Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Daug Funkcijų ABS Pusiausvyros Lenta Su Atsparumo Juostose, Abs Kojų Raumenų Mokymo Pastato Balansas tarybos Fitneso Įranga

Daug Funkcijų ABS Pusiausvyros Lenta Su Atsparumo Juostose, Abs Kojų Raumenų Mokymo Pastato Balansas tarybos Fitneso Įranga

lizdo

    €5.94 €8.02
    • (0)

SKU: n30942

Žymos: balansas plokštė, balansas dėklas, balanso kamuolys joga, lenktos medinės balansas taryba, indijos jogos balansas taryba, balansas vyras mokymo, balansas de, plytelių, pjaustymo lenta balansas, didelis pusiausvyros pad.

Specifikacija:

  • Funkcijos 2: Sporto, pramogų
  • Funkcijos 1: Išsamią Fitneso Pratimas
  • Modelio Numeris: Jogos Balansas Taryba
  • Funkcija: GINKLAI
  • Prašymas: Sukimo Balansas Taryba

Daug Funkcijų ABS Pusiausvyros Lenta Su Atsparumo Juostose, Abs Kojų Raumenų Mokymo Pastato Balansas tarybos Fitneso Įranga

Kulka Taškų: 1、daug Funkcijų: likutis valdybos gerina savo balansą ir fizinę ištvermę, gerinti lankstumą, laikyseną, stabilumą ir stiprinti savo pagrindinę ir apatinę kūno.

2、Aukštos Kokybės: Mūsų balansas taryba yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, daugiau patvarus ir atsparus žalą.Ji gali būti saugiai sumontuoti ant karabinai (yra skyles abiejuose galuose), leidžianti jums pritaikyti daugiau(pečių, nugaros, krūtinės).

3、Platus: Labai tinka vaikams ir suaugusiems, pradedantiesiems ir pažengusiems vartotojams.Tinka fitneso, jogos, šeimos mokymas, skateboard, slidinėjimas, vandens slidės, banglenčių ir kitų sporto šakų.

4、Sumažinti Stresą: valdyba taip pat padeda stiprinti raumenų, raiščių, sausgyslių ir sąnarių.Taip pat padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti jūsų raumenys, kartu didinant pasitikėjimą.

5、Koncentracija Auginimui: Su baord yra geros būklės, fizinės ir psichikos pusiausvyrą, padidinti jūsų savikontrolės ir ugdyti koncentraciją.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 60*24*7.5 cm/23.62*9.45*2.95 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Balansas Taryba

2*Atsparumas Grupė

1.mes bus išsiųstas elementus per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo būti patvirtinta platforma(darbo dienomis,ne atostogų sezonai).

2.siunta, kurią Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių 15-25 darbo dienas , jei jūs turite daiktą skubiai ,prašome pasirinkti, komercinių express pristatymas.

3.kai gausite prekes galite užsisakyti,prašome ją atidžiai patikrinti per 24 valandas.

4.jei jums nereikia gauti, kada pristatyti laiku bus daugiau , prašome nesijaudinkite , jūs galite ateiti į gimtąją pašte, tai patikrinti, ar susisiekti su mumis pirmą , mes padėsime jums ją išspręsti .

1. Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams, kad mes galime.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

3. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

4. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų