Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

LED Lauko Saulės Lempos String Žibintai Led Pasakų Atostogų Kalėdų Vakarėlį Girliandą Saulės Sodas Vandeniui 100/200LED

LED Lauko Saulės Lempos String Žibintai Led Pasakų Atostogų Kalėdų Vakarėlį Girliandą Saulės Sodas Vandeniui 100/200LED

lizdo

    €14.34 €14.78
    • (1)

SKU: n193363

Žymos: sodo malūnas, kojinės, moteriški seksuali su siūlės, dirbtinis moss rock, sodo lempos akmens, žirklių, angelas mirties marškinius, Ladysec, saulės užtemimas, daug tulpių, korsetas prisegamų kojinių rinkinys.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Tuxingzhe
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Stilius: ART DECO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Atostogų
  • Apsaugos Lygis: IP65
  • Maitinimo Šaltinis: Saulės

Ypatybė:

1.Lengvas ir mažas ir didelis švelnumas, todėl jūs galite šiek tiek sulenkite į formą, ką nori, be žalingų ji. 2.Plačiai naudojami, papuošti jūsų kiemą, sodą, veją, veranda, durų, kieme, vestuvių, šalis, ir t. t. 3.Vandeniui IP65, puiki fot naudoti lauko sąlygomis. 4.8 režimai: angliavandenilių, fireflies, bangos, blukimo, vejasi, slenka lėtai, šmėžavimas ir nuolat dėl; reguliuojamas pagal jūsų poreikius. 5.Prisodrintas spalvų: yra keturių spalvų pasirinkimas: balta, šilta, mėlyna ir daugiaspalvis. 6.Aplinkai draugiškas su mažai elektros, slėgio, kad prekė yra energijos taupymo ir labai saugus, kad nereikėtų jaudintis dėl saugumo. 7.Mažas energijos suvartojimas ir didelis našumas užtikrina jos ilgaamžiškumą.

Specifikacija:

Spalva: Balta,Šiltai balta,Spalvotų,Mėlyna,Rožinė LED Kiekis: 100/200LED Įkraunama Baterija: 1.2 V 1000MA Jungiklis: Power ON/OFF ir REŽIMAS Apšvietimo Režimas: Nuolatinis ĮJUNGIMO / Mirksi Saulės Skydelis: 1.2 V 150mA Bendras Ilgis:10M/20M PACK Blubs tarpai: 3.94 colių (10cm) Ilgis nuo Saulės baterijomis pirmas statymas: 6.56 pėdų (2m)

Pastaba:

1.Kaip patikrinti, saulės skydelis yra?Palikti vienetas saulės valandą ir tada padengti visą saulės baterijomis.Jei lemputes nagi, mygtukas " on " padėtį.Jei NE, paspauskite mygtuką dar kartą ir įdėti vieneto saulė dar vieną valandą.Padengti saulės baterijomis ir vėl ir ji turėtų įsižiebti. 2.Įsitikinkite, kad saulės skydelis NĖRA apsaugotos nuo saulės, nes ji turi sugerti pakankamai energijos iš saulės. 3.Jis kraunamas TIK tada, kai jungiklis yra įjungti. 4.Ji skirta TIK būti apsaugotas nuo lietaus.Prašome panardinkite ją į vandenį.

Komplektą sudaro:

10M/20M 8 režimai Saulės energija varomas žibintai

Jums taip pat patiktų