Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Turkiška Kava, Kurukahveci Mehmetas Efendi 6g 100g 250g 500g anglų Kavos - Pagamintas Turkijoje - Fast & Nemokamas Pristatymas

Turkiška Kava, Kurukahveci Mehmetas Efendi 6g 100g 250g 500g anglų Kavos - Pagamintas Turkijoje - Fast & Nemokamas Pristatymas

lizdo

    €13.69 €26.84
    • (5)

SKU: n29848

Žymos: balansas timemore, sifonas arbatos gamintojas, anglų kalba meilė, kavos virimo aparatas turkijos, kavos kepsnys, medžiaga turkija, cofee nuotrauką, prancūzijos spauda kavos, turkijos kavos aparatai, lui kavos.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Kurukahveci Mehmetas Efendi
  • Kilmės: TR(Kilmės)

TURKIŠKA KAVA

Turkiška kava yra gaminama iš aukštos kokybės arabikos pupelių.

Mūsų specialiai supakuoti skanus turkiška kava, galima įsigyti bet kokį norimą kiekį.Jo skonis ir aromatas išliks švieži, nes diena buvo žemės iki jo galiojimo pabaigos dienos.

Šios kavos yra natūraliai saldus su lengvu rūgštingumas ir vidutinės sunkūs kūno.Skonių įtraukti skrudinta duona, prieskoniai, riešutai ir šokolado.

------------------------------ KAIP PARUOŠTI TURKIŠKA KAVA?

SU KAVINUKAS

Tai užtrunka tik dvi minutes pasiruošti anglų Kavos.Mehmetas Efendi originalus maltų turkiška Kava, tradiciškai paruošti "kavinukas", mažos ilgai tvarkomi puodą. 1) Naudoti kavos puodelio priemonė geriamojo vandens, ir įdėti jį į puodą. 2) Pridėti vieną arbatinį šaukštelį kavos vienam puodeliui (6g) ir cukraus, jei reikia. 3) Šilumos lėtai, maišant gerai, kol kavos žvaigždžių iki putų. 4) Atsargiai užpilkite šiek tiek putų į kiekvieną puodelį. 5) Pareikšti kavos kitą virti, ir švelniai užpildyti kiekvieno puodelio. 6) Tai yra įprasta tarnauti turkiška Kava, stikline vandens.Vandens rengia nagų kavos skonis.

Kitas būdas alaus anglų Kavos apima naudojant specialiai kavos aparatas.

------------------------------

SAVYBĖS TURKIŠKA KAVA

Turkiška Kava... Yra seniausias pasaulyje kavos ruošimo būdą.Sudaro putas, kavos ir pagrindai.Lieka gomurio ilgiau nei visų kitų rūšių kavos, nes jos yra minkštas ir švelnus putų.Išlieka karšta ilgą laiko tarpą dėka jo skanus putos, kurios išlaiko savo formą keletą minučių po to, kai kava yra pilamas.Atvėsina daug lėčiau nei kitų veislių kavos, nes ji yra tarnavo plonas puodeliai, tuo pratęsdamas gėrimo malonumą.Yra nepamirštamas skonis dėka savo storo, sirupo konsistencijos, kuri skatina skonį pumpurus.Yra storesnis, minkštesnė ir daugiau aromatinių nei kitų rūšių kavos.Yra lengvai išsiskiria iš kitų rūšių kavos dėl savo unikalaus aromato ir putos.Yra tik kava, kurią galima kaitinti.Yra tik kavos, kad gali būti naudojamas prognozuoti ateitį.Cafedomancy: naudoti kavos tirščių mesti likimą.Yra unikali tuo, kad jo pagrindas lieka taurė: kavos nėra filtruojamas, arba įtempti, nes tirščiai nusėda apačioje taurės.Neturi būti saldintas po to, kai jis buvo pilamas kaip cukraus pridedama rengimo metu.Yra sveikas kaip ir to, kad išspręsti apačioje taurė nėra girtas.Neturi sukelti pilvo pūtimas, net jei patiko dažnai, kaip jis yra patiekiamas mažomis porcijomis.Yra mažiau kofeino vienoje porcijoje nei kitų rūšių kavos.

Dalis Kofeino Kiekis turkiška Kava, 65 ml (vienas puodelis) 60 mg Espresso Kavos 60 ml (vienas puodelis) 100 mg Filtro Kavos 150 ml (vienas puodelis) 115-175 mg tirpios Kavos 150 ml (vienas puodelis) 65-100 mg Arbatos 150 ml (vienas puodelis) 70 mg Yra praktiškas ir ekonomiškas, nes reikia tik kavos puodą, užvirinti, į jį.Galima mėgautis geriausiu atveju, turi būti suvartotas tuoj pat po skrudinimo ar kitur tinkamai supakuotos, siekiant išsaugoti jos aromatą.

Sujungus tradicinius dėmesį į detales ir naujausios technologijos, Kurukahveci Mehmetas Efendi atidžiai kepsniai, mala ir pakuočių skanus turkiškos Kavos.

Mūsų specialiai supakuoti skanus turkiška kava, galima įsigyti bet kokį norimą kiekį.Jo skonis ir aromatas išliks švieži, nes diena buvo žemės iki jo galiojimo pabaigos dienos.

Ohappymon

    5
2020-09-23

Thanks for the coffee. I love him very much. Finely ground, you can immediately slit with boiling water. The seller sent a point, which is very nice too. Thank you!

Ben Sherman

    5
2020-08-17

перед отправкой спросил, свежий ли кофе. продавец назвал точную дату производства, добавив, что кофе всегда свежий, т.к. закупают малыми партиями напрямую с завода. И не обманул, дата точно такая, как он назвал.

Flaxleder

    5
2020-10-07

I am satisfied with the relatively fast delivery despite the very long distance.

1952lyda

    5
2021-01-28

I got everything, thank you. Coffee is beautiful.

Chernihinaola

    5
2020-10-01

Excellent coffee, I received well packed, fast shipping, all excellent, Yes recommend

Jums taip pat patiktų