Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

630ml Universaliųjų Automobilių Prekių Priežiūros Valiklį, Odos, Drabužių, Batų, Sofos Automobilių lenkijos Plastiko, Odos Restauruoti Agentas

630ml Universaliųjų Automobilių Prekių Priežiūros Valiklį, Odos, Drabužių, Batų, Sofos Automobilių lenkijos Plastiko, Odos Restauruoti Agentas

lizdo

    €12.18 €14.33
    • (0)

SKU: n46758

Žymos: 3d šaldytuvas, lamisil batų spray, auto apdaila, auto audinio cleaner, lenkijos batų, 380ml termo puodelis kavos puodelio, automobilių odinių apmušalų, 10000uf 63v, automatinis mop mašina, sėdynės apdaila.

Specifikacija:

  • Medžiagos Tipas: Skystis
  • Elemento Tipas: Odinis & Apmušalų Valiklį
  • Prekės Pavadinimas: Goxfaca
  • Prekės Svoris: 700
  • Specialios Funkcijos: Automobilių odos valiklį
  • Prekės Tomas: 630ml

630ml Universaliųjų Automobilių Prekių Priežiūros Valiklį, Odos, Drabužių, Batų, Sofos Automobilių lenkijos Plastiko, Odos Restauruoti Agentas

Kulka Taškų: 1、Apsaugoti: Kovoja blukimo, senėjimo, krekingo, ir suteikia UV apsaugą.Puikiai tinka jūsų automobilio brūkšnys, vinilo, pultai, oda ir dar daugiau.

2、Atkurti: Atsinešti savo automobilį atgal, kad "kaip naujas" pajusti.Prideda giliai, turtingas grožio brūkšnelių, ir kitiems paviršiams.Jie taip pat atnaujinti ir atgaivinti vinilo, gumos ir plastiko.

3、Švieži: Saugo jūsų automobilis švarus nuo visų nešvarumų ir statybinių šiukšlių, kad suranda savo kelią viduje jūsų automobilio interjero.Lengvai pašalinti net ir purvui ir nešvarumus.

4、Valyti Bet kokio Paviršiaus: Tai įvairių paviršių gaminys, veikia absoliučiai kiekvieno interjero ar eksterjero paviršių išskyrus stiklą ir subtilus prietaisų skydelio ekranai!Tai reiškia, kad jis bus švarus, baldiniai , audiniai , drobės , odos , plastiko , gumos, tepalų , medžių sula , metalų , medienos apdailos ir daug daugiau!Tai labiausiai universalus multi-purpose cleaner rinkoje!

5、Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai multi paviršiaus purškimo pašalina pakimba ant purvo.Šviežios būdas valyti, atnaujinti ir pašalinti kvapus nuo neakytų paviršių visą namą.

Savybės:

1. Apsaugoti: Kovoja blukimo, senėjimo, krekingo, ir suteikia UV apsaugą.Puikiai tinka jūsų automobilio brūkšnys, vinilo, pultai, oda ir dar daugiau.

2. Atkūrimas: Atsinešti savo automobilį atgal, kad "kaip naujas" pajusti.Prideda giliai, turtingas grožio brūkšnelių, ir kitiems paviršiams.Jie taip pat atnaujinti ir atgaivinti vinilo, gumos ir plastiko.

3. Švieži: Saugo jūsų automobilis švarus nuo visų nešvarumų ir statybinių šiukšlių, kad suranda savo kelią viduje jūsų automobilio interjero.Lengvai pašalinti net ir purvui ir nešvarumus.

4. Valyti Bet kokio Paviršiaus: Tai įvairių paviršių gaminys, veikia absoliučiai kiekvieno interjero ar eksterjero paviršių išskyrus stiklą ir subtilus prietaisų skydelio ekranai!Tai reiškia, kad jis bus švarus, baldiniai , audiniai , drobės , odos , plastiko , gumos, tepalų , medžių sula , metalų , medienos apdailos ir daug daugiau!Tai labiausiai universalus multi-purpose cleaner rinkoje!

5. Lengva Naudoti: Greitai ir lengvai multi paviršiaus purškimo pašalina pakimba ant purvo.Šviežios būdas valyti, atnaujinti ir pašalinti kvapus nuo neakytų paviršių visą namą.

Aprašymas:

Pavadinimas: Interjeras cleaner

Talpa: apie 630ml

Svoris: apie 700g

Įpakavimas: opp

Sąrašas:

Interjero švaresnis*1

Instrukcijos:

1. Suplakti, tolygiai prieš naudojimą, purkšti ant paviršiaus dėmės, ir šveitiklis su kempine.Plotas sunkiųjų dėmes galima švelniai trinamas su minkštu šepetėliu;

2. Nuvalykite ištirpinti dėmes ir putos kruopščiai su švariu, sausu rankšluosčiu, siekiant užkirsti kelią paliekant watermark!

Pastabos:

Valant elektros jungiklis, ekranu, oro išleidimo ar laidų komponentai, išjungsite maitinimą arba purkšti ant rankšluosčiu, kempine ir jį nuvalykite laiku.

Specialus priminimas: produktas yra slėginis indas.Draudžiama dėti į skyrių ilgą laiką, kad būtų išvengta pavojaus dėl per didelio temperatūros ir aukšto dažnio drebulys.

Jums taip pat patiktų