Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujas moterų bdsm bondage kankinimo prietaisas nerūdijančio plieno atramos rėmas odinis kaklo apykaklė antrankiai kulkšnies rankogaliai sekso žaidimai žaislas

Naujas moterų bdsm bondage kankinimo prietaisas nerūdijančio plieno atramos rėmas odinis kaklo apykaklė antrankiai kulkšnies rankogaliai sekso žaidimai žaislas

lizdo

    €145.91 €162.12
    • (0)

SKU: n50803

Žymos: vyrams sekso kankinimą, mano sekso žaislai, bdsm, cbt, kankinimo prietaisas, bdsm žaislas, sekso žaislas, lytis, kaklaraištį apykaklės bdsm, bdsm bondage kelnaitės.

Specifikacija:

  • Dydis: female
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: HF Skristi Tigras
  • Modelio Numeris: Naujas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Detalus Produkto Aprašymas

2018 Karšto moteris bdsm bondage kankinimo prietaisas nerūdijančio plieno atramos rėmas odinis kaklo apykaklė antrankiai kulkšnies rankogaliai suaugusiųjų sekso žaidimai žaislas ....

Jo medžiaga yra bauda nerūdijančio plieno.Ši prekė yra pagaminta rankomis litavimo.Ne "chrome" dengimo ir Ne nikelio danga.Tiesiog rankomis poliruoti.

Naujovė dovana romantiška orgazmas žaislas priemonė loverscouples

Dydis:kaip paveikslėlyje( prekių dydžio matavimo metodus, matavimo įranga ir kt skirtingų turės šiek tiek klaidų, paprastai + - 4 mm klaidos yra normalus, nepriklauso kokybės problema, ar ne, yra įvesta )

Pastaba: prekės dydis matavimo metodus, matavimo įranga ir kt skirtingų turės šiek tiek klaidų, paprastai + - 1 mm paklaida yra normali, nepriklauso kokybės problema, ar ne, yra įvestas

Mūsų siekimas yra kokybės ir patikimumo, kiekvienas produktas, prieš išduodamos, mes dar kartą patikrinti, ar kvalifikuotą, mes neprisiimame grįžta, prašome suprasti, ačiū!Manau, kai gavote prekes supras mūsų įsipareigojimas.

Mes siūlome mažų didmeninė prekyba, didmeninė kaina yra pigesnė, prašome siųsti e-mail į mane, galėsiu teikti didmeninės kainos sąrašą.

mes turime savo inžinierius, per gamybos ir moder dizainas odos andstainless plieno gamyba.mes galime priimti OEM kad arba atlikti naują gamybos dėl savo dizaino.

Jums taip pat patiktų