Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Single/Double/Triple 350ml Muilo Dozatorius Sieninis Dušas, Vonia, Šampūno Dozatorius Skystas Muilas Konteinerių Vonios kambario Aksesuarai

Single/Double/Triple 350ml Muilo Dozatorius Sieninis Dušas, Vonia, Šampūno Dozatorius Skystas Muilas Konteinerių Vonios kambario Aksesuarai

lizdo

    €11.81 €16.88
    • (3)

SKU: n187033

Žymos: plaukų šampūnas, oficialus xiaomi, deerma xiaomi, virtuvės organų, dušo komplektas dušo, rankų muilas, grohe maišytuvas, bičių medus, vyrai, dušo, priedų vonios rinkinys.

Specifikacija:

  • Feature1: 350ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skysto Muilo Dozatorius Tipas: Rankų Muilo Dozatorius
  • Tipas: Skysto Muilo Dozatoriai
  • Pagrindinė Medžiaga: ABS
  • Feature4: Skysto Muilo Dozatorius
  • Feature3: Vonios Kambarys Vandentiekis Priedai
  • Feature2: skystas muilas bakas
  • Modelio Numeris: LK-SD0108
  • Funkcija: muilo dozatorius
  • Sertifikavimo: CE

Produkto Informacija: Pavadinimas: rankinis muilo dozatorius Medžiaga: ABS inžinerijos plastiko Talpa: 350 ml Savybės: Didelio našumo, mažo vartojimo, nėra dirginančių ingredientų, odos draugiškas ir ne-dirgina.Scenos Naudoti: Jis yra naudojamas prausyklos ir dušo kambariai, viešbučiai, viešbučių, namų ir pan.Jis gali būti naudojamas skysčių, tokių kaip rankų muilas, dušo gelis, šampūnas ir plovikliu.Montavimo Būdas: Prisukamas prie sienos, ji taip pat gali būti nustatytas ant stiklo, kuris gali sutaupyti ribotą erdvę, padaryti kitų countertops gera, klientams, kurie nenori išspręsti su varžtais, taip pat galite pirkti stiprus dvipusės juostos ar 3M klijais.Patarimai: 1. Jei yra kokių defektų, gautą produktą, pvz., įbrėžimų, nuotėkio, neaiškūs šriftai ir pan., jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu, mes padėsime jums išspręsti problemą arba išsiųsti jį. 2. Produktas turi vienerių metų garantinis laikotarpis, per šį laikotarpį, jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis bet, kurio metu. 3. Fotografuojama pagal mūsų įmonės.Draudžiama naudoti mūsų nuotraukas su kolegomis pardavėjų.Ačiū už supratimą!

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūs turėjo tešlą atlikti mokėjimą per 3 dienas, arba spręsti, būti atšauktas.

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Nilson.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

Kiekvienas daiktas bus patikrintas prieš pristatymas.

Mes turime 1 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga.Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai.Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Neo Genesis 2k

    5
2021-01-08

Article is piece arrived there is one dispenser broken down and can therefore not be assembled

Rodolphe Thiercelin

    5
2020-11-19

Very well packed, and a nice product. Will try it as soon as possible. Arrived without any damage.

Lilcoronaluv

    5
2021-01-08

Very fast. Arrived in 2 days. Recommend the seller! When even believed was order AliExpress! Was very fast! But still not tested on wall

Jums taip pat patiktų