Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Krioklys Smilkalų Laikiklis, Skirtas Namų Degiklio Laikiklis Kalnų Upe Su 40 Spurgų Krištolo Rutulį Už Namų Dekoro Moliuskui Smilkalų Degiklis

Krioklys Smilkalų Laikiklis, Skirtas Namų Degiklio Laikiklis Kalnų Upe Su 40 Spurgų Krištolo Rutulį Už Namų Dekoro Moliuskui Smilkalų Degiklis

Namų Dekoras

    €8.15 €13.36
    • (0)

SKU: n182859

Žymos: dviračių co2, dekoro dzeno, vandens smilkalų degiklis, natūralios drėkinamosios bokštas smilkalai, urmu smilkalų laikiklis, moliuskui smilkalai, smilkalai kūginiai patchoulli, naftos degiklis degiklis, smilkalų laikiklis stendas, smilkalų degiklis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Moliuskui Smilkalų Degiklis Dervos Krioklys Smilkalų Laikiklis, skirtas Namų

Krioklys Smilkalų Laikiklis, skirtas Namų Degiklio Laikiklis Kalnų Upe su 40 Spurgų Krištolo Rutulį už Namų Dekoro Moliuskui Smilkalų Degiklis Derva

Kulka Taškų: 1、Baudos Kūrinys: Padarė patyrę meistrai su tradiciniais bauda meistriškumo.Dūmų ant kalno lėtai teka žemyn ir supa kaip krioklys, pilna paslapčių.

2、Lengva Valyti: Rankų tradicinės stilius patyrę meistrai su bauda rankų darbas.Ji yra labai lengva valyti po naudojimo.Skalauti degiklis įstaiga su verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte dėmes ant degiklio.Lengva valyti.

3、Sukurti Atpalaiduojančią Atmosferą: Lengvai sukurti atsipalaiduoti, ramioje ir jaukioje aplinkoje.Jis padeda nuraminti nuotaiką, sumažinti nerimą ir nuovargį, stresą ir įkvėpti įkvėpimo.

4、Platus: Labai tinka joga, SPA, šeimos, meditacija, rašymo ir pan.Net jei nėra smilkalų, jis gali būti naudojamas kaip puiki apdaila.

5、Puiki Dovana: Puiki dovana šeimai ir draugams naujieji Metai' s Diena, Mama' s Diena, Valentino' s Diena, Padėkos Diena ir gimtadienis.

1.Baudos Kūrinys: Padarė patyrę meistrai su tradiciniais bauda meistriškumo.Dūmų ant kalno lėtai teka žemyn ir supa kaip krioklys, pilna paslapčių.

2.Lengva Valyti: Rankų tradicinės stilius patyrę meistrai su bauda rankų darbas.Ji yra labai lengva valyti po naudojimo.Skalauti degiklis įstaiga su verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte dėmes ant degiklio.Lengva valyti.

3.Sukurti Atpalaiduojančią Atmosferą: Lengvai sukurti atsipalaiduoti, ramioje ir jaukioje aplinkoje.Jis padeda nuraminti nuotaiką, sumažinti nerimą ir nuovargį, stresą ir įkvėpti įkvėpimo.

4.Platus Taikymas: Labai tinka joga, SPA, šeimos, meditacija, rašymo ir pan.Net jei nėra smilkalų, jis gali būti naudojamas kaip puiki apdaila.

5.Puiki Dovana: Puiki dovana šeimai ir draugams naujieji Metai' s Diena, Mama' s Diena, Valentino' s Diena, Padėkos Diena ir gimtadienis.

Specifikacija:

Dydis: apie 18*12*27cm/7.08*4.72*10.63 į

Medžiaga: derva

Pakavimo Sąrašas:

Smilkalų Degiklis*1

Smilkalai Kūginiai*40 (atsitiktinė spalva)

Jums taip pat patiktų