Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Ins Korėja Stiliaus "iPad" Dėklas iPad 2 oro iPad pro 11 2018 Sleeve iPad 12.9 pro 13 colių 11 15 colių" Mados Planšetinio kompiuterio Krepšys

Ins Korėja Stiliaus "iPad" Dėklas iPad 2 oro iPad pro 11 2018 Sleeve iPad 12.9 pro 13 colių 11 15 colių" Mados Planšetinio kompiuterio Krepšys

Tablet Priedai

    €21.91 €39.85
    • (0)

SKU: n91754

Žymos: struktūra ipad 2, atveju "ipad mini", esr "ipad " pro", atveju savininko "ipad", "iphone" magic klaviatūra, case for ipad 2 oro atsparus smūgiams, lygiosios ipad 2018, ipad atveju t2, atveju, ipad min, "ipad".

Specifikacija:

  • Medžiaga: Medvilnės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 11"
  • Suderinamos Prekės: Apple iPad
  • Tipas: Rankovės/Maišelis
  • Funkcija: MINKŠTAS
  • Modelio Tipas: Vaisiai
  • Stilius: "APPLE"
  • Feature1: instagram
  • Pakuotė: Taip
  • Už "IPad" Modelį: "iPad" Pro 11 colių
  • Prekės Pavadinimas: Geojieer

Sekite parduotuvę gauti $2 kuponą, taip pat galite pirkti daugiau ventiliatorius nuolaida produktus.

Patarimai Pirkėjams:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus, ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą!Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. 4. Yra dviejų tipų užtrauktukų už šį maišelį ir mes išsiųsime juos atsitiktine tvarka.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.

Pristatymo apribojimų pareiškimas, per Pavasario Festivalis:

Per Pavasario Šventė, dėl atostogų logistikos kompanijų ir gamyklų, pristatymo laikas, bus beslower, prašome suprasti!Ši situacija bus grįžti prie normalaus afterFebruary 28.

Dovanų:

Be to, mes atsitiktinai pateikti exquisitestickersandhand sąskaitą tapeto klientams.

Produkto Informacija

11": 20*27*1.5 cm 13": 35*25.5*2cm 15": 38.5*26.5*2cm Matuojamas rankas, pls leisti 1-3 cm klaida. (1 cm=0.39 colių) Spalvos jūsų kompiuterio monitorius gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto spalvų, priklausomai nuo jūsų monitoriaus nustatymų.Žanras: mados,ponios,mielas,preppy prašmatnus mes siūlome dropshipping ir didmeninė prekyba,kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu.

Išsamiai Parodyti

Pristatymas Patarimai

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų Nilson.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš Nilson.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant Nilson.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Atsiliepimai

Mes siekiame, kad bendras Išsamias Pardavėjas Reitingas (DSR) 5 žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų vertę klientams.Tai paskatins mus siekiant teikti geresnes paslaugas jums.Jei ketinate suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažai DSR, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę dirbti savo rūpesčius atlikti pirmiausia.Dėkojame už jūsų supratimą!

Grąžinimo Politika

Kokybės produktų ir paslaugų yra svarbiausia Vicente Kolekcija.Taigi, prieš siunčiant siuntinį, mes visada patikrinkite produkto du kartus ir pakavimo pagal save.Kaip išspręsti problemą, jei prekė yra nekokybiška?Mes atsiprašome, kad prekė yra su trūkumais, ir mes aktyviai kovoti su tokių incidentų.Mes taip pat turime savo rūšies paramą mūsų veiklai. 1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums su 3 dienų pristatymas. 2. Prašome laikytis aiškios nuotraukos defektas, tada siųsti atvaizdą į mus, kad galėtume patikrinti.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje sąlyga siekiant grąžinamosios išmokos arba mainus.Sekimo numerį reikia, kai laivybos out. 3. Mes padengti reguliariai siuntimo išlaidų, jei elementas yra identifikuoti mūsų su defektu ar ne, kaip reklamuojama. 4. Mes taip pat priimame keitimo ar grąžinimo, jei esate nepatenkinti mūsų elementą.Tačiau laivybos išlaidos yra negrąžintinas. 5. Grąžinamoji išmoka yra vykdomos Nilson.lt ir jis paprastai trunka apie 5-10 dienų galite gauti grąžinamąją išmoką.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo Nilson.lt, jei jums nereikia gauti grąžinamąją išmoką, po tam tikros dienos.

Jums taip pat patiktų