Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

6mm Agates Jaspers Vienas Turquoises Akmens Karoliukai Butas Rondelle Prarasti Tarpiklis Granulių Papuošalai Priėmimo Natūralaus Akmens Apyrankės "PASIDARYK pats"

6mm Agates Jaspers Vienas Turquoises Akmens Karoliukai Butas Rondelle Prarasti Tarpiklis Granulių Papuošalai Priėmimo Natūralaus Akmens Apyrankės "PASIDARYK pats"

Karoliukai & Juvelyrika Priėmimo

    €3.03 €4.53
    • (1)

SKU: n47119

Žymos: ryšiai agatas, apyrankė green jade, 14 colių android tablet, agatas piniginės, ghostemane spausdinti, pagirti agatas, apyrankė jade, turkis papuošalai, apyrankė jade sidabrinė, akmuo turkis.

Specifikacija:

  • Ilgis: 15"Strand/Inches
  • Kiekis: Apie 110pcs
  • Prekės Pavadinimas: GMB724
  • Prekės Forma: Apvalios Formos
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Modelio Numeris: HP3706
  • Papuošalai Tipas 4: Mados Rankų darbo ranka "PASIDARYK pats" Granulių
  • Dydis: 6mm
  • Išorinis Skersmuo: 6mm
  • Papuošalai Tipas 1: Pakabukai Apyrankės,Aksesuarai
  • Juvelyrika, 3 Tipo: Laisvas Tarpiklis karoliukai
  • Akmens Pavadinimas: Kristalų,turkio,Jaspio,Mėlyna Smėlio,Sodalite,Malachito
  • Metalo Tipas: NĖRA
  • Medžiaga: Mūrinis
  • Prekės Svoris: 18g
  • Elemento Tipas: Karoliukai
  • Akmens name1: Tigro Akis,agatas,Unakite,Raudonas Akmuo,Nefritas,Opalas
  • Kostiumas: Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Pakabukas Medžiaga
  • Papuošalai Tipas 2: Karoliukai papuošalai priėmimo

Straipsnių Pavadinimas: 6mm Agates Jaspers Vienas Turkio Akmens Karoliukai Butas Rondelle Prarasti Tarpiklis Granulių Papuošalai Priėmimo Natūralaus Akmens PASIDARYK pats Apyrankės Ilgis: 15inches/krypties Keitimas: 1inch = 25.4 mm , 1 mm = 0.0393 colių Dydis: 6mm Kiekis : Apie 110pcs ( Kaip mes gamyklos masinės gamybos,todėl sakome, kad įmanoma mažiau kaip karoliukai vieną kryptį, produktą, mes išsiųsti tik bus perduoti numerius.Kad pakankamai kiekis siekiant išvengti spalvų skirtumo, skirtingų partijų) Pristatymas Pastaba: 1.Jei užsakymo vertė daugiau nei $5,elementai bus nemokamas pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Epackt ( Tik Jungtinių amerikos valstijų) 2.Jei užsakymo vertė pagal $5,elementai bus nemokamas pristatymas per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,& Nilson.lt Išsaugoti Pristatymas . 3.Jei užsakymo vertė daugiau nei $150, elementai bus nemokamas siuntimas per DHL,EMS,Fedex,TNT express pristatymas.

4.Mes priimame DropShipping , Jei esate suinteresuoti , prašome susisiekti su manimi .

Apie Produktus ◆Kokybę Garantuoja--Visi mūsų produktai bus patikrinta daug kartų, kol parduodami. ◆Papuošalai Nuotraukos------Visų mūsų nuotraukos yra realios, fotografija demonstravimo. ◆Spalva Skirtumas------Dėl skirtumo tarp skirtingų ekrano, yra tam tikrų spalvų skirtumas. ◆Dydis Aprašymas-----Mūsų gaminio dydis yra išmatuotas rankiniu būdu, dėl skirtingų matavimo metodų ir matavimo vienetais, yra klaida, matavimo dydis.Kaip Pirkti Žingsnis 1: Naršyti produktus mūsų parduotuvėje.2 žingsnis: Pasirinkite jus dominančias prekes ir įtraukti į Krepšelį.3 Žingsnis: Spustelėkite Tęsti Apsipirkimą.4 žingsnis: Peržiūrėkite Krepšelį ir patikrinti visų produktų kiekį.5 žingsnis: Spustelėkite "PIRKTI DABAR" ir pasirinkti tinkamą pristatymo būdą.6 žingsnis: Sumokėti, kad su tinkamu mokėjimo būdas.Apie Užsakymus ◆Dėl akcijų: Mes tik gamina tam tikrą produktų kiekį vienu metu, ir Nilson.lt sistema padės sumažinti atsargų kiekį, po to, kad mokama.Įsitikinkite, kad jūs galite pirkti produktus, jums patinka ir išvengti produktus išparduoti, prašome užpildyti mokėjimo greičiau, kai jūs padarote užsakymų.Tada sandėlio darbuotojai gali paruošti savo paketą anksčiau ir išsiuntimo laiku. ◆Apie užsakymo informaciją: Jei klientai beje užpildyti neteisingą adresą informacijos arba daryti ne taip, kaip užsakytos prekės, nori pakeisti kitais produktais.Galite siųsti pranešimą praneša apie užsakymo PRIEŠ MOKĖJIMĄ.Grąžinimo Politika 1)Jei norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo prekių gavimo. 2)Mes neatsakome už bet kokią žalą, po naudojimo, ar dėl to, vandens padaryta žala. 3)produktai grįžo turėtų būti atsižvelgta į jos pradinę padėtį. 4)Jis yra pirkėjo pareiga sumokėti grąžinimo siuntimo išlaidas.Kaip Grąžinti 1 Žingsnis: Susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba pranešimų centro.2 etapas: Pateikite kuo daugiau informacijos apie problemą.3 žingsnis: Leidimą grąžinti elementą, bus išduotas.4 žingsnis: Grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keitimo ar grąžinimo.Pastaba: Tai yra pirkėjo pareiga sumokėti grąžinimo laivybos kaina.

Jūsų klientų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti mums teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas ir suteikti geriausias po pardavimo, klientų aptarnavimo.

Valeriamat

    5
2020-08-18

натуральные хорошего качества рекомендую продавцу пять звезд однозначно.

Jums taip pat patiktų