Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Modernūs, prabangūs Aukštos klasės Užuolaidos 10 Metų Garantija Miegamojo Kambarį Balkono Langą Ekrane, Užuolaidos Villa Apdaila

Modernūs, prabangūs Aukštos klasės Užuolaidos 10 Metų Garantija Miegamojo Kambarį Balkono Langą Ekrane, Užuolaidos Villa Apdaila

lizdo

    €7.99 €14.52
    • (4)

SKU: n132991

Žymos: kambarį papuošti, mens gyvenimo kambario baldai, vonios kambarys lipdukas, kambario dekoracija derliaus priedai, wardrob, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, žaliuzės langą, miegamojo puošimas, koralų užuolaidų.

Specifikacija:

  • Diegimo Tipas: Built-in
  • Naudoti: Buveinė
  • Vieta: Langas
  • Funkcija: Be formaldehido, eco-friendly
  • Modelio Tipas: dryžuotas
  • modelis: Verpalai Dažyti
  • Apdorojimo Reikmenys Kaina: Atmesti
  • Modelio Numeris: ML
  • Medžiaga: Medvilnės skalbiniai
  • Prekės Pavadinimas: KUODAQ
  • Technics: Audiniai
  • Taikoma Langų Tipas: Prancūzijos Langą
  • Stilius: VIDURŽEMIO jūros
  • Tipas: Užuolaidų
  • Formatas: VIRVĖ
  • Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira

Audinio Analizė

Didelis grūdų tekstūros po paviršiaus šifravimas.Daugiau nei 90 proc. šešėlio poveikį ir viso kabo po kabo yra charakteristikas, šis audinys. (Pasirinkite šį vieną, verstis šešėlinės įtakos ir kabo poveikis)

Šios sąsajos, tai yra pirkti užuolaidas ir tiulio atskirai, ir kaina yra vienas gabalas, ne vieną rinkinį.Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų, prašome susisiekti su mumis laiku Kiekviena užuolaidų skydo priemonės (L - plotis, H - aukštis)

Pastaba: 1.Kaina galioja tik 1 vnt Užuolaidų. 2.Kad tilptų jūsų lango geriau, kindy pirkti 2 kartus, dydis užuolaidų tiek, kiek jūsų langą.Pavyzdžiui: Track width=150cm, Aukštis=250cm, siūlome pirkti 2 gabalas užuolaidos W150xL250cm. 3.Jei norite pakeisti ilgis, prašome palikti pranešimą.Tai ta pati kaina bet kokio ilgio žemiau 270cm dydžio. 4.Mes galime pasirinktinis dydis (, Prašome susisiekti su mumis, jei jūs neturite rasti dydis, kurį norite.) 5.Prašome leisti šiek tiek nukrypimas (1-3cm) dėl hemming.Visos užuolaidos yra rankų darbo, ir mažai nuokrypis yra neišvengiamas, ir detalės nėra tinkamai prižiūrimi.Prašome suprasti, kad! 6.Visos prekės yra realus šaudymo.Tačiau skirtingų monitorių ir ryškumą, gali sukelti įvairių spalvų. 7. Pasirinktinį stilių pirkėjų nepranešė konkrečios duomenų vertės per 24 valandas.Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal užsakymą stiliaus atributas.Pakuotė: Kabliukai (Kabliai Viršuje: 4 kabliukai vienam metrui )

mūsų pasiūlymas

Jei jūsų langas yra 150cm pločio, mes suggust 2 gabalus (W150cm*H250cm), Jei jūsų langas yra 200cm pločio, mes suggust 2 gabalus (W200cm*H250cm) Parduotuvė Patarimai: 1. Dėl plisti naujas karūna epidemija visame pasaulyje ir siuntinius į tarpvalstybines ir interstate transportas, yra daug nekontroliuojamų veiksnių logistikos operacijas.Abi platformos logistikos ir neprisijungęs prekybos logistikos riziką, uždelsti gimdymo.Prašome atidžiai apsvarstyti, prieš užsakant.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą! ! 2. Jei platforma logistika yra apribotas, mes pasirūpinsime neprisijungęs prekybos logistika.Nors komercinių skubus pristatymas bus padidinti transportavimo išlaidos mažų parduotuvėlių, kad atitiktų kliento-centric verslo filosofija, mes stengiamės pasirūpinti labiausiai idealus ir efektyviausias logistikos jums.

Jei užsakymas sėkmingai, gausite dvi dovanas.

1.Užsakant pora užuolaidos mūsų parduotuvėje, mes bus atiduoti 2 vienkartinės apsauginės kaukės.Pirkti daugiau ir gauti daugiau. 2. Po pirkimo užuolaidos, jūs galite gauti pačios spalvos kaklaraištis nugaros, be papildomų pinigų

L: Užuolaidos plotis=2xA (du kartus lazdele arba bėgių plotis) tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų įvertinti apie 2 kartus, plotis savo kelio/polių

H: Užuolaidos ilgis=B/C/D (iki savo lango aukštis)

Jei norite pakeisti ilgis, prašome palikti žinutę į jūsų, kad mes suteikia dydis pritaikyti užuolaidas, kurį norite.

Stilius 1: Kablys, Kabliai, užuolaidos juostelė siuvama ant užuolaidos ,Tinka užuolaidos polių arba dainos

Stiliaus 2: Sandariklio dangtis viršuje viduje skersmenų žiedai yra 4cm ,išoriniai skersmenys yra 7cm .Tinka užuolaidos polių.

Scenarijus rodo

Aišku, trimatis, pilnas ekranas, svaiginančius.Tekstūra aiškiai matoma, paprastas ir natūralus, tyras spalva pagunda, dviejų spalvų atsitiktinis derinys, padailinti naują miesto gyvenimą!

Viduržemio jūros regiono stiliaus scena 1

Turtingas tamsiai stilius, daugiau Viduržemio jūros skonio, 80% apsauga nuo saulės poveikio.Patogus harbour jums eiti namo, pailsėti po varginančių dienos!

Viduržemio jūros regiono stiliaus scena 2

Spalva yra stipri ir spalvinimas yra geriau.Ryškios spalvos ir minkšta!Po kelių spalvų embellishment, entuziazmo ir saulė yra tapatinama su juo!Storio viduržemio jūros nušvinta jūsų namuose!Įsižiebti jūsų gyvenimą!

Vežimą:

Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Jei jums, kad skirtingu metu, tačiau gali būti ir spalvos skirtumai tarp tekstilinės užuolaidos ir tos pačios spalvos.Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Atsiliepimai: Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Bkalyagi Silvawl1981t

    5
2020-09-10

Fast shipping. Nice product :) Thanks

Afonia89

    5
2020-08-24

I liked a lot!!!!! THANK YOU!!!

Jimjim Scam

    5
2020-09-15

Great packaging. Great quality. Recomend this seller.

Faithofdigitelone

    5
2020-09-07

all very much , I will be ordering

Jums taip pat patiktų