Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

17PCS Vaikai Nagų Dailės Rinkinį Mielas Princesė Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys Nagų Stamper Rinkinys Puiki Dovana Mergaitėms Švietimo Žaislai #W0

17PCS Vaikai Nagų Dailės Rinkinį Mielas Princesė Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys Nagų Stamper Rinkinys Puiki Dovana Mergaitėms Švietimo Žaislai #W0

Žaislai Ir Pomėgiai

    €18.32 €36.64
    • (0)

SKU: n195509

Žymos: vaiko žaislai, makiažas, vaikai makiažas, icp, moyros nagų dailė, jis berniukas, pareikšti menų originalas, playarts galutinis, vaikas makiažas, duonos rinkinys vaikams, pilnas makiažas rinkinys vaikams.

Specifikacija:

  • Amžius: 14 Metų, & Iki
  • Dropshipping: Didmeninė
  • Temos: Profesijos
  • Įspėjimas: Negalima valgyti!
  • Modelio Numeris: Vaikai Nagų makiažas žaislai;Vaikų Apsimesti, PlayToys;dovanos mergaitėms
  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、Pilnas Rinkinys: nagų dailės rinkinį sudaro 5 lapai nagų dailės lipdukai ir 1 nagų stamper, 8 vinis blizginimo priemonės, 1 tne tarpine ir kt.

2、Madinga Modeliai: 5 modeliai neįtraukti, merginos gali sumaišoma ir suderinti, pritaikyti savo nagus ir išreikšti savo individualų stilių.Lengvai Antspaudas modelius keksiukus ir dar daugiau!

3、Saugi Formulė: vandens pagrindo formulė yra visiškai netoksiškas ir saugus vaikams, lengvai pašalina antspaudas nauja manikiūro vėl ir vėl!Apdaila manikiūras su top coat (yra komplekte) arba bet kokį viršutinį sluoksnį nuo namų.

4、puiki dovana: Šis rinkinys yra "PASIDARYK pats" rinkinys nagų vaikams amžiaus 8 ir daugiau.Tai daro įdomus sleepover šalis veiklą ir yra puiki dovana gimtadienius ir kitas šventes.

5、Už Apsimesti Žaisti: Puikus apsimesti žaisti mada ir stilius.Skatina vaizduotės apsimesti žaisti su vaikais!Rekomenduojamas amžius 5 ir iki, teikiančios merginos su kūrybiškumu ir įdomus!

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Nagų Dailės Rinkinį

Medžiaga: ABS plastikas

Svoris: apie 600g

Įpakavimas: dėžutė spalva

Pakuotės dydis: apie 35*23*6.5 cm/13.78*9.06*2.56 į

Pakavimo Sąrašas:

Nagų Stamper*1

Nagų Lako*8

Nagų Modelis Lapas*5

Nagų Šalinimo Medvilnės*1

Kojų Separatorius*1

Nagų Failą*1

Jums taip pat patiktų