Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Ultra Plonas Flip Smart Case Cover "Lenovo Tab4 10 TB-X304F Apsaugos Magnetas Smart Cover Coque "Lenovo" Tab 4 10 TB-X304L

Ultra Plonas Flip Smart Case Cover "Lenovo Tab4 10 TB-X304F Apsaugos Magnetas Smart Cover Coque "Lenovo" Tab 4 10 TB-X304L

Tablet Priedai

    €7.71 €9.88
    • (3)

SKU: n56641

Žymos: lenovo v7, atveju, "lenovo" tab m10 fhd plius, lenovo ideatab 4 8 byloje, atveju lenovo tb x505f, lenovo tb x30f atveju, skydelis lenovo tab4 10, lenovo tablet, lenovo tb x304f, atveju lenovo tb x304f, atveju lenovo tab4 8 plius.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Lenovo Tab4 10 colių TB-X304F
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 10.1"
  • Pakuotė: Taip
  • Ilgis: 17.5cm
  • Modelio Suderinamumas: Lenovo Skirtuką 4 10 TB-X304L/F/N
  • Tipas: Apsaugos Shell/Oda
  • Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plotis: 12.5inch
  • Medžiaga: PU
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Stilius: Mados
  • Suderinamos Prekės: Lenovo

Produkto Aprašymas:

* Medžiaga: Aukštos Quanlity Pu Oda+Stipraus Plastiko * Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti * Stilius: Mada &Spalvinga & Luxury * Flip cover atveju išlaikyti savo planšetinį kompiuterį naujas * Lengva įdiegti ir kilimo * neleiskite, kad jūsų planšetinį kompiuterį nuo dulkių ir įbrėžimų * Humanization dizainas, suteikti savo prietaisui visapusiška apsauga * Modelio Suderinamumas:Lenovo Tab4 10inch TB-X304F TB-X304L TB-X304N pirkėjas turi:Tik Lenovo Tab4 10inch TB-X304F TB-X304L TB-X304N

Logistika:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4 Elementai, bus laivas, EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, ta šalis trunka tik 3-7days darbo dienų.Oro Paštas reikia apie 10-25days atvykti į daugumą šalių, bet ir Brazilijos, Rusijos, Turkijos, kažkada bus atidėti mre, nes vietos post office ir pagal užsakymą. (išskyrus atostogas) 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siunta per 30 das nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Vežimą:

1 Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Jeigu yra išimčių, mes jus įdėjo palikti pranešimą. 2 Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar pakuotė yra pažeista ir prekės yra GERAI.Jei ten yra sugadintas sukelia siunta, prašome imtis foto ir paprašykite, kad kurjeris pasirašyti.Mes padėsime prašyti kompensacijos už jus. 3 Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Nilson.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Jei turite kokių nors problemų gauti po produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto.Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuos, kad padaryti tą patį už jus.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Nasima Sm

    1
2020-10-22

I had been waiting for 3 months but didn't receive. I had to open dispute. I received my money after ending the time of seller response. Waited for the parcel for three months, but did not receive. The money came back only after the seller's response had expired.

Thomas Simpkins

    5
2021-01-17

Super, the cover liked, as it was here

Drpopov 2011

    3
2020-10-18

Good quality

Jums taip pat patiktų