Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Daugkartinio naudojimo Lietaus Batų Apima Vandeniui Batų Apsaugas Moterys Vyrai Guminiai Kaliošai Motociklo, Dviračių Elastinga Batai Padengti HG

Daugkartinio naudojimo Lietaus Batų Apima Vandeniui Batų Apsaugas Moterys Vyrai Guminiai Kaliošai Motociklo, Dviračių Elastinga Batai Padengti HG

lizdo

    €10.26 €12.83
    • (0)

SKU: n81908

Žymos: žieminiai kaliošai moterims, įkrovos lietus, šalies kaliošai moterims, automobilių užsklanda, mielas batai padengti lietaus vandeniui, gyvena rat, batai padengti lietaus vandeniui lauko, guminių batų raštas vyrai, vandeniui lietaus batai vyras, vandeniui lietaus batai berniukams.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Kita

Daugkartinio naudojimo Lietaus Batų Apima Vandeniui Batų Apsaugas Moterys Vyrai Guminiai Kaliošai Motociklo, Dviračių Elastinga Batai Padengti HG Aprašymas:

Ypatybė:

1.Aukštos Elastinga Medžiaga:

Aukštos elastinga, atspari vandeniui PVC medžiagos, tvirtas ir patvarus, apsaugoti batus nuo lietaus vandens, purvo aptaškyti, dulkių, sniego.laikyti sausas, švarus ir šiltas jūsų batai ir batai, pratęsti gyvenimą savo batus.

2.Nešiojami, Lengvi, neslidus, daugkartinio naudojimo, tvirtas, sulankstomas medžiagos, lengva valyti, tinka įvairių scenarijų.

3. Išsamią vandeniui užtrauktuką.Atsparus vandeniui sluoksnis yra įtraukta į išorę, kad užtrauktukas, siekiant išvengti vandens patekimo į.Platus ir patogus pilno ilgio pusėje užtrauktukas užtikrina, kad lietaus batai dangteliai gali būti lengvai įdėti ir nurašomas.

4. Elastiniai juostos ekrano viršuje, neleidžia vandeniui batų dangtelį nuo slydimo per pėsčiųjų.Batai padengti gali apsaugoti batus ir kelnes.Neturi įtakos purslų dirvožemio, lietaus ir sniego.

5.Galima skalbti batų apima yra plačiai naudojami įvairiose vietose: patalpų-įdėti į neperšlampamą batų apima valymo darbai.Lauko-užtikrinkite, kad jūsų batai turi būti švarūs ir sausi drėgnoje aplinkoje.Kai yra dviračių, pėsčiųjų, keliauti, tyrinėti, ir žvejybos lauke, tai non-slip batų apvalkalai saugo jūsų batai gera, šilta ir sausa.

Medžiaga:

Viršutinė: PVC + Padas: PVC

Spalva:

Balta,Juoda

Dydis:

S,M,L,XL,2XL,3XL

Dėmesio:

1. Dėl apšvietimo ir kitų priežasčių, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis.Prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-3cm klaida tikrąjį dydį.Prašome suprasti.

Komplektą Sudaro:

2PCSX Batų Dangtis

Jums taip pat patiktų