Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vinguriuoti Pusiausvyrą, Liemens Sukimo Disko Pėdų Masažas Balansas Fitneso Sveikatos Prarastas Svoris Fitneso

Vinguriuoti Pusiausvyrą, Liemens Sukimo Disko Pėdų Masažas Balansas Fitneso Sveikatos Prarastas Svoris Fitneso

lizdo

    €12.66
    • (0)

SKU: n19417

Žymos: mėlynos spalvos balansas padas, fitneso liemens sukimo disko, pagalvėlė makiažas, twist juosmens, balansas stiliaus sportas, balansas sportas, platforma masto, liemens sukimo disko kyto, balansas de, liemens sukimo disko.

Specifikacija:

  • Funkcija: Juosmens
  • spalva : Mėlyna+Juoda, Juoda
  • Skersmuo : 24.5 cm
  • Modelio Numeris: liemens sukimo disko
  • Prašymas: liemens sukimo disko

Pranešimo!!!!!

1. Mes naudojame Kinija paštu, oro paštu, nemokamas pristatymas, pls susisiekti su mumis, jei jums reikia, laivybos kitų išreikšti, pavyzdžiui, "fedex", dhl,ups.....

2. Už pirkimas urmu ir didmeninės, mes turime labai didelių nuolaidų.Pls susisiekti su mūsų aptarnavimo asmens informacija

Produkto Pavadinimas: Vinguriuoti Pusiausvyrą, Liemens Sukimo Disko Pėdų Masažas

Balansas Fitneso Sveikatos Prarastas Svoris Fitneso

Aprašymai:

Pagrindinės Funkcijos pagrindinės funkcijos

Liemens Sukimo Disko , nauja ergonomiška konstrukcija, galinti veiksmingai masažas, pėdos arka.

2,, dėl toksinus ir šlapimo rūgšties kristalai didėjimas organizme reflekso zonas, dažnai foot reflex zonos masažas, kristalai, šlapimo rūgšties išskiriama inkstuose, taip galima gerokai sumažinti kenksmingų toksinų, kraujas tampa švaresnė ir sveikesnė.Ji padeda apsisaugoti nuo aterosklerozės, stiprinti funkcija iš penkių Zang-organams, todėl organizmas daugiau sveikų.

3, naudoti naujas Knicks, gali padaryti jūsų juosmens, krūtinės, kojų, pilvo treniruotės, taip, kaip pagražinti kūno kreives, didesnį vaidmenį odos elastingumą.

Pagrindinių Pratybų Metodus naudoti

1, kai tu sėdi Biure arba namuose, žiūrėdami TELEVIZORIŲ, skaitydami, kojų, klubų dažnai foot reflex zonos masažas, gali veiksmingai sumažinti nuovargį ir skatina gerą sveikatą.

2, su jos rankos ištiestos, visoje galva, susukti 5-10 minučių per dieną, vaidmenį, lipidų, kūno laikysena taip, kad būtų pasiekti krūties.

3, atidaryti ginklų, vieną ranką tiesiai žemyn, kita ranka tiesiai į viršų, ir tada pasukti aplink, pakartokite pratimą, jūs galite prarasti juosmens ir pilvo riebalų.

4, vertikali deformacija, ir tada pasukti aplink, kuri padeda padidinti plaučių talpa.

Saugos Pastabos saugos pastabos

1 Prašome ne per 30 minučių energingai mankštintis po valgio.

2, nenaudokite ant slidžios, nelygios žemės.

3, uždegimas, kaulų traumos, operacijos ar ne, negali būti naudojami.

4, prašome pasikonsultuoti su gydytoju prieš pradedant naudoti pacientams, sergantiems širdies liga, ir naudojant sukimo greitis, iš lėtai greitai, daro širdies palaipsniui prisitaikyti, išvengti staigių apkrovos.

5, jėga yra silpna, ar naujokas, reikia ką nors padėti jums, arba turi kita ranka pagal naudojimo sąlygas.

6, nėščioms moterims vengti.

7, antsvorį turinčių žmonių ypač atsargiai.

8, veiksmų, kad būtų išvengta pernelyg didelės, kad svorio nestabilumas ar imtynių.

Produkto Nuotrauka:

Pristatymas

Visi užsakymai bus išsiųsti artimiausiu metu, paprastai 2-5 darbo dienas po apmokėjimo.

1, Nomally Nemokamas Pristatymas Kinija po oro paštu trunka apie vieną mėnesį, o kartais gal atidėtas Užsakymą tikrinimo, ar blogas oras.Taigi, jei jūs negalite laukti, kad ilgai, pls, prašome pasirinkti pristatymo būdą norite.

2, Mieli Brazilijos Klientai, pls maloniai pastaba: dėl griežtesnių pasirinktinį patikrinimą savo šalį, pls maloniai pasakykite mums savo CPF Nr. mokėjimo pastaba.

3, Gerbiami Rusijos Klientams, pls maloniai pastaba: dėl griežtesnės Rusijos taisyklės, pls, prašome naudoti savo 3 žodžiai, vardas ir pavardė, ar paketas bus grąžintas siuntėjui.

4,e-Paketinio JAV trunka 10-15 darbo dienų, kartais gal atidėtas pagal Užsakymą.

5, Express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT trunka apie 5-12 darbo dienų, o dėl to, kad skirtumas muitinės formalumų metu skirtingose šalies, laivybos laikas negali būti garantuotas.

6, EMS yra labai lėtas, šiemet, kartais trunka vieną mėnesį dėl griežtų pasirinktinį patikrinimą.Taigi pls maloniai išvengti EMS, jei yra geresnis pristatymas.

Visi pirkėjai pls prašome atkreipti dėmesį:

Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gal surinkta pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Jums taip pat patiktų