Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Originalus JMD OBD/Asistentas Handy Baby 2 OBD Adapterio Skaityti ID48 Duomenimis V W Automobilius Visų Pagrindinių Prarado

Originalus JMD OBD/Asistentas Handy Baby 2 OBD Adapterio Skaityti ID48 Duomenimis V W Automobilius Visų Pagrindinių Prarado

lizdo

    €193.36 €235.81
    • (4)

SKU: n21961

Žymos: chip id48, NCV8141, chip handi kūdikių, ck100 raktas programuotojas meistras, alldata, kūdikių pagrindinių automobilio, "bluetooth" odb2, id48 atsakiklis chip gm, automobilių raktų skaitytuvas, pradžios klavišas.

Specifikacija:

  • Galia: W
  • Programinės Įrangos Versija: Naujas
  • Specialios Funkcijos: jmd obd
  • Elektroninis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Svoris: 0.3kg
  • Elemento Tipas: Auto Raktas Programuotojas
  • Įtampa: V
  • Prekės Pavadinimas: HKCYSEA
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Elemento Ilgio: 10cm
  • Modelio Pavadinimas: jmd obd
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Elemento Plotis: 8cm
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujas

Originalus JMD OBD/Asistentas Handy Baby 2 OBD Adapterio Skaityti ID48 Duomenimis V W Automobilius Visų Pagrindinių Prarado

JMD Asistentas yra OBD modelis padėti Patogu Kūdikis turi skaityti duomenis iš Volk swagen automobilių, ir ji reikalinga jūsų Handy Baby atnaujinti bent 8.0.0 versija.

JMD Asistentas Patogus kūdikiui OBD Adapterio skaityti duomenis Volkswagen automobilių

JMD Asistentas yra OBD modelis padėti HandyBaby norint skaityti duomenis iš Volk swagen automobilių, ir ji reikalinga jūsų HandyBaby atnaujinti bent 8.0.0 versija.

JMD Asistentas nuskaito duomenis iš Volk swagen automobiliai tik ir laimėjo 't write jokių duomenų, automobilių, net visi pagrindiniai lost , kad ji laimėjo" t būti užrakinamas, kai automobilis prisijungti prie serverio 4S.HandyBaby nuskaito duomenis iš JMD Asistentas su RUSIJA, ir jis turi ne visus laidus, ar kompiuterio per savo darbo.

Parama, sąrašą (Visi pagrindiniai lost) Daugiau automobilių bus pridėta ateityje versiją, prašome užmesti akį į naujausią versiją.Pastaba: kai kurie automobiliai yra nepalaiko kitą pusę 2015 metais, sąrašą, ir disko formos nuotolinio valdymo raktas yra palaikoma ne per daug.DUK:

Q: prietaisų skydelyje off ir negali vėl įsižiebia.

A: Už neteisingą operacijų ir kitų priežasčių, prietaisų skydelis, negaliu vėl įsižiebia, prašome ištraukti JMD Asistentas ir įterpti mygtuką ir pasukti į II dar kartą, arba nupjaukite baterija ir nuorodą atgal.

Q: Neteisėtas klavišą, kad paleisti ir sukelti automobilio įveskite saugus.

A: Įrašyti svarbios teisinės ir šviesos prietaisų skydelyje, ir palaukite, kol automobilis išeiti saugus.

Q: automobilis negali pradėti teisinio klavišą.

A: baterija yra mažos galios.

Klausimas: Po to, veikti su JMD Asistentas, yra gedimų kodus.

A: Tu gali trinti gedimų kodus su OBD diagnostikos prietaiso, jei negalite vairuoti automobilį atstumas, ji bus ištrinta.

Q: yra negerai garsą iš JMD Asistentas.

A: Patikrinti automobilį, jei paramą ar ne, ir įsitikinkite, kad jūsų JMD Padėjėjas naujausia versija, jei taip, pabandykite dar kartą.1pc x JMD Asistentas/OBD Patogus Kūdikiui OBD Adapterio Skaityti ID48 Duomenis iš Volk swagen Automobiliai 1:Mes organizuojame siuntą pagal adreso pirkėjas, jeigu,Todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija užpildėte kai pirkimo. 2:laivybos metodą, mes siūlome, yra Kinija Paštu, Oro Paštu,todėl, jei norite pasirinkti, FEDEX,DHL,EMS,prašome susisiekti su mumis prieš perkant. 3:Paslaugos, Tranzito Laikas teikia vežėjas,savaitgaliais ir švenčių dienomis nepriskiriama,todėl laivybos laikas gali būti ilgesnis, nei mes pažadėjo,ypač per atostogų sezoną,todėl būkite kantrūs. 4:Jokių sekimo informacija atnaujinta informuos jus laiko,taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. 1:Jei turite grįžo produkto mums, Prašome suteikti sekimo numerį, jav. 2:Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir būklės. 3:Jei nurodymai neturite atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis, mes pasirūpinsime a reshipment arba grąžinti už jus. 4:Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su mūsųklientų aptarnavimo ir nereikia atidaryti ginčo tiesiogiai. 1:Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas. 2:Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir suteikti visus 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus, jūsų labai rekomenduoti, tai mūsų motyvacijos judėti toliau, mes tikrai vertiname jūsų laiką, jei paliko teigiamus atsiliepimus.Už nepavyksta dar kartą, susisiekite su mumis ir siųsti mums kodai, automobilio modelis ir metai.

Komplektą Sudaro:

Rebeccabrownlow

    5
2020-11-21

Excellent Product good quality looks perfect

Ishenkov Aleksandr

    5
2020-11-12

very satisfied, fast shipping, very attentive to help, activated MQB software very quickly

Dekinho Boladinho

    5
2021-02-03

Shipment came entirely. As przetestuję I know if it works. Pozytyw for fast shipment. Recommend

Matthewsworld

    5
2020-11-19

Sociable seller, everything is activated, I recommend!!!

Jums taip pat patiktų