Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

ANRAN cctv Saugumo Kameros 2MP Sistemos Komplektas, Belaidžio ryšio Vaizdo Stebėjimo Sistemos Vandeniui Lauko Kamera, Naktinio Matymo HDD NVR rinkinys

ANRAN cctv Saugumo Kameros 2MP Sistemos Komplektas, Belaidžio ryšio Vaizdo Stebėjimo Sistemos Vandeniui Lauko Kamera, Naktinio Matymo HDD NVR rinkinys

Vaizdo Stebėjimo

    €75.05 €150.09
    • (4)

SKU: n81852

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, arduino, ds fotoaparatas, anran nvr, cccam serverio, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, nvr, anker soundcor.

Specifikacija:

  • Vaizdo suspaudimas: H. 265+
  • Vaizdo Įvestis: 4 Kanalų
  • Vaizdo sąsaja: VGA, HDMI
  • Kabelio Ilgis: NĖRA
  • Atsparus vandeniui: Parama
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: 12V
  • Kameros Rezoliucija: 1920*1080,2 MP
  • Modelio Numeris: Belaidžio B28
  • Kamera Medžiaga: Metalo
  • TV Sistemos: PAL
  • Prekės Pavadinimas: anran
  • Rezoliucija: 2MP
  • Garsas: Ne Remti
  • VNT Kameros: 8Pcs
  • Sertifikavimo: CE

Nekilnojamojo shot video:

Pastaba:

Siuntos iš Kinijos gali ateiti su papildomų Muitų Mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Mokesčiai ir atokioje Vietovėje Mokesčiai, prašome norėdami sužinoti apie savo šalies muitų politikos, ANRAN nėra atsakinga už šias išlaidas.

Mes teikiame ES / JAV/ jungtinė karalystė/ AS Kištuko ,Pagal nutylėjimą, jis yra išsiųstas į savo šalį.

Pritaikyta jums:

Mes siūlome keturių variantų: · 2 Kameros + 4 CH NVR · 4 Kameros + 4 CH NVR · 6 Kameros + 8 CH NVR · 8 Kameros + 8 CH NVR Mes teikiame 1 TB/ 2TB/ 3TB Kietąjį Diską įsigyti neprivaloma.

NVR Savybės:

· 4/8 CH 1080P Belaidžio NVR · NVR Built-in Wifi Maršrutizatorius, Dažnių juostos plotis-draugiškas ·Paramos Video Peržiūra/Įrašymas/Atkūrimas/USB Backup · Parama Android/IOS/Pad/VNT Nuotolinio Peržiūra · Tinklo Protokolas: UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP ir pan. · Gauti greitą el. Pašto Įspėjimus, Kai Judesio aptinkamas · 1 SATA Prievado, 4TB Kiekvienas, 1 USB 2.0 Prievadas · Maitinimas: DC12V

Kameros Savybės:

· Vaizdo Jutiklis: 1/2.8" Progressive Scan Jutiklis · Rezoliucija: 1920*1080 · Objektyvas: numatytasis 3.6 mm · Automatinis Baltos spalvos Balansas ir 3D-DNR · Naktinio Matymo: 36 IR Led 100Ft (30m) · Minimalus Apšvietimas: Spalvota 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Atsparūs vandeniui: Taip (IP66)

Pastaba:

Norėdami padidinti fotoaparato atsparumas vandeniui, šis fotoaparatas nedera su garsu.

Plug and Play,Lengvas Montavimas

Super lengvas montavimas ir konfigūracijų.Nekilnojamojo plug and play, nereikia jokių profesinių įgūdžių,jūs galite visiškai do it yourself, be vargo ir sukurti savo priežiūros sistemą.

1080P HD Vaizdo Raiška

Apsaugos dalykai, kurie rūpi labiausiai, kurių apsaugos kamera su 1080p HD raiška yra labai svarbus.Su HD aiškumą ir ryškumą, jums nereikės nerimauti dėl trūksta svarbios informacijos, jei incidentas įvyksta, įvyksta dėl savo turtą.

Oro sąlygoms dizainas metaliniu korpusu

Nesvarbu, ar Lyja, Užšaldymo (-30°C), Žiemą arba Karštas (+60°C), Vasaros, Mūsų Kameros bus Išlaikyti Žiūrėti Savo Namuose.Aiškiai matyti, Tamsoje.Led tolygiai Apšviesti Visą Kambarį, Taigi, Ar tamsi ar Mažai Šviesos, Taškų Likti Šviesus ir Trapumą.

Judesio Aptikimas/Žadintuvas Pranešimą

Tinkinti savo aptikimo plano ir zonos, už kiekvieną kamerą tiksliai jūsų poreikius.Kai judesio aptinkamas, "smart") pranešimų el. paštu/ snapshot įspėjimai bus stumti savo išmaniojo telefono per "iPhone" / "Android" App.

Video Su Smart Peržiūros

Ji veiksmingai economized jūsų laiką atkuria vaizdo, Incidento vaizdo įrašus galima rasti ir pažymėti ne kartą su smart atkūrimo funkcija.Taigi, galėsite gauti galimybę eiti tiesiai į incidento vaizdo įrašus, o praleidžiant kitus.

Puikus kodavimo formatas

Aišku , HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos. · Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

Standžiojo disko ir įrašymo metu:

· Kai hard diskas yra pilnas, sistema automatiškai ištrinti seniausių įrašų, vaizdo, tokiu būdu siekiant pažangios loop įrašymo. · Duomenys yra nuoroda tik, atsižvelgiant į faktinį naudojimą.

Pastaba:

· Jei pasirinkote šį rinkinį įtraukti kietąjį diską, diske bus iš anksto įdiegta į nvr prieš vežimą. · Jei norite naudoti atkūrimą, reikia įsigyti komplektą su Standžiajame Diske.

Bevielis perdavimas

Belaidis ryšys tarp kameros ir NVR,be sudėtingų laidų.Range extender antenos užtikrinti, kad signalai išlikti stipri, kaip jums stebėti savo verslo ar namų belaidžiu ryšiu, iki 330ft(100 metrų) atviroje vietovėje.

Trys Būdai, Ryšys:

(1) Kartotuvo Funkcija-Pratęsti WIFI Atstumas Kartotuvo funkcija leidžia jums paleisti fotoaparatą, kad iš signalo diapazonas per kamera asortimentą.ir taip pagerinti signalo.

(2) Pratęsimo WIFI Antena-Pratęsti WIFI Atstumas Kai WIFI signalas nėra pakankamai stiprūs, kad nuo sienos, galite pakeisti fotoaparato antenos antenos prailginimo laido.Praeiti antenos aplink sienos.Artimųjų signalas per sieną. (Nėra pakuotėje, reikia įsigyti atskirai)

(3) ANRAN Universalus IPC Router / Kartotuvas Išplėsti WiFi Range Namų Saugumo kamerų Sistema, Wireless (Nėra pakuotėje, reikia įsigyti atskirai)

Turtingas taikymo scenarijų

Kamera tinka tiek lauko ir vidaus programas.

Nuotolinę Prieigą Bet Kuriuo Metu, Bet Kurioje Vietoje

Paramos ios, Android,Windows PC.Su nemokama programa ARCCTV.jūs žinosite, kad tai, kas vyksta, net jei esate ne aplink, Gauti pranešimai ir peržiūrėti gyvų ar įrašyti filmuotą medžiagą tiesiai iš savo telefono.

Pastaba:

· Mes siūlome 1.2 metrų maitinimo adapteris NVR, ir 3 metrų maitinimo adapteris, skirtas vaizdo kamera(AS Plug-1,5 metrų), įsitikinkite, kad turite pakankamai ilgio, montavimas. · Jei reikia Maitinimo ilgiklis pratęsti šio maitinimo kabelis, prašome spauskite čia norėdami pirkti 5m ar 10m Maitinimo ilgiklis.

Išsamiai:

Pakavimo Sąrašas:

Paketo Duomenys:

4CH NVR Rinkinys: · 1x 4CH Belaidžio NVR · 2/4x Bullet Kameros (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) · 2/4x Maitinimo Fotoaparatas · 1x Maitinimo NVR · 1x USB Pelė · 1x Įspėjimo Lipdukas(dovana) · 2/4x Pakuotė Varžtai · 1x 3ft 1M Ethernet Kabelis · 1x instrukcija 8CH NVR Rinkinys: · 1x 8CH Belaidžio NVR · 6/8x Bullet Kameros (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) · 6/8x Maitinimo Fotoaparatas · 1x Maitinimo NVR · 1x USB Pelė · 1x Įspėjimo Lipdukas(dovana) · 6/8x Pakuotė Varžtai · 1x 3ft 1M Ethernet Kabelis · 1x instrukcija

Nustatyti el. pašto įspėjimo funkcija

PIRKĖJAS PRANEŠIMAS

Linkiu laimingas pirkinių !

Vežimas

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Nilson.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje pagal Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti per link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Emeier70

    5
2020-10-15

Quality goods. Reliable seller. I recommend to cooperate.

Maliby90

    5
2020-08-20

Все работает прекрасно, изображение отличное, приложение на телефоны установили, помог знакомый, сама не рискнула, так как в этом мало соображаю. Камеры на улицу ещё не установили, но вид из окна через стекло показать могу.

Pravij75

    5
2020-10-14

Flawless day as night picture

Ft Bachejen

    5
2020-12-17

Très bien.

Jums taip pat patiktų