Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Raumenų Masažas Ginklą Įkrovimo Nešiojamą Giliųjų Audinių Massager Terapijos Pistoletas su 4 Skirtingų Vadovų ir dėklas Skausmą

Raumenų Masažas Ginklą Įkrovimo Nešiojamą Giliųjų Audinių Massager Terapijos Pistoletas su 4 Skirtingų Vadovų ir dėklas Skausmą

lizdo

    €48.03 €60.03
    • (0)

SKU: n35458

Žymos: masažas raumenų ginklą, lavor wash, airsoft, pistoletas orbeez, stiprintuvas e masažas ginklą, amazfit os, butanas dujų fakelas, b ginklą, pistoletas profesionalus masažas, gun metal pistoletas.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Medžiaga: ABS
  • Dydis: Small
  • Prašymas: Įstaiga
  • Modelio Numeris: raumenų masažas ginklą
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Raumenų Masažas Ginklą Įkrovimo Nešiojamą Giliųjų Audinių Massager Terapijos Pistoletas su 4 Skirtingų Vadovų ir dėklas Skausmą

Informacija:

Gili Raumenų Relaksacija: Masažas ginklą gali labai sumažinti organizmo jautrumas per giliai ir galingas raumenų masažas po treniruotės.Padeda atkurti organizmo greičiau, skatinti raumenų atstatymui, skatina kraujotaką ir sumažinti pieno rūgšties.Ji taip pat gali būti naudojamas norint paruošti kūną per apšilimo prieš pasinaudojimą

3 Reguliuojamas Greitis: 3 Greičio nustatymo, trigger-taškas, masažas terapija reliefing skirtingų raumenų problema.Gamina max 2560 galingas smūgių per minutę pasiekia gilesnius raumenų grupes, ir atlaisvinti savo fasciją, nustatyta, giliųjų audinių, raumenų reljefas

4 Keičiamos Masažo Galvutės: Įrengti 4 skirtingi masažo galvutėmis, kad tiktų įvairių kūno dalių ir raumenų grupes, teikti tikslingą gydymo sumažinti raumenų įtampą, skausmą bei pagreitina raumenų atstatymui

Nešiojamų Dizainas: Įrengtas aukštos kokybės 1500 mah akumuliatorius, jis gali dirbti apie 2-3 valandas.Ir ateina su praktiškas lagaminas, išlaikyti visos dalys puikios būklės ir, kad jie daugiau nešiojamų keliaujant

Plačiai Naudojimas: galite naudoti namie, sporto salėje, "office" ir kt.Tai nėra tiesiog sporto entuziastas, vidutinio amžiaus ir pagyvenusių žmonių, baltos apykaklės darbuotojų (po varginančių darbo dieną), sportininkai ir pan, padėti atleisite spaudimą ir suteikti jums laimingesnį gyvenimą!

Raumenų Massager Atleidimas Profesinius Skausmas

Raumenų masažas gun per aukšto dažnio vibracijos ir stimuliacijos, sumažinti adheziją ir mazgelių tarp raumenų ir pamušalas ir išvengti sporto traumų, padėti Fitneso Entuziastas sumažinti raumenų skausmą.Kai jūs sušilti, atsipalaiduoti, arba po treniruotės, jį naudoti, jums padės padidinti kraujo apytaką, gerina minkštųjų audinių sveikatos priežiūros įstaigos.Sumažinti atsiradimas, raumenų įtampą, tam tikru mastu.

Su 4 skirtingų pakeitimo vadovai tiksliai nukreipti skirtingų kūno dalių ir raumenų grupes.

Sferiniai vadovas: raumenų grupių, tokių kaip ginklai, apatinės nugaros

U-formos galvutės: už kaklo, nugaros ir Achilo sausgyslės

Cilindro galvos: už dienovidinių, sąnarių, delnai, padai

Butas vadovas: poilsiui plastiškumą įvairių raumenų dalys

Specifikacija:

Baterijos talpa: 1500mAh

Masažas pistoletas dydis: 25 x 17,5 cm/9.84 x 6.89 colių(be galvos)

Galimos Spalvos: sidabro, juoda

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 x Masažas Ginklą

4 x Vadovas

1 x Nešiojimo dėklas

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Jums taip pat patiktų