Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vestuvių akrilo stalo numerius su medžio stovas , vestuvių paslaugos, vestuvių papuošimai, dekoracijos

Vestuvių akrilo stalo numerius su medžio stovas , vestuvių paslaugos, vestuvių papuošimai, dekoracijos

Įvykis & Party

    €17.37 €28.95
    • (1)

SKU: n182955

Žymos: akrilo stalo stovi 4, didelis stalo numerius, mans vestuvių papuošalai, šventinė vestuvių papuošalai, decoratio vestuvių stalo, mazda marškinėlius, žaidimas, stalo numerius, vestuvių dekoravimas palapinė, riešutmedžio medienos konsolės lentelė, raidžių skaičius mediena.

Specifikacija:

  • Tipas Didmeninės: No
  • Modelio Numeris: NĖRA
  • modelis: Laiškas
  • Medžiaga: Akrilo
  • vestuvių dekoravimas: stalo numerius, medienos
  • tafelnummers: Vestuvių Stalo Numerius
  • Vestuvių Stalo Numerius ženklas: Ištrauktas Iš Akrilo Ženklas
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių
  • Rinkinys Tipas: No

PASTABA PASTABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Gaminio Paviršius turi skaidrią Apsauginę plėvelę , Prašome jį pašalinti, kai gausite prekes.

Prekės Savybės:

1. Rankų darbo prekę. 2. Pagamintas pagal užsakymą. 3. Šie ženklai yra pagaminta, su aukštos kokybės akrilo, 4. Stovas, laikiklis, yra įtrauktas, siūlome nustatyti. 5. Aišku, akrilo ženklas yra elegantiškas ir gražus, tai puikus papildymas jūsų vestuvių ir pobūvių puošimas, arba kaip dovana kam nors! 6. Mūsų skaidraus akrilo vestuvių sėdimas vietas ženklas yra stilingas būdas parodyti savo svečiams į savo vietas. 7. Tai akrilo vestuvių ženklas yra puikus papildymas jūsų priimamasis dekoro. 8. jei norite daugiau nei skaičius 20. tai kainuoja papildomas mokestis iki $0.9/vnt. --- galite mokėti papildomą mokestį čia: https://Nilson.lt/item/4000096208702.html?spm=2114.12010615.8148356.3.5a3b6bf219xrLK --- jei negalite atidaryti šią nuorodą, prašome ieškoti "papildomo mokesčio", spustelėkite vieną su kaina $0.4.

Medžiaga:

Aukštos kokybės akrilo.

Dydis:

dydis: 5"x5.5".

Informacijos pagal Užsakymą:

Norimą numerį. * jums gali rašyti bet kokį tekstą, bet kokia kalba.tačiau prašome palikti mane norimą tekstą.nes aš negaliu įveskite savo kalba. * jei turite spalvoto vaizdo perduoti, taip pat galite pakeisti spalvą, tekstą.

Kaip užsisakyti?

1. Prašome palikite užsakymą informacijos, kai jūs pateikiate užsakymą.kitaip užsakymas bus atidėtas. 3. Siųsti man pranešimą, jei turite bet kokių klausimų apie prekybos sąrašą arba jei norėtumėte užsakymą ženklas!

♥ Į Dear Klientas ♥

1. Ačiū už jūsų parama.mes pasirūpinsime jūsų užsakymą. 2.Jei yra problema su jūsų užsakymą, ne gavo, skalda, negerai prekės ebs, tiesiog susisiekite su mumis.mes jums išspręsti probelm jums. 3. Prašome don ' t open ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą tiesiogiai, pardavėjas turi išspręsti bet kokią problemą už jus.prašome susisiekti, pirma, tai bus labai dėkingi!

Vishal Nirma

    5
2021-02-09

Items matched perfectly and items came in under 4 weeks to Australia. Packaged super well and kept in tact. Asked for blanks as I'll be making my own writing and did as asked. Super happy with the items.

Jums taip pat patiktų