Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

360 Laipsnių Kūdikių Puodeliai Gali Būti Pasukti Magic Cup vaiko Mokymosi Geriamojo Taurės Sandarus Vaikas Puodelio Vandens Buteliukas 240ML Mokymosi taurė

360 Laipsnių Kūdikių Puodeliai Gali Būti Pasukti Magic Cup vaiko Mokymosi Geriamojo Taurės Sandarus Vaikas Puodelio Vandens Buteliukas 240ML Mokymosi taurė

lizdo

    €3.67 €5.32
    • (0)

SKU: n184447

Žymos: tripode kompasas, pakabukas silicio, trikojo 90 kryžius, trigubas žiedas lee, apdailos helovinas, sportiniai, nekilnojamojo, triple 7 tatuiruotė, trikojo kelionėse, trejybės simboliai.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: ČIURKŠLĖS
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

360 laipsnių, nepralaidi vandeniui gerti taurę, saugi medžiaga, yra netoksiški ir nekenksmingi, leiskite kūdikiui išmokti gerti vandenį geriau.

Burnos taurės yra patogios, negalės kūdikio minkštos odos, ir nebus nuotėkio, kai apverstas, norėdami apsaugoti kūdikį nuo užspringimo dėl geriamojo vandens, puodelis yra sklandžiai, jokių kampų, nebus nukentėjo kūdikis, taurės ir dangtis gali būti atskirti, geriau valymas, Užtikrinti higienos.

360° mokslo sandarus mokslo kurti naujų savaiminio fiksavimo

1. Nutekėjimas-įrodymas, vožtuvas automatiškai atsidaro, kai geriamojo vandens, ir užsidaro burna kūdikių ir įdėkite jį į puodelį, kai ne gerti.

2. Kai burną sucks krašto taurė, vanduo teka iš dalies nugara žiedas ir silikono, pakelia lūpų ir paliečia silikoninis vožtuvas.

3. Kai vandens absorbcija sustoja, vožtuvas užsidaro, natūraliai, ir ne vanduo išleidžiamas

Specifikacija:

Pavadinimas: Mokymosi Taurės Vaikams

Medžiaga: PP+silikono

Dydis: 10.5x10.5x8 (puodelio skersmuo) cm,

Talpa: 240ml

Spalvos: žolė žalia, jūros mėlyna, oranžinė, rožinė

Pakuotė:

1pc * Geriamojo taurė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Jums taip pat patiktų