Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

36W Smart Nagų Lempa UV LED Nagų Džiovintuvas LCD Ekranas Laikmatis Greitai-džiovinimo Gelio lenkijos Lempa Auto Jutiklis Nagų Dailės Priemonių USB Įkrovimo 48

36W Smart Nagų Lempa UV LED Nagų Džiovintuvas LCD Ekranas Laikmatis Greitai-džiovinimo Gelio lenkijos Lempa Auto Jutiklis Nagų Dailės Priemonių USB Įkrovimo 48

lizdo

    €9.54 €18.35
    • (1)

SKU: n98072

Žymos: gelis lenkijos lempos smart, ts laikmatis, oro nagų džiovintuvai, uvsun led nagų džiovintuvas, nagų kietinimo lempa usb, lempa nagų uv šviesos diodų 48w, kabelis usb uv, gelis, uv nagus, 36w sienos kroviklis, uv-c lempa 36w.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: CkeyiN
  • Lemputė Karoliukai: 12
  • Modelio Numeris: MJ065
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Elemento Tipas: nagų džiovintuvas
  • Bangos ilgis:
  • Dydis: 17.9x16x8.4cm
  • Tipas: LED Lempos
  • Galia: 36W
  • Medžiaga: ABS
  • Laiko nustatymas:
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis

PREKĖS KODAS: MJ065

Nešiojamų UV LED Nagų Lempa 36W Nagų Džiovintuvas su 3 Laikmačio Nustatymai Nagu & kojų nagų Blizginimo priemonės LCD Ekranas Nagai, Grožio Fototerapijos Professional Smart Jutiklis

Ypatybė:

【Efektyvus ir Greitas Džiovinimas】12pcs šviesos karoliukai 36W dviguba LED/ UV nagų lempa sutrumpinti savo kietėjimo laikas efektyvus ir greitas nagų grožį.

【Plačiai Taikoma】Tinka įvairių tipų nagų grožio produktų, tokių kaip nagų gelis, top coat, base coat, builder gelio ir pan.;Be dėklo, jis gali būti ne tik nagai, ji taip pat gali būti naudojami nagai.

【Saugus ir Mokslo Nagų Grožio】Šis LED nagų lempa sukurti dienos šviesos ne ultravioletinių baltos šviesos saugus akis.Niekada blacken rankas ar padaryti žalos akis.

【3 Laikmačio Nustatymai】Lankstus džiovinimo funkcijos su 3 iš anksto nustatytą laiką kontrolės 30s, 60 ir 90-ųjų, tiesiog paspauskite dešinįjį mygtuką, kad tiktų jūsų rankose.

【Smart Jutiklis & LCD Ekranas】Smart infraraudonųjų spindulių jutiklis užtikrina, auto on/off - Rankas, lempos, išdalija, lempa išjungta.LCD ekranas leidžia suprantamesnis ir patogu naudoti.

【Nešiojamų & Kompaktiškas】, Kad 36W Mini nagų lempa yra kompaktiškas, ergonomiškas ir lengvas.Per USB jungtį, jis yra suderinamas su galios bankas, adapteris, PC adapterio ir daugiau mokyklų, biuro, naudoti namuose, ir kelionės.Galite jį naudoti bet kur, kur, kaip jums patinka!

Kaip Gauti Geresnį Efektą?

1. Apdaila ir padaryti odelės gydymas, kad jūsų nagai.Švarūs jūsų nagų paviršiaus ir taikyti base-coat nagų.

2. Tada įdėti savo ranką į lempos tam tikrų sekundžių apšvietimas(30s/ 60s/ 90s galima pagal savo poreikius).Nėra šviesos jūsų nagų per ilgai arba per trumpą laiką.

3. Taikyti visą nagus su balniškumas sluoksnį nagų lako ir įdėti savo ranką į lempą už vienos minutės apšvietimas.Tada taikyti antrą sluoksnį nagų lako.

4. Taikyti pirmas sluoksnis top coat ir šviesos, jis tam tikrų sekundžių.Ir tada taikyti antrą sluoksnį ir šviesos už minutę.

5. Galiausiai, atkreipkite švarus slankiojo klijai, kuriuos makiažas medvilnės su alkoholiu (tai SVARBU).Nenaudokite netinkamo valymo priemonėmis, kurios negali švarus slankiojo klijai veiksmingai, kuris turės įtakos lustrousness nagai.

6. Tada jūs gausite gražus nagai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Galia: 36W

Įtampa: DC5V

Bangos ilgis: 365+405nm

Šviesos karoliukai: 12

Laiko nustatymas: 30s/ 60s/ 90s

Dydis: 17.9x16x8.4cm

Pakuotės Turinys:

1 x nagų lempa

1 x USB

Jums taip pat patiktų