Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vandens Valymo Kubo Eco-Akvariumo Vandens Valymo Kubo Itin Stipria Filtravimo Absorbcijos Namų Valymo Reikmenys Akvariumas

Vandens Valymo Kubo Eco-Akvariumo Vandens Valymo Kubo Itin Stipria Filtravimo Absorbcijos Namų Valymo Reikmenys Akvariumas

lizdo

    €6.26 €9.78
    • (0)

SKU: n25654

Žymos: rifas, oro aqurium, filtras aquael, fluval filtras, akvariumo filtras, akvariumas skimmer, juoda akvariumo kempinė, sobo akvariumo reikmenys, paramos sunsun, blv.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DADYPET
  • Įtampa: Other
  • Tipas: žuvys
  • Galia: NĖRA

Kaip mes visi žinome, nešvarus akvariumas yra žalingas gyvenimo savo žuvų, vandens valytuvas kubas gali išspręsti problemų, su kuriomis galite susidurti, tai gali sugeria visus nešvarumus, bakterijas, ar cheminė medžiaga, kuri gali būti kenksminga sveikatai savo augintinio žuvys.Lengva valyti ir naudoti.Tai geras pagalbininkas, savo gyvenimu.

Savybės:

Korio dizaino, itin absorbcijos aktyvintos anglies blokas, kietosios sudėties, jokių miltelių, jokių priemaišų, bus ne sukelti juodosios vandens.Itin stiprus filtravimo ir absorbavimo.

Sugeria teršalų, neleidžia vandeniui gaminti kvapą, padeda išvengti vandens iš vis tamsus, žymiai sumažina mirtingumą akvariumo gyvūnai.Vietoj to, jų sveikatos lygį, padidėjo procesas dėl švaresnio vandens.

Paprasčiausiai įdėti jį į baką!Tiesiog plauti su muilu ir šiltu vandeniu, tada jūs galite įdėti ją atgal į baką dar kartą.Vandens valymo kubas bus leidžia jums jaustis ramus ir atsipalaiduoti po ilgos dienos darbe.Taigi, šio ekologinio-akvariumo vandens valymo kubo visas jums kada nors reikės.

Filtrai ir sugeria visus nešvarumus, bakterijas, ar cheminė medžiaga, kuri gali būti kenksminga sveikatai savo augintinio žuvys.Į adsorbuotos medžiagos yra griežtai kontroliuojamas ir oksiduotas pagerinti filtravimo efektyvumas.

Jokių problemų, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje, be abejo.Garbė tarnauti jums!

Specifikacija:

Pavadinimas: Vandens valymo kubas

Pagrindinė medžiaga: Aktyvintos anglies

Spalva: Juoda

Pasirinktinis dydis: 10*10*10cm; 10*10*5cm

Pastaba:

Tai nėra rekomenduojama, kad vietos juodą akių veidą aukštyn ir žemyn, sukelia užsikimšimas ir įtakos filtravimo efektą.Korių paviršiaus turi būti įdėti kryptimi vandens srauto filtruoti efektyviau.

Rekomenduojama pakeisti ir skalavimo kas 3-6 mėnesius.

Gali būti keletas nuokrypis dėl vadovo matavimo arba šiek tiek spalvų skirtumas, kaip dėl fotografavimo sąlygas.

Paketo Informacija:

Pakuotės dydis: 10.5*10.5*10.5 cm

Pakuotės svoris: 10*10*10cm: 500g; 10*10*5CM: 250g

Dovanų Dėžutė Pakuotė

Paketų Sąrašo:

1* Vandens valymo kubas

Jums taip pat patiktų