Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Erotinis Dildo Moterų Nr. Vibratorius Sekso Žaislų Parduotuvė Moterims Didelis Penis Penis Varpos Galvos Suaugusiųjų Lesbiečių Moterų Masturbacija Realus

Erotinis Dildo Moterų Nr. Vibratorius Sekso Žaislų Parduotuvė Moterims Didelis Penis Penis Varpos Galvos Suaugusiųjų Lesbiečių Moterų Masturbacija Realus

Sekso Žaislai

    €2.35 €4.69
    • (0)

SKU: n44035

Žymos: didelis tikroviškas dildo didžiulis, dildo spiralė, moters makštį, vyrams, dildo lesbietės, super silicio dildo, vibrat, didelis didelis gode, moterų masturbator pūlingas, sekso žaislų nuotraukas dildo, gaidys.

Specifikacija:

  • Dydis: Waterproof Same Sex Big Dildo Jelly Vagina Orgasm Couple Stockings
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: Analinis Užpakalis Moterys Vyrai Dick Masturbacija Tepalo Kulka Spiralės Pūlingas
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Prekės Pavadinimas: yunman
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Elemento Tipas: Dildos

Pirmas

1.Apie Paketas

aixiASIA, siekiant apsaugoti jūsų privatumą,mes pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės,pakuotę, juodame plastikiniame maišelyje, be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą žodžiai.

2.Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, (Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta.)

3.Apie garantija

12 mėnesių garantija.Pirkti su pasitikėjimu

Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mūsų po tarnybos darbuotojai prieš jį grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 1 mėnesį, mes peties VIENĄ pusę krovinių siunčia jums pakeitimo gavusi grįžta.Arba siūlome atgauti pinigus (nėra įtraukti krovinių) po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes jį pataisyti jūs gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį

Visi produktai yra 100% originalus NAUJI ir patikrinti prieš vežimą.

Paskutinis

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.

Kas būtų, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "toy"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Jums taip pat patiktų