Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Automobilių Makiažo Veidrodėliai Auto Saulės Skydelis Veidrodis Didelis Automobilių Makiažas Saulės šešėlių Veidrodis Automobilių Kosmetinis Veidrodis Tuštybės Veidrodis, Auto Reikmenys

Automobilių Makiažo Veidrodėliai Auto Saulės Skydelis Veidrodis Didelis Automobilių Makiažas Saulės šešėlių Veidrodis Automobilių Kosmetinis Veidrodis Tuštybės Veidrodis, Auto Reikmenys

Interjero Priedai

    €7.41 €8.72
    • (1)

SKU: n51762

Žymos: cbr600rr bakas, galinio vaizdo veidrodėlis, anti rūko vonios veidrodis, veidrodis didelis menininkas, nuotrauka veidrodėliai, kūdikių saulės skydelis automobilių, rankinis veidrodis, veidrodis galinio vaizdo monitorius, automobilį sudaro veidrodis, sssr automobilis kosmetika.

Specifikacija:

  • Metų: 2020 m.
  • Specialios Funkcijos: Makiažo Veidrodėliai
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Svoris: 370g
  • Medžiagos Tipas: ABS + Stiklas
  • Elemento Aukštis: 6.0cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Ilgio: 28.0cm
  • Modelio Pavadinimas: Veidrodžiai Interjere
  • Elemento Plotis: 15.0cm
  • Elemento Tipas: Veidrodžiai Interjere

Kulka Taškų:

1、su Sidabro padengtą Stiklo: Su nekilnojamojo stikliniai veidrodžiai, o ne plastiko, veidrodžiams, automobilio makiažo veidrodėliai gali būti labai aiškus ir tikrai atspindi jūsų odos.Didelis dydis 11 cm, jūs galite jį naudoti kaip makiažo veidrodis.

2、Built-in LED Žibintai: Šios kelionės makiažo veidrodis su apšvietimu 22 built-in LED žibintai, kurie gali suteikti minkštos natūralios dienos ir nakties apšvietimas ir sumaišyti šviesos režimai.Trys apšvietimo efektas režimai ypač tinka priėmimo natūralus makiažas.

3、Tolygus Šviesumo Reguliavimas: Jūs galite lengvai reguliuoti šviesos apšviestas makiažo veidrodis, pagal dienos, nakties, oro ir aplinkos sąlygos.Tiesiog ilgai paspauskite jutiklinį jungiklį nustatykite šviesumo vertę steplessly.Spustelėkite perjungti trijų-stop apšvietimo efektas.

4、Universalus Dizainas: kabo tuštybės veidrodis yra lengva įdiegti ir tvirtai fiksuota ant saulės skydelis, nepaliekant papildomos vietos automobilyje; ji yra paprasta naudoti ir paslėpti, ir neturi jokios įtakos atidarymo ir uždarymo skydelis nuo saulės.Įrengimas yra paprastas, neturi pasirinkite automobilio modelį. 9mm plonas ir lengvas, tinka.

5、Pastatyta Didelio pajėgumo Baterija: Šį cute makiažo veidrodis turi įmontuotą 400mAh baterija su didelės talpos ir ilgai veikianti baterija.Nereikia imti dažnai, apšviesta makiažo veidrodis gali būti puikus draugas jums padėti pasivyti grožio, bet kada, bet kur.

Savybės:

1. Kompaktiškas makiažo veidrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos ir veidrodis stiklas, puikus dizainas ir atsparus įbrėžimams.

2. Su specialiuoju led veidrodis ir tolygus šviesumo reguliavimas dizainas, nešiojamų makiažo veidrodėliai tinka skirtingų apšvietimo sąlygų. 3 spalvų temperatūros reguliavimas.

3. Lengva įdiegti, du įrašus ant nugaros, kad saulės skydelis lengva įdiegti į daugelio tipų saulės skydelis.

4. Daugkartinio įkrovimo baterija dizaino, didelės talpos, ir ilgai veikianti baterija.

5. Tinka transporto priemonės (automobiliai, RVs, sunkvežimiai ir kt.).

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Makiažo Veidrodėliai

Medžiaga: ABS + stiklas

Korpuso spalva: balta/juoda

Dydis: apie 260*135*9mm/10.24*5.31*0.35 į

Techninė pagalba: 400mah įkraunama ličio baterija

Skaičių Led: 22 vnt, įskaitant USB laidas (1.2 M)

Įkrovimo laikas: 2H

Svoris: apie 280g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilių Makiažo Veidrodėliai

1 x USB Įkrovimo Kabelis

Pastabos:

1. Maksimalus plotis saulės skydelis, kuris gali taisyti tuštybės veidrodis yra apie 6.65 cm, patikrinkite, ar ji tinka jūsų automobiliui, prieš užsakant.

2. Dėl vadovo matavimo paklaida 1-3mm gali turėti.

Emily7588

    5
2021-01-17

Top product, snel geleverd en goed verpakt!

Jums taip pat patiktų