Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4 Pakuotės Kavos Aparatas Filtrą "Delonghi" DLSC002 Filtras ECAM, Esam, ETAM, BCO, EB Minkštinimo, aktyvuotos Anglies

4 Pakuotės Kavos Aparatas Filtrą "Delonghi" DLSC002 Filtras ECAM, Esam, ETAM, BCO, EB Minkštinimo, aktyvuotos Anglies

lizdo

    €17.60 €22.27
    • (0)

SKU: n12212

Žymos: philips saeko kavos aparatas, "delonghi" ec685, kavos virimo aparatas vožtuvas, dlsc002, "delonghi" kavos aparatas pramonės, "delonghi" dlsc002, "delonghi" pieno puodelis, kavos aparatas "delonghi", "delonghi", silikono tepalas.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

[Pagerinti Kavos Skonį]Kavos sudaro apie 95 proc. vandens, todėl vanduo jums naudojimas turi didelį poveikį skonį.Šio filtro kasetė yra aukštos kokybės jonų mainų dervos ir aktyviosios anglies, kuri stabilizuoja kalcio karbonato ir šalina priemaišas, kurios pakenkti kavos skonis ir aromatas.

[Apsaugo Jūsų Kavos Aparato] Vandens Filtras padidina mašinos našumą ir efektyvumą.Pratęsti gyvenimą mašinos laikymas vamzdžiams valyti.Išvengti spūsčių kavos aparatai dėl kalcio indėliai.

[Saugus ir Aplinkai Draugiškas]veiksmingai sumažinti chloro, sunkiųjų metalų ir kitų kenksmingų teršalų.Išlaiko mineralų ir fluoridai, kad yra svarbu išlaikyti subalansuotą mitybą bei sveiką gyvenimo būdą.

[2 Mėnesių Gyvavimo]Prašau pakeisti Vandens Filtrą kas 2 mėnesius, siekiant užtikrinti nenutrūkstamą šviežio, švaraus ir filtruoto vandens.

Tipas: Kavos Virimo Aparatas Dalys

Modelio Numeris: Delongi kavos aparatas, atsarginės dalys

dydis:Aukštis: 15.7 cm

Medžiaga:Aktyvintos anglies

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

4 x Filtras wick

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Jums taip pat patiktų