Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nerūdijančio Plieno, Dvigubų Sienelių Filtro Kavos Virimo Aparatas Dviguba Šilumos Izoliacija, Kavos Puodą Arbatos Gamintojas Su Tinklelio Filtras

Nerūdijančio Plieno, Dvigubų Sienelių Filtro Kavos Virimo Aparatas Dviguba Šilumos Izoliacija, Kavos Puodą Arbatos Gamintojas Su Tinklelio Filtras

lizdo

    €13.71 €20.77
    • (0)

SKU: n45311

Žymos: kavos aparato vandens, kavos kettl, šilumos arbatos puodą stiklo, prancūzijos spauda nerūdijančio, bles, kona prancūzijos spauda kavos virimo aparatas, dvigubos sienelės arbatinukas, c1000, kavos prancūzijos, Prancūzijos Spauda.

Specifikacija:

  • Kavinukas Tipas: Prancūzijos Presai
  • Funkcija: filtras, šilumos išsaugojimas
  • Talpa: 350ml, 800ml, 1000ml, 1500ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus Ir Paprasta
  • Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

77673 Karšto Pardavimo

Savybės:

1. Sutirštės nerūdijančio plieno eksponavimo stiklo ir nerūdijančio plieno bauda tinklelio filtras, triguba bauda filtras slėgio, išsamesnis filtravimo.

2. Lengva naudoti: pakankamas struktūra, dizainas suteikia jums patogus naudoti patirtimi.

3. Paprastas dizainas: Modernus ir paprasta neprarandant skonio, mados, gali būti naudojama kava parduotuvė, vakarų restoranas, pieno arbata parduotuvė, gėrimų parduotuvė, ir tt.

4. Nerūdijančio plieno medžiagos, stiprus ir tvirtas, anti-nuo rūdžių ir korozijos varža, dvigubo sluoksnio šilumos izoliacijos projektavimo, ilgiau šilumos išsaugojimo metu.

Aprašymas:

Kavos puodą, yra stilingas ir elegantiškas dizainas, ir sidabro, nerūdijančio plieno, išorė yra ilgalaikis ir labai lengva valyti.Dvigubo sluoksnio šilumos izoliacijos projektavimo, ilgosios šilumos išsaugojimo metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Stilius: modernus ir paprasta

Talpa: 350ml, 800ml, 1000ml, 1500ml (pasirinktinai)

Pareigos: filtras, šilumos išsaugojimas

Pakuotė:

1* Kavos Virimo Aparatas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Jums taip pat patiktų