Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Karšto Pardavimo Salonas Naudokite Vežimėlio, Stovo Krepšelį IPL Lazeriniai Mašina Grožio Krepšelis Erdvės Taupymo Stovėti Turėtojas

Karšto Pardavimo Salonas Naudokite Vežimėlio, Stovo Krepšelį IPL Lazeriniai Mašina Grožio Krepšelis Erdvės Taupymo Stovėti Turėtojas

lizdo

    €146.47
    • (0)

SKU: n184701

Žymos: kosmetikos krepšelį, ipl, salonas vežimėlis, salonas vežimėlio vežimėliai, grožio ipl aparatas, epil ipl, bakalėjos vežimėlio krepšelį, grožio salonas vežimėlis, dėl stovo, lazerio lygis stovėti.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Magija Belle
  • Gamybos procesas: Mašina Padarė
  • Modelio Numeris: Vežimėlis MAX
  • Medžiaga: Kita
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros

Karšto Pardavimo Salonas Naudokite Vežimėlio, Stovo Krepšelį IPL Lazeriniai Mašina Grožio Krepšelis Erdvės Taupymo Stovo Laikiklį Karšto Pardavimo Salonas Naudokite Vežimėlio, Stovo Krepšelį IPL Lazeriniai Mašina Grožio Krepšelis Erdvės Taupymo Stovo Laikiklį Prekė: Vežimėlis MAX Medžiaga: Geležis

Apkrova: Apie 130lbs

G. W: 6.5 KG

Pakuotės dydis: 36*34*20CM Vežimėlio dizainas

Šis kokybės Geležies grožio vežimėlis buvo sukurtas stilistas galvoje.Jis naudoja Geležies medžiagą, surinkti lengvai dizainas.Plokštė iš vežimėlio yra pakankamai įdėti unoisetion kavitacijos RF Hydra grožio įranga

Vežimėlis yra skirtas praplauti kambario nustatyti grožio mašina ,su keturių patogu sukti ratų stumia velkamosiomis.

yra dvi lentynos , patogiau laikyti dalykų, pavyzdžiui, gelis arba pakeisti vadovai

Funkcija

-Su itin sklandžiai 4 ratukai

Švarus, plonas dizainas, erdvės taupymo saugojimo

-Chemijos ir išsitepti atsparus stell dėklas

-Lengva stumti ir traukti,švarus

-Sumontuoti įdiegti ir išardyti,sutaupyti laiko ir vietos

-Du lentyna pakankamai vietos valdos dalykų

Prekės Informacija

Pastaba: Dėl aplinkos apsaugos ir muitinės reikalavimus, mes nesiųsti popieriaus versija naudotojo vadove.Mes atsiųsime jums elektroninį variantą, vartotojo žinynas, prašome susisiekti su mūsų darbuotojai!

RFQ

Mokėjimo

Visi daiktai turi būti sumokama per 14 dienų pabaigos liting.Tai suteikia daug laiko, kad laimėti daugiau daiktų taupyti pristatymas!

Jeigu daiktas lieka nesumokėtos 14 dienų, mes pradėsime Nemokamos Prekės procesas

Užsakymų tvarkymo laikas yra tik viena darbo diena.Po to, kai jūsų mokėjimo,mes procesą ir laivų užsakymai per 1~3 dieną.

Pristatymas

Pigiau ir greičiau, nei jūs manote!

. Mes paprastai siųsti paketus per operatyvus pristatymas(DHL, "Fedex", UPS,TTMS ir pan.) ir economicCourier, tokių kaip Kinija Paštu ir Bpost,Honkongo paštą ir kt.Greitai stebėjimo informaciją alwaystracked laiku.

. Pristatymo laikas apie 2~15 darbo dienų .

. Prekės (- ių) bus laivo tiesiai & skubiai iš Honkongo per registruotu oro sklypas per severalbusiness dienų.Valstybinės šventės & savaitgaliais neįskaičiuotos.

. Mes ne imti PVM, jokių mokesčių, bus pirkėjo atsakomybė.

Tarptautinės Pirkėjai .Prašome Atkreipti Dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Thesecharges yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus beprior į siūlymą/pirkti.

Grąžinimas Ir Garantijos

. Gavęs prekę per 30 dienų, bet sugedusį elementą, ne dėl to, kad netinkamai turės teisę į 1 1exchange.Mes bus atsakingas už laivybos

kaina grąžinimo ir išsiųsti pašto.

. Mes siūlome 60 dienų grąžinimo. 25% išteklių atkūrimui mokestis bus taikomas visų rūšių grąžinti pinigus.Pristatymas andhandling mokestis yra negrąžinamas.

. Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija dėl unconsumable. pasilinksmink dalis kaip pagrindinį mašinos,viduje mainboardReturn ir pan,suvartojamos dalių, tokių kaip rankenos,pagalvėlės,pakeitimo

lemputės, bet stiklo gabalėliai, suvartojamos dalys, pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už visas siuntimo išlaidas per garantinį laikotarpį.pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

. Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų tehnicalsupport bus ten, kad padėtų jums.

Apie MUS

Esame profesionalus gamintojas grožio įranga.Mes jau gamybos įranga, kai Viršų Medicinos Grupių iš jav, pietų Korėjos ir Vokietijos, kurių terminas OEM

nuo 2009 metų. Mūsų įmonė gavo nepriklausomų importo ir eksporto teises.Taigi, mes galime platinti kelių rūšių įranga klientams visame pasaulyje.

Tuo tarpu, mes skirta išdavimo unikalus ir kūrybinio nauja mašina, kad mūsų patento buvo patvirtintas.

Remiama pagal aukščiausio lygio mtep centrą ir ekspertų grupė.Mes taip pat tiekimo puikus aptarnavimas po pardavimo.

Patikimumas Viršenybę ir Puikus Serviceis mūsų tikslas.

Bendrovė lnformation

Jums taip pat patiktų