Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Samsung Originalus Silikoninis Dangtelis Atveju, Samsung GALAXY S20 S20+ S20Plus S20 Ultra 5G Minkštas Telefono Atgal Atvejais

Samsung Originalus Silikoninis Dangtelis Atveju, Samsung GALAXY S20 S20+ S20Plus S20 Ultra 5G Minkštas Telefono Atgal Atvejais

Mobiliųjų Telefonų Priedai

    €8.52 €9.47
    • (9)

SKU: n51622

Žymos: "samsung" galaxy " a61, "samsung " galaxy", s21 ultra, samsing galaxy s20 atveju, s20 ultra "samsung", lg k11 telefono, samsung galazy s20 ultra atveju, 5g išmanųjį telefoną pardavimas, atveju "samsung" galaxy s20 fe, s20 ultra.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: "Samsung"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Antidetonaciniai
  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
  • Tipas: Kita
  • Dizainas: Paprastas
  • Savybės: Paprasta ir patogu

Prideda touch minkštumo

Slydimo jūsų telefoną į stilingas Silikoninis Dangtelis.Jo matinis baigti ne tik pridėti madinga žiūrėti į savo prietaisą, jį saugo jūsų rankas laimingas su minkštu handfeel ir patogi rankena.

*Rekomenduojama nuimkite dangtelį nuo Galaxy S20, prieš naudodamiesi Belaidžiu PowerShare.

Žaviai slim, stebėtinai apsaugos

Silikono yra super plonas, tačiau patvarus, pakankamai, kad padėtų apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ir sukrėtimų.Taigi ji slysta lengvai į kišenę ir saugo jūsų telefono saugus.

Pasirinkti atspalvį, bet atspalvis

Pasirinkti iš įvairių spalvų pridėti šiek tiek džiaugsmo į jūsų gyvenimą.Kiekvienas kontrastingos interjero už papildomą sluoksnį įdomus.

Ypatybė:

1.Puikus derinys stiliaus ir ilgaamžiškumą.

2.Patikimas kampe ir nugaros apsaugos.Pagaminti iš neslidžios, soft-touch silikono

3.Nuimkite dangtelį optimaliai wireless power dalintis rezultatais.

Galima Modelis Numeris:

"Samsung" Galaxy S20

"Samsung" Galaxy S20+ S20 Plius

"Samsung" Galaxy S20 Ultra

Kelių Spalvų

Paslauga/Atsiliepimai:

Gerbiami klientai, ir draugas: kai jums pirkti mano prekę.jei ką nors neįprasto vyksta:Nėra gavusi prekes,arba neatitinka aprašymo arba yra kitų priežasčių, kad jums nebus patenkintas.Prašome nepalikite neutralus(arba neigiamos), grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčų lengvai,prašome nedvejodami parašyti, susisiekite su manimi.Mes padarysime viską, paslauga išspręsti jūsų problemą.Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.Dar kartą labai jums ačiū.

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Pristatymas:

We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.Kaip mes visi žinome, Nes baterijos yra pavojingos prekės grynas baterija laivybos laikas bus ilgesnis nei įprasta.Jei turite kokių nors klausimų, tranzito, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu.Jei negavote paketas ilgą laiką, tai nereiškia, kad jis prarastas.Jums gali pasiekti vietos pašte arba jūsų pašto dėžutę.Atvykimo laikas paprastai yra nuo 30 iki 50 dienų.

Jums taip pat patiktų