Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10vnt USB Doko Mokestis Įkrovimo lizdas Audio Jack Jungtis, Flex Cable For iPhone 6 6S 7 8 Plus X XS XR 11 Pro Max Pakeitimo

10vnt USB Doko Mokestis Įkrovimo lizdas Audio Jack Jungtis, Flex Cable For iPhone 6 6S 7 8 Plus X XS XR 11 Pro Max Pakeitimo

Mobiliųjų Telefonų Dalys

    €13.93
    • (4)

SKU: n72919

Žymos: "apple" žiūrėti 0 serija lcd, flex "iphone" 11, Jungtis, "iphone" x xs ekranas pakeisti, flex, appls žiūrėti serija 3 lcd, flex kabelis iphone xs max, jutiklis "apple" serijos lcd 2, cabl jungtis, mokestis uosto "nokia" 7 plius.

Specifikacija:

  • Prekės Būklė: Naujas
  • Ekranas: > 3"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Flex Kabelis
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"

Produkto specifikacija :

Kokybė: 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Dėmesio: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Jums taip pat patiktų