Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

3 colių skaidraus Plastiko Stovas Slapukas Turėtojas Stendas Vietą, Kortelės Turėtojas Ekranas Easels per Vestuves, Gimtadienio(24 pak)

3 colių skaidraus Plastiko Stovas Slapukas Turėtojas Stendas Vietą, Kortelės Turėtojas Ekranas Easels per Vestuves, Gimtadienio(24 pak)

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €4.74 €6.07
    • (0)

SKU: n24726

Žymos: maisto dėklas, juvelyriniai dirbiniai dėklas, aišku, plastikinį dėklą, akrilo dėklas, Kosmetinis dėklas, stačiakampis dėklas, miltus dėklas, rožinis dėklas, šešiakampis dėklas, ekrano dėklą.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: laikymo dėklas
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudoti: Įvairenybės

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Plastikiniai Slapukas Stovi Dydis: stendas apie didelis 7.5 cm / 3 colių, plėsti plotis apie 6cm / 2.36 colių

Aukščiausios Kokybės: Plokštelės laikiklis, pagamintas iš aukštos kokybės skaidraus plastiko.Plastikinių stendų su reguliuojamu lankstymo vyriai.

Patogus DIZAINAS: nuotrauka molbertas stovas reguliuojamas, o plotis gali būti reguliuojamas, pritaikant lankstymo vyriai.Ir ji galima sulankstyti butas lengva išlaikyti, kai jis nėra naudojamas.Ji yra lentelės viršuje molbertas, todėl jis yra lengvai padėkite ant stalo arba stalas.

Platus naudoti: maži molbertas gali būti naudojamas kaip slapukas stovėti,taip pat galima naudoti vaizdą molbertas, kortelės turėtojas,memo turėtojas ir kt.

Šiltas patarimas: stendas dydis yra santykinai mažas ir lengvas, bet jo dydis yra daugiau tinka desertiniai stalo, Yra labai gražus slapukas stendas.

AUKŠTOS KOKYBĖS: stand yra 100% visiškai naujas, aukštos kokybės ir gerai padarė.Jis yra pagamintas iš tvirto plastiko, kuris yra patvarus ir paskutinis ilgą laiką.

EASYTOUSE: ekrano molbertas yra labai paprasta naudoti, tiesiog atidarykite stovėti ir padėkite jį ant stalo, ar bet kurioje kitoje vietoje, jūs norite įdėti ją.Tada įdėti nuotraukas, nuotraukos, plokščių arba kitų daiktų, ant stovo.

SUTARKUOKITE UŽ LANGAS: molbertas nuotrauką stendas yra puikus rodomi paveikslėliai, nuotraukos, vieta korteles, plokštės, porceliano, keramikos, stiklo, krištolo ar kitų daiktų.Dekoratyvinės detalės stendas yra tikrai puikiai tinka rodyti bet kokį daiktą, bet kur.

PUIKIAI tinka BET kokiai PROGAI: foto stendas tinka daugeliui kartų.Tai gali rodyti nuotraukas arba vietoje korteles vestuvės, gimtadienis, baby shower, ar nuotakos dušas kaip dekoracijos.Tai yra taip pat puikus plokštelės laikiklį jūsų namuose.Tai net gali rodyti porceliano, keramikos ar stiklo, krištolo parduotuvėje.

Spalva: skaidrus

medžiaga: plastikas

Taikoma apvalus, skersmuo 7-10cm

Pakuotės Turinys:

24 x vitrinos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Jums taip pat patiktų