Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Guyker Gitara Tiltas Begalvis Važinėti Nervintis-Vieno Fiksuoto Žalvario Ventiliatorius Tiltai 6 Styginiai Elektrinė Gitara

Guyker Gitara Tiltas Begalvis Važinėti Nervintis-Vieno Fiksuoto Žalvario Ventiliatorius Tiltai 6 Styginiai Elektrinė Gitara

Styginiai Instrumentai

    €32.09
    • (2)

SKU: n98773

Žymos: tiltas guyker, automobilių valtis rokeris, guyker, begalvis tremolo, p94 pikapas, st mini humbucker, gitara nervintis karūnavimo failų, aukso fretwire, bass truss rod, gitara begalvis.

Specifikacija:

  • Tipas: tiltas
  • Prekės Pavadinimas: guyker
  • Modelio Numeris: Važinėti Tiltas

Projekto pobūdis yra begalvis "gerbėjas" tiltas, kai imtuvas yra integruotas ir kiekvieno tilto/saddle/imtuvas yra nepriklausomas kiekvienos eilutės--šešių savarankiškų mašinos.Funkcija: - mašina pati bus pridėti į vieną iš trijų skylių.Kuris skylė yra "bendras" apimties nustatymas; kiekviena skylė yra apie 9mm, be, teikiančios ~27mm tiltas-su riešutų padarinių. - Mašina stovai su viena iš minėtų skyles su 3mm Panhead Allen varžtą (pridedama).Mašina yra tinklinėmis, kai varžtas eina per,, teikiančios ~15mm iš intonacija padarinių--atlaisvinkite varžtą, skaidrių aparatas intonate. - Į balnus sriegiuoti žalvario cilindrų, su slankiąja centras juostinėmis pranešimą, kad eilutė sėdi. - Taip pat gali priimti RIEBALŲ stygos. - Rinkinys ateina su vienodai gražus string spaustuvai, kad kalno virš reguliariai riešutų.Specifikacija: Medžiaga: Kieto Žalvario Spalva: Juoda

Klientų Informaciją

1.Produktų nuotraukos per septynias dienas po siuntos, įsitikinkite, kad pristatymo adresas yra teisingas.Mūsų gaminiai yra naujų produktų, bus darbo, personalo, kokybės ir kiekio prieš išsiuntimą patikrinimo, prašome klientai ramiai.

2.Prekės yra vežamos AVS.pasiekti daugelio šalių, per 7-15 dienų.Tai yra JAV.KANADA.AUSTRALIJA. .Kitų šalių.ji gali imtis daugiau laiko ir atvykti.

3.Paketas--paketą.mūsų bendrovė imsis metodas standartizuotos pakuotės.paprastai.transportavimo metu jis yra labai stiprus.

4.Mes teikiame didelę svarbą, kad kiekvienas iš jūsų teisingas įvertinimas, jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti pagirti, paskatinti mums, būtume labai dėkingi.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis, manau, kad bet koks racionalus problemų, mes galime greitai išspręsti, nereikia skubėti duoti mums blogas peržiūros.

5.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Asdfdsbgfer

    5
2021-01-05

Excellent quality, quality materials and coating. Very small thread pitch that allows you to adjust the guitar accurately

Nh0x Pro142

    5
2020-09-19

Delivery about 3 weeks, sent immediately. Externally looks very cool, the coating is not inferior to Gotoh, also in factory oil, packed in vacuum bag and box. The only thing confused is the lack of screws to install on the guitar, but it's not essential.

Jums taip pat patiktų