Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

12pcs Kalėdų Nerūkomojo Žvakė Žvakė Santa Claus Sniego Rankų darbo Ekologinio Žvakės Šviesos Vestuves Namų Puošybai

12pcs Kalėdų Nerūkomojo Žvakė Žvakė Santa Claus Sniego Rankų darbo Ekologinio Žvakės Šviesos Vestuves Namų Puošybai

Namų Dekoras

    €7.97 €11.22
    • (1)

SKU: n191375

Žymos: candl padaryti, žvakė sojų vaškas, sojos vaškas, candl, kokosų vaškas, candl wick, candl vaškas, Bičių vaškas, "pasidaryk pats" sojų vaško, sojų vaškas.

Specifikacija:

  • rankų darbo: Taip
  • Medžiaga: sojos vaškas
  • Produktas: Bendrieji Žvakė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Šalys
  • Lašas Apsipirkimo: Parama
  • Tipas: Aromaterapija
  • Modelio Numeris: 12pcs Kalėdų Nerūkomojo Žvakė
  • Formos: Kita
  • Funkcija: Kvapus

Kulka Taškų:

1、Mielas ir Classic: Šių Kalėdų žvakės yra sukurtas su klasikinio Kalėdų elementus, sniego, Kalėdų, dovanų, namų, pušies kankorėžis, todėl jie atrodo žavinga ir mielas, kuris gali pritraukti svečių ir vaikų susidomėjimą ir dėmesį, ir taip didinti festivalio atmosferą.

2、Saugus ir Patogus: žvakė yra saugus ir netoksiškas, ir jis nebus pateikti toli jokių specialių dujų, ir žvakė vaško nepilkite iš kurių pagalba turėtojas, ir ji yra taip pat patogu judėti žvakė turėtojai, o deginimas.

3、Degimo Laikas: visa žvakė gali būti stabilus degimo apie 3-4 valandas visiškai, medžio, sniego senį, Kalėdų, acorn dalis gali būti stabilus degimo apie 30 minučių.

4、Tinkamai Dydis: skersmuo žvakė yra apie 1.57 colių/4 cm, ir tai priemonės, apie 2.36 colių/6cm aukščio, todėl ši žvakė funkcijos standartinės tealight žvakė dydis tealight laikiklį.

5、Masto Programos: Tinka scenos išdėstymas viešbutis, restoranas, baras, vestuvės, gimtadienis, šeimai ir šaliai.Sukurti šventinę nuotaiką ir atsipalaiduoti į kambarį, gauti kiekvienas mėgautis Kalėdų šventė.

Savybės:

1. Mielas ir Classic: Šių Kalėdų žvakės yra sukurtas su klasikinio Kalėdų elementus, sniego, Kalėdų, dovanų, namų, pušies kankorėžis, todėl jie atrodo žavinga ir mielas, kuris gali pritraukti svečių ir vaikų susidomėjimą ir dėmesį, ir taip didinti festivalio atmosferą.

2. Saugi ir Patogi: žvakė yra saugus ir netoksiškas, ir jis nebus pateikti toli jokių specialių dujų, ir žvakė vaško nepilkite iš kurių pagalba turėtojas, ir ji yra taip pat patogu judėti žvakė turėtojai, o deginimas.

3. Degimo Laikas: visa žvakė gali būti stabilus degimo apie 3-4 valandas visiškai, medžio, sniego senį, Kalėdų, acorn dalis gali būti stabilus degimo apie 30 minučių.

4. Tinkamas Dydis: skersmuo žvakė yra apie 1.57 colių/4 cm, ir tai priemonės, apie 2.36 colių/6cm aukščio, todėl ši žvakė funkcijos standartinės tealight žvakė dydis tealight laikiklį.

5. Platus Programos: Tinka scenos išdėstymas viešbutis, restoranas, baras, vestuvės, gimtadienis, šeimai ir šaliai.Sukurti šventinę nuotaiką ir atsipalaiduoti į kambarį, gauti kiekvienas mėgautis Kalėdų šventė.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: parafinas

Dydis: skersmuo yra maždaug. 1.57 colių/ 4 cm, apie 2.36 colių/ 6 cm aukščio

Degimo laikas: 3-4 valandos

Pakavimo Sąrašas:

12 x Žvakės

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Jums taip pat patiktų