Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SS Statyti 20373 Kosmoso Karai Visatos Naujas Vergas aš Modelio Blokai Puikių Dovanų Rinkiniai Playset Rinkinys Dovanos Suderinama su 75060

SS Statyti 20373 Kosmoso Karai Visatos Naujas Vergas aš Modelio Blokai Puikių Dovanų Rinkiniai Playset Rinkinys Dovanos Suderinama su 75060

Modelis Pastate

    €8.06 €11.51
    • (0)

SKU: n85613

Žymos: ss, lego ss, blokuoti star karo, blokai space shuttle, vergas 1 "ucs", žaidimas anksto shell, Blokuoti, lego space, svetimų daug, kosmoso.

Specifikacija:

  • Brūkšninis kodas: No
  • Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: 3C
  • Modelio Numeris: SS-20373 Vergas, Vienas I Microfighter
  • Tipas: Blokai
  • Įspėjimas: Tik blokai neturi lipdukų, elektroninis rankinis
  • 3C: Sertifikatas
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Amžius: > 3 metų
  • Lytis: Unisex
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)

Produkto Pavadinimas : SS-20373 Vergas, Vienas I Microfighter Prekės NR. : 823583 Svoris : 0.0900 kg = 0.1984 lb = 3.1747 oz Kategorija : SS Pasaulio Žymą: "Slave", SS-20373 , 20373 , Vienas , Microfighter Šį Rinkinį Sudaro:(C310) 131 vnt Geros Kokybės Plytų Dydžio: Ilgis : 13 cm W :12 cm Aukštis :8 cm Yra PDF Instrukcija vadovas PASTABA !Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

PASTABA !Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Neapima variklis, generatorius .Jei SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinę su ja.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Įspėjimas:

Jums reikia PASIDARYK pats sau, sukurti žaislą.Puikiai tinka vaikams, žaidžia ir mokosi. 1. Jei apsaugos laikas yra apie praeiti, prašome pranešti mums išplėsti apsaugos laikas jums. 2. Jei radote dalys, praleistų arba neveikia,prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes pasistengsime geriausia spręsti problemas.Ačiū! 3. Jei nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis ir patikrinti šią informaciją. 4. Jei yra kokių nors problemų, apie mūsų produktus ir logistikos, ir kt.Prašome pranešti mums.Mes siūlome geriausią aptarnavimą už jus. 5· Mes siūlome lašas laivybos paslaugos.Sveiki atvykę į urmu.Tapti ventiliatorius parduotuvės, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų, aš vertiname jūsų gerų atsiliepimų ,Ačiū!

Jums taip pat patiktų