Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

5M/16,4 ft DC12V IP65 Epoksidinės Dervos Vandeniui 5050SMD 60LED/M, 5 Raudonos, 1 Juoda 5:1 Derinys Spalvų Augalų Auga Akvariume Lanksti LED Juostelė

5M/16,4 ft DC12V IP65 Epoksidinės Dervos Vandeniui 5050SMD 60LED/M, 5 Raudonos, 1 Juoda 5:1 Derinys Spalvų Augalų Auga Akvariume Lanksti LED Juostelė

LED Apšvietimas

    €8.17 €9.28
    • (0)

SKU: n188054

Žymos: vandeniui led juostos accu, 5050smd led juostos, aklas laido, maxspect skimmer, led par ip 65, visą spektrą phytolamp, akvariumas perkrautas, gėlių šiltnamio efektą sukeliančių, akvariumas, epoxi derva.

Specifikacija:

  • Proga: Sodas
  • Šviesos Diodų Skaičius/M: 60 vnt./m
  • Prekės Pavadinimas: teopek
  • Įtampa: 12V
  • Specifikacijas (šviesos karoliukai / m): 60
  • Juostelės tipas: SMD
  • Energijos sąnaudos (W/m): 8.64 W/m
  • Vidutinė trukmė (val.): 50000
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • LED Lustas Modelis: SMD5050
  • Sertifikavimo: ce
  • LED Lustas gamintojas: Epistar
  • Maitinimo Šaltinis: DC
  • Modelio Numeris: 5050 Augalų Auga 5
  • Elemento Tipas: Juostelės

5M/16,4 ft DC12V IP65 Epoksidinės Dervos Vandeniui 5050SMD 60LED/M, 5 Raudonos, 1 Juoda 5:1 Derinys Spalvų Augalų Auga Akvariume Lanksti LED Juostelė

Aprašymas 5050SMDs, 60LED/M, 5 raudonos ir 1 dalis Mėlynos SMDs, 5:1 santykis, raudonos ir mėlynos Raudonos šviesos bangos ilgis :630-660nm, mėlyna bangos ilgis :465-470nm Įtampa: 12V Galia: 12W vienam metrui Skaičius žibintai : 60SMDs metrui Vandeniui Lygis : IP65 Epoksidinės vandeniui Led augalų apšvietimas, augti žiburiai rūšies augalų augimo pagal teisės aktus turi būti reikalaujama, kad saulės šviesa , ir augalai užstoja šviesą, yra naudoti principas-saulės spindulių , Apšvietimo, o ne saulės siekiant teikti geresnes augalų augimo ir vystymosi apšvietimo aplinkoje .Principas: Augalų augimą, šviesa, aplinka yra svarbus ir būtinas veiksnys , fizinė aplinka, per šviesą kokybės reguliavimo, kontrolės augalų morphogenesis yra svarbi sritis, auginimo technologijas .Pagal augalų fotosintezės reikia šviesos , mes augalų apšvietimas iš esmės yra pagaminti iš derinys raudonos ir mėlynos spalvos , visas mėlynas , visas raudonas trimis formomis , apimančią bangos ilgių reikalinga fotosintezei .Vizualinį poveikį , derinys raudona ir mėlyna šviesiai rausvos spalvos augalų .Raudona šviesa skatina augalų auginimui, daigumas , žydėjimo, "Blu-ray" gali pagerinti chloroplastus veiklą, skatinti augalų fotosintezės daliai, raudonos ir mėlynos šviesos chromatografijos metodu, paprastai yra tarp 5:1 10:1 reikia, paprastai neprivaloma 5 - 8:1 santykis.Paskirtis: Augalų audinių kultūros , daržovių auginimo, sodininkystės ir pramonės daigų ir kosmoso ekologinė gyvybės palaikymo sistemos.Produkto Savybės: Bangos tipo turtingas , sutampanti su augalų fotosintezės ir optinio spektro diapazone morphogenesis anastomosis.Plotis plotis pusė - bangų spektro, gali būti sujungti, kiek reikia, kad gautų gryno monochromatinės šviesos ir sudėtiniai spektrą.Gali fokusuoti konkretaus bangos ilgio šviesa apšvitinti subalansuotas pasėlių.Ne tik gali reguliuoti žydėjimo ir sėklų augalai , bet ir kontroliuoti, augalų aukštis ir augalų maistinių medžiagų ; Sistema mažiau šilumos, tarpvėžę, gali būti derinamas daugiasluoksnės auginimo stereo sistemos norint pasiekti mažą šilumos apkrovos ir gamybos vietos miniatiūrizacijos.Aukštas šviesos efektyvumas : 90% skleidžiamos šviesos gali būti absorbuojamas augalų , ir tradicinių aukšto slėgio natrio lempas ir metalų halidų lempas , ir tik 8-10 proc. šviesos efektyvumas ; Šviesos skilimas yra labai maža, gyvenimo iki 50 000 valandų.Pakuotė 1 x 5M 5050SMD 300LED Augalų Auga Raudona Mėlyna 5:1 Mix Spalva IP65 Epoksidinės Dervos Vandeniui LED Striplight

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaida?A: kainų parodė mūsų parduotuvėje yra geriausia kaina galime pasiūlyti.Tai pigiausia kaina, kurią jūs galite gauti.Tačiau, jei jūsų užsakymo kiekis yra daugiau nei 10vnt(bendras kiekis už vieną užsakymą), galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, mes greičiausiai gali sutaupyti siuntimo išlaidas jums.Labai didelių užsakymų, žinoma, mes siūlome keletą nuolaida.Prašome atlikite žemiau procesas gauti nuolaida. 1. Padaryti užsakymą pirma, nereikia mokėti iš karto. 2. Palikite mums žinutę ir pasakykite mums kiekio ir pristatymo būdą norite. 3. Mes keisti, kiek jums kuo greičiau. 4. Siųsti mokėjimą.Q: Ką daryti, jei negavau sklypas ilgą laiką?A: Jei stebėjimo informaciją matyti kairėje Kinijos žemyninės ar Honkonge, bet jokios informacijos apie savo vietos pašto interneto svetainėje, į siuntų dabar yra kelyje į savo šalį, arba atvyko į savo šalį, bet ne atnaujinti informaciją, gautą iš vietinio pašto tarnyba dar, būkite kantrūs laukti.Jei apsaugos laikas yra trumpesnis nei 10 dienų, tačiau jūs vis dar negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums ir pabandykite surasti priežastis nedelsiant, o bandyti išspręsti ir pasakysiu vėliau kaip informacijos mes turime.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Nilson.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Jums taip pat patiktų