Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Įrankiai Automobilių Remonto Įrankių Rinkinys Dent Kamščiatraukis su dviejų Polių Tiltas Paintless Dent Kamščiatraukis Auto Dent Removal krušos padaryta žala

Įrankiai Automobilių Remonto Įrankių Rinkinys Dent Kamščiatraukis su dviejų Polių Tiltas Paintless Dent Kamščiatraukis Auto Dent Removal krušos padaryta žala

Įrankiai

    €7.18 €14.35
    • (4)

SKU: n187795

Žymos: ldr tools pašalinti įlenkimų paintless dent, auto įrankis, dviračių kauliukai, sunkvežimių remonto įrankiai, komplektas remonto, skrudintos atsuktuvų rinkinys, Automobilių remontas įrankis, krepšys įrankis, dent remov, oro plaktukas žaislas.

Specifikacija:

  • Tipas: Lizdai
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prašymas: Automobilių remontas įrankis
  • Pakuotė: Byla
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: FURUIX
  • Modelio Numeris: 1280681

Funkcija

Profesionalus dizainas - Taikant principą, finansinio sverto, kad dizainas dent kamščiatraukis yra ergonominiai, su dent tiltas kamščiatraukis su unikalus arkinis tiltas gali reguliuoti tarpai ir pasukti mygtuką, kad geriau atitiktų įlenkimų, veiksmingą ir darbo.Apsaugoti originalūs dažai - dent kamščiatraukis yra pagamintas iš grūdinto daug anglies dioksido, nerūdijančio plieno ir standartinės nerūdijančio plieno.dalys kūno kontakto su aukštos kokybės gumos tikslumo paketą, galite išvengti žalos originalius dažus.Plačiai naudojamas - Tinka bet auto įlenkimų, remontas, durų dings ir krušos padaryta žala ir kitos įlenkimų.Efektyvių veiksmų dėl automobilių, šaldytuvas, skalbimo mašina ir kitų metalinių paviršių įlenkimų.Pastaba: Šis produktas yra veiksmingas plonas metalinis paviršius ir nėra tinkama metalo paviršių didesnis kaip 1mm.(Jokių klijų pistoletas ir klijų lazdelės įtraukti, siūlome pirkti vartotojo 100W hot melt glue gun ir hot melt klijais lazdos dirbti su mūsų dent repair tool.)

Udinzeva M

    1
2021-01-12

not shipped

Dramaqueen1985andforever

    1
2020-12-23

The product is not complete, only five suckers, in the declared product there are 24 Blue, six black. where are the rest?

Fredtony10

    5
2020-11-20

Works very well.

Solo Anna E1

    5
2021-01-16

Before Kieva finished for 2 cities, the city of eksvatsya. Riddina for the adhesive of vitekl, reshta Digal cope. And on that thank you!

Jums taip pat patiktų