Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

3pcs Daugkartinio naudojimo Užkandis Krepšys, atsparus Vandeniui, Duonos, Sumuštinių Maišelis Maišelis Mokyklos Kempingas

3pcs Daugkartinio naudojimo Užkandis Krepšys, atsparus Vandeniui, Duonos, Sumuštinių Maišelis Maišelis Mokyklos Kempingas

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €2.85 €4.06
    • (4)

SKU: n23627

Žymos: pritaikytas reuseable krepšys, nailono maisto dėklas, konditerijos mikrobangų krepšys, maistą šviežią, sandwich maker, dėžutė duona, naruto pein, karinės maisto maišą, lunchbox šilumos, bičių vaškas vaisių krepšys.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Medžiaga
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: maisto produktų laikymo maišelis

Savybės:

1、ekologiška ir Daugkartinio naudojimo: Skirtingai nei popierius ar vienkartiniai plastikiniai, mūsų užkandis krepšiai gali būti valomas ir pakartotinai vėl ir vėl, kuri yra gera aplinka, o taupyti jūsų pinigus ir išlaikyti maistą šviežią.

2、Dvigubo Sluoksnio Konstrukcija: vidinis sluoksnis yra pagamintas maisto saugos medžiaga ir buvo išbandytas.Netoksiškas, be ftalatų, be PVC, be BPA, nėra švino, nėra sunkiųjų metalų, kenksmingų dangas, gali labai užtikrinti, kad jūsų maistas būtų saugus ir sveikas.Išorinis sluoksnis yra pagaminti iš medvilnės audinio.

3、Platus Naudojimas: Tinka darbe, mokykloje, išvykas.Kai jums pakuoti savo maišus, jie bus naudojami kaip užkandis krepšys vaikus paketą savo sumuštinius į darbą ir užtikrinti, kad jūsų vaikas būtų energingas kelionės metu.

4、Lengva Valyti: plauti Indaplovėje; jis taip pat gali būti nuvaloma ir valomi; tepalas ir atspari drėgmei, todėl valymo lengva.Idealiai tinka mokyklos pietūs, trumpas išvykas ar kavinė pietų pertraukos.

5、Pakuotė: sąraše yra 3pcs didelių, vidutinių ir mažų, mažiau plastikinių maišelių, mažiau taršos, mažiau plastikinių maišelių, daugiau švarios; būti pagerbtas naudoti ekologišką maišelį.

Specifikacija:

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga: medvilnė audinio su maisto saugus poliesterio pamušalas

Dydis(apie):Kaip paveikslų paroda

Pakavimo Sąrašas:

Didelis užkandžių krepšys*1

Vidutinio užkandis krepšys*1

Mažas užkandis krepšys*1

Pastabos:

Kadangi šie maišeliai yra pagaminti iš audinio, jie yra ne 100% sandarus, todėl netinka ilgalaikiam saugojimui bulvių traškučių, kukurūzų spragėsių, ir sausainiai.Prašome juos valgyti per 1 valandą padaryti juos švieži.

Tkachek89

    5
2020-10-27

All right, as described. Soft fabric with interior as waterproof

Absenter34

    5
2020-10-12

Everythings was ok! Thank you!

Kitawlu4life

    5
2020-10-31

Product similar to the photo. I love these reusable bags. Fast delivery. These bags exceed my expectations, beautiful fabric, well done, very practical. They are great!!!

Sivakorn Sungvornyothin

    5
2020-11-27

Very good quality

Jums taip pat patiktų