Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Sulankstomą Skalbinių Krepšį, Organizatorius Išardomi Geležies Trukdo Medvilnės Skalbiniai Džinsai Saugojimo Krepšys Namų Rūšiavimo X-Formos Skalbinių Dėžės

Sulankstomą Skalbinių Krepšį, Organizatorius Išardomi Geležies Trukdo Medvilnės Skalbiniai Džinsai Saugojimo Krepšys Namų Rūšiavimo X-Formos Skalbinių Dėžės

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €3.24 €4.63
    • (0)

SKU: n10362

Žymos: didelis krepšys krepšys, skalbinių krepšį, izgara, namų, krepšių saugojimo, krepšys plastikinis krepšelis, kampe vytelių krepšelį, vystyklų lino krepšelio, kampe bambuko skalbimo trukdo, rotango krepšys, skalbimo organizatorius skyrių.

Specifikacija:

  • Funkcija: Lankstymo
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Drobė

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Aukštos kokybės ir visiškai naujos, 100%

Universalus saugojimas: skirtas saugoti drabužius, antklodes, knygų, žaislų ir įvairių meno ir amatų, šis talpinimo ir saugojimo maišelis gali be vargo pasiekti savo įvairių saugojimo poreikius ir organizuoti bet kurioje srityje iš karto.Idealiai tinka organizuoti virtuvės, gyvenamieji kambariai, vonios kambariai, drabužinės, žaidimų kambariai ir automobilių.Dizainas yra paprastas ir dosnus, apsaugoti savo daiktus nuo valymo.Multi-funkcija saugojimo krepšiai: knygos, žurnalai, Cd, Dvd, rutuliai, ausines, kosmetikos, kosmetikos, raktus, drabužių, vaikiškų žaislų, šunų žaislai ir kt.Paketą Sudarė: 1 * Geležies Trukdo Sulankstomas Audinio Saugojimo Krepšys

Retro medžiaga, labai dekoratyvūs, yra geras pagalbininkas namų konsolidavimo.

Mados spausdinti, aišku modelį.

Ten yra atsparus vandeniui sluoksnio dangos viduje, visi, kurie gaminami iš LDPE žaliavos.LDPE yra netoksiškas, beskonis, bekvapis, saugus, draugiškas aplinkai, beskonis, ir gali būti naudojamas su savimi.

Dydis:35*25*48cm

Medžiaga: Džinsinis audinys, baltas medvilnės, lino imitacija

Savybės: sulankstomos, bagažo

Stilius: švieži ir paprasta

Informacija: Ketaus rankena

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida 1-2 cm, priklausomai nuo esamo gaminio.

2. Dėl skirtingo apšvietimo ir atvaizdavimo poveikį fotografavimo aplinką, nedideli chromatines aberacijos gali atsirasti, kuris yra normalu.

Pakuotė:

1* Sulankstomas Audinio Saugojimo Krepšys

Gerbiami dėkojame už jūsų užsakymą, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 100$, jūs galite susisiekti su manimi,aš suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba siųsti jums greičiau laivybos būdas,have a nice day.mes padarysime viską už jus, ačiū.

1.Vežimas

Prekės bus greičiau išsiunčiamas po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienų po išsiuntimo ji, Priklausomai nuo jūsų šalies, atstumas ir transportas.mes norime itm netrukus atvykti į jus.

Jūs galite kreiptis į mūsų Pristatymo Laikas svetainėje.

2.Grąžinti

Dėkojame už jūsų užsakymą,jei pakuotėje nėra atvyko per ilgą laiką,pls nesijaudinkite,jūs galite susisiekti su mumis greitai ir aš padėsiu jums ieškoti sklypo, o ne atvirą ginčą, nes jis yra tikrai skauda mums,jei ji tikrai prarado,nesijaudinkite, jūsų pinigus mes grąžinsime jums,todėl jūs galite ne prarasti ką nors.Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

3.Atsiliepimai

Yra senas posakis, Kinijoje: "susitikimas yra likimas" .ačiū, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje, mes padarysime viską už jus,

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ir po to, mes galime pasiūlyti papildomos keitimo ar grąžinimo paslauga.

Dėkojame už jūsų suprasti.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jums taip pat patiktų