Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Dviračių Saugojimo Stendas Sulankstomas Aliuminio Lydinio MTB Moutain Kelių Dviračių Stovėjimo Bagažinės Grindų Bick Rato Laikiklį Patalpų Namuose, Garažas

Dviračių Saugojimo Stendas Sulankstomas Aliuminio Lydinio MTB Moutain Kelių Dviračių Stovėjimo Bagažinės Grindų Bick Rato Laikiklį Patalpų Namuose, Garažas

Dviračių Priedai

    €33.61 €48.01
    • (1)

SKU: n51178

Žymos: dviračių stovas, tabl, senovinių dviračių stovas, dviračių stovėjimo lentynos, dviračių laikiklis varantys, bicycl stendas, dviračių grindų stovas, dviračių narve, priekiniai stovo, bike mount sienos.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Aliuminio
  • Tipas: Automobilių Stovėjimo Aikštelė Lentynos
  • Prekės Pavadinimas: LACYIE

Aprašymas:

Tvirtas Statybos, bet Lengvas: yra keturių taškų ūkyje, padangos, daug geriau nei kiti stovi, kurie turi tik vieną ar du taškus, laikydami ant rėmo, rim, diskiniai rotoriaus ir derailleur.Motociklo priekinių galiniai varantys sėdi turėtojas yra daug giliau nei kiti, todėl jis lieka tvirtai laikosi laikiklis.Dual arm yra geriau turėti sunkiųjų dviratį nei viena svirtimi.Aliuminio lydinio medžiagos padaryti dviračių laikiklį šviesos, tik 3,5 lbs, kad ji nešiojamų jūsų lauko dviračių tikslais.

Greitai ir Lengvai Stumti: Lengvas stumti stovo.Tai patentuota, puikus dizainas, bus puikiai turėti savo dviračio pastovus.Sekundžių set-up ir kartų kompaktiškas sandėliavimas sutaupyti vietos, nereikia įrankiai, įdiegti.

Apsauginės: Subtilus specifikacija danga su plastikų inžinerijos ant kampo, norėdami apsaugoti savo dviratį nuo nubrozdinimų ir įbrėžimų.Spyruokliniai rankos lengvai laikyti priekiniai varantys be braižymo rizika rim ar stipinai.

Sulankstomas ir Nešiojamieji&Sutaupyti Vietos: paprasta-pull-rankenėlė leis nusimesti stovas į plokščią formą, tik 17.12(L) colių x3.74(H) colių x7.16(W)colių kai sulankstytas.Taupymas, kai nenaudojate, ar vežti jį į automobilį, kai vyksta žirgais.Jūsų dviračiai bus niekada būti, gulėti ant žemės arba pasvirusi nuo pastatų ar medžių nebėra.

Universalus: Atnaujinti bike mount turi nuo 20 milimetro kelių dviračių padangos, 2.4 colių pločio kalnų dviračių padangos nuo 20 iki 29 colių ratų dydis.Tinka visiems dviračių stilius: aplankas, kelių, MTB su pvm. 29er, stebėti, BMX, vaikai.Kostiumas asmeniniam naudojimui namų, garažų, biurų ir mažmeninės prekybos programas.

Savybės:

Sulankstomas lengva laikyti.

Geras kūrinys, dėvėti, atsparus ir patvarus.

Ateina su tam tikrų gebėjimą atsispirti poveikio.

Išplėsta, važiuoklės, labiau stabili ir praktiška.

Pavasario fiksavimo svirtimi.

Aliuminio lydinio konstrukcija.

Svoris ir spaudimas, plinta į visas keturias kojas.

Įbrėžimų prie dviračio rėmo.

Tik neliesti taškų, dviračių padangos.

Specifikacija:

Tipas: grindų stovas

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis(ne sulankstytas): apie 43x43x11cm/16.92x16.92x4.33inch

Tinka bike dydis: 20-29inch

Pakavimo Sąrašas:

1 x Dviračių Saugojimo Lankstymo Turėtojas

Wither Ivan

    5
2020-10-09

Suitable for wheel 29 "× 2.6"

Jums taip pat patiktų