Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

290mm x 150mm Asmeninį/Vartotojo Namas Adresas Apnašas Durų Skaičius Požymiai Pavadinimas Plokštės, Stiklo, Akrilo Poveikis

290mm x 150mm Asmeninį/Vartotojo Namas Adresas Apnašas Durų Skaičius Požymiai Pavadinimas Plokštės, Stiklo, Akrilo Poveikis

lizdo

    €18.51 €21.27
    • (0)

SKU: n18141

Žymos: adresas plokštelė, plokščių skaičius, dekoro metalo plokštė, durų vardas ženklas, namo numeris, slam dunk tapetai, stiklo namai terariumai, akrilo vartai, durys, pijamma, stiklo namai numerių ženklus.

Specifikacija:

  • Tipas: Durų Plokštės
  • Paviršiaus Apdaila: Poliruoti
  • Durų Plokštės Tipas: namo numeris
  • Modelio Numeris: 290mm*150mm
  • Medžiaga: Akrilo

Pritaikyti jūsų namuose ar kieme, jūsų biure arba savo pastatą,gali būti įrengtas Namas priešais, miegamasis, vonios kambarys, valgomojo, vaikų žaidimų kambariai, šeimos/studijų, šiltnamio efektą sukeliančių, prieškambario, rakinama, kieme ir bet kur, kur jūs norite, kad ji būtų.

Tiesiog palikite pranešimą, pasakykite man, jūsų teksto plokštelės norite, pavyzdžiui:-----Šrifto 1 Kartų;Teksto plokštelė yra: 66 Saulėgrąžų Rd.Arba atsiųskite man savo logotipą.

1> 100%Rankų darbo

2> 5 mm skaidrus stiklas akrilo lenta ir juoda pagrindo skydas iš nerūdijančio plieno laikiklis įtraukti.

3> 6 Šriftus, rinktis,jei nebus nurodytos, mes priimsime tai, kaip Times New Roman Šriftą.

4> Exxcellent paviršiaus, atitinka aukščiausius standartus.

5> Išoriniai šviesos vinilo su savo choiceof durų skaičius / gatvės pavadinimas / tekstas, nuolatinis, aukštos darni klijais, tvirtos ir ilgaamžės.

6> 100% atsparus vandeniui, nereikia jaudintis, koks klimatas , garantija!

7> Tiesiog spustelėkite "Pirkti Dabar" ir sekite mokėjimo procesą palikite mums žinutę ir pasakykite mums savo tekstą apnašas ir šrifto norite, kad ji būtų.

Jums taip pat patiktų