krepšys: 4 tvirtos rankenos (2 viršutinis sluoksnis, 2 apatinis sluoksnis), sutvirtintas dukart siūlės nerijos ir lankstus lankas, siekiant užtikrinti, kad maišas stovi vertikaliai, ir lieka atviras.Sulankstoma ir lengva saugoti.

4.Platus pritaikymas: Mūsų sodas šiukšlių maišai palikti pakankamai vietos savo sode šiukšlių, be dažnai ištuštinti.Ne tik sodo atliekos, tokios kaip lapai, gyvatvores ar vejos, tačiau taip pat tinka skalbykla, žaislų ar kitų daiktų, kurie turi būti saugomi.

5.Daugkartinio naudojimo: lengva švarus ir sausas, sulenkite butas, lengva laikyti ir pakartotinai naudoti.

6.Puikiai tinka visiems sodo atliekos, įskaitant lapai, žolė, atraižas, atraižas, skalda ir akmenys.

Paketą, įskaitant:

Sodo atliekos, šakos ir lapai valymo maišelis*3

Jums taip pat patiktų