Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Pqbd Lightsaber LED Šviesos Metalo Rankena Deiling Sabalas Lazeriu Vaikams Dovanų Cosplay Replca Light Stick

Pqbd Lightsaber LED Šviesos Metalo Rankena Deiling Sabalas Lazeriu Vaikams Dovanų Cosplay Replca Light Stick

Žaislai Ir Pomėgiai

    €46.96 €85.37
    • (0)

SKU: n53200

Žymos: big star wars led, Glow stick, valder lukas lightsaber, rgb žaislas, neo pikselių, lazdas karo palikimas, žvaigždučių karas figur, lazerinis žymeklis galia, lightsaber metalo kovoti su, lightsabers dalys.

Specifikacija:

  • spalva: RGB spalvų
  • Amžius: Suaugusieji
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: pqbd
  • Sandėlyje: 999
  • Savybės: Mirksi
  • Elemento Tipas: RGBLightsaber
  • Medžiaga: Metalo
  • Įspėjimas: Prašome iki penkerių metų amžiaus vaikai, kartu su suaugusiu
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: Handle 27cm. blade 73cm,total length 100cm
  • Įkrovimo: USB greito įkrovimo

Produkto Informacija

Medžiaga: Metalas(rankena), pc(ašmenys) DYDIS: Rankena 27cm.ašmenys 73cm,visas ilgis 100cm Skersmuo: Peilis 2,5 cm, rankena 3cm Rankena spalva: Juoda, pilka, juoda, balta, raudona, mėlyna. 11 šviesos spalvos: šaltai balta, tamsiai raudona, rožinė, raudona, oranžinė, geltona, žalia, žalia, mėlyna, violetinė, ir ice blue.Įkrovimas: USB greito įkrovimo Baterijos talpa:1200mAh

Kaip Žaisti

Jungiklis: trumpas, paspauskite pradėti ilgai paspauskite 4 sekundes, kad išjungtumėte Perjungimo šviesos režimas: po boot, trumpas paspauskite jungiklį, šviesos efekto , tada ciklas.Šviesos režimas ir jungiklis: po paleisti, paspauskite 2 sek. atlaisvinti atidaryti arba uždaryti kardas režimu.Kai kardas yra atidarytas, palieskite lengvai ir pereiti kardas šviesos poveikio.Tomas vidurinės mokyklos low: po paleisti, paspauskite 3.5 sekundžių atpalaiduokite , perjungti balsu, garsiai, vidutinių ir mažų paeiliui.Šviesos ir spalvos jungiklis: po paleisti, paspauskite 3 sekundžių atpalaiduokite pereiti spalva.

Dėmesio

1 .Rankenos ir ašmenys gali būti perkeltas,Nuotraukos išmontavimo produktų, susisiekite su klientų aptarnavimo specialistai 2.Vamzdis yra labai stipri ir gali būti naudojamas kova.Jei vamzdis yra sugadintas, galite pirkti jį grįžti čia. 3.Šis produktas yra LED šviesos žaislas.Ilgai tiesioginio matymo gali paveikti ir jūsų regėjimą.Kairės ir dešinės varžtus rankena rankena yra fiksuotos ir gali būti pasukti.Varžtus ant rankenos yra naudojami nustatant vidaus detalės.Ne išmontavimo yra leidžiama. 4.Prašome ne imti gaminys su daugiau nei 5v-1A maitinimo.

Apie Paslaugą

Išankstinio pardavimo paslaugos: 24 val. internetu klientų aptarnavimo paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes susisieksime su jumis, kaip matome, informacijos; aptarnavimo Po pardavimo: Jei yra kokių nors problemų su produkto, pavyzdžiui, neįmanoma įkrauti arba lightsaber ne darbo, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes išspręsti jūsų problemas.

APIE PRISTATYMO:

1. Kai mokėjimo, prašome nurodyti jūsų specialius reikalavimus (spalva, pakuotės, deklaruotos vertės ir kt.).Jei nėra naujienų, mes atsiųsime pagal mūsų nurodymus! 2. Sveiki atvykę į vietą, kad tiesiogiai!Tiesiog įveskite teisingą vardą, pavardę, nekilnojamojo telefono numerį, pašto kodą ir adresą! 3. Mes atidžiai patikrinkite savo užsakymo informacija ir pristatyti prekes jums, pagal užsakymo informaciją; 4. Prieš pakuotė, produktas, mes atidžiai patikrinkite produkto kokybę ir patikrinkite produkto dalis; 5. Muitų politikos skirtingose šalyse yra skirtingi.Kai kuriose šalyse neleidžiama deklaruoti pagal mažos ir reikia įrodyti, kad mokėjimo.Mes bus taikomos už 20 $muitinės deklaracija tave iš kitų šalių.Kai produktas pristatomas į jūsų šalyje/regione, papildomas tarifus, patirtas bus tenka klientui; jeigu jums reikia nurodyti deklaruota suma, prašome susisiekti su mumis. 6. Jei užsisakote daugiau nei vieną gaminį, galime pristatyti jį partijomis.Mes jus informuosime, prieš vežimą.Prašome atkreipti dėmesį, kad informacija; po to, kai prekės vežamos, galite stebėti logistikos informacija, jeigu nėra sekimo informacijos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Paprastai produktas atvykti nurodytu laiku.Kaip dėl ypatingų aplinkybių neatvyko laiku, prašau susisiekite su mumis iš anksto pratęsti apsaugos laikotarpį.Kai kuriuos užsakymus, jei jūs negalite rasti logistikos informacijos, prašome nesijaudinkite, prašome susisiekti su mumis laiku.Geriausi Linkėjimai

Jums taip pat patiktų