Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SEMAXE Prabangos Vonios Rankšluosčių Rinkinys,2 Dideli Rankšluosčiai,2 Rankšluosčiai,4 rankšluosčiai ir kilpinės plaušinės. Medvilnė, Labai gerai Sugeriantys Vonios Rankšluosčiai (Pakuotėje 8)

SEMAXE Prabangos Vonios Rankšluosčių Rinkinys,2 Dideli Rankšluosčiai,2 Rankšluosčiai,4 rankšluosčiai ir kilpinės plaušinės. Medvilnė, Labai gerai Sugeriantys Vonios Rankšluosčiai (Pakuotėje 8)

lizdo

    €22.67 €46.27
    • (4)

SKU: n18026

Žymos: virtuvės rpg, žirafa rankšluostį, prekės prabanga moteris, rankšluostį, vyriškos lyties kūdikis rankšluostį, karinės rankšluostį, 108 mala, vonia ir sauna, priedų vonios rinkinys, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys.

Specifikacija:

  • Svoris: 1875g
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Stilius: Paprastas
  • Vienkartiniai: No
  • Funkcija: Mašina Galima Skalbti
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • modelis: Paprastas Dažyti
  • Prekės Pavadinimas: semaxe
  • Absorbcija: 5s-10s
  • Formos: Stačiakampis
  • Technics: Šukuotos medvilnės
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Tipas: Vonios Rankšluostis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Laivas Iš : KINIJA, JAV, Belgija

Mūsų naujai įkurta Belgijos sandėlyje gali laivas su daugiau nei 20 Europos šalių.Perkant, Prašome pasirinkti pristatymo vieta Belgija, greitas pristatymas gali sutaupyti savo mokesčių, tai bus pristatomos per 3-7 dienas.

Pastaba: Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, galite pasirinkti spalvas iš rankšluosčių rinkinį, kaip jums bus.

1. DYDIS BYLOSE: specialiai Pagaminta už Amerikos ir Europos standartą rankšluostį dydžių.Vonios rankšluosčiai: 70x140cm rankšluosčiai: 41x70cm Washcloth: 34x34cm 2.LUXURY HOTEL & SPA KOKYBĖS RANKŠLUOSČIAI: Šie paketai yra pagaminti iš 100% priemoka Medvilnės.Mūsų rankšluosčiai yra žinoma, kad gauti dar minkštesnė, fluffier, ir daugiau absorbentas, tinkamai plauti. 3. AUKŠTOS KOKYBĖS: Mūsų rankšluosčių kolekcijos yra austi su 100% žiedas susuktų medvilnės ir visi hems yra dvigubai susiuvami už papildomą patvarumą. 4. LENGVA PRIEŽIŪRA, SKALBTI MAŠINOJE & DRYABLE: Nuplaukite šaltame vandenyje, būgniniai sausas mažai.Skalbkite atskirai prieš pirmąjį naudojimą.Mūsų rankšluosčiai yra eco-friendly; tampa minkštesnė, su kiekvieno plovimo, chemikalų, natūralūs dažikliai, kad yra saugus jums ir aplinkai.

BE CHEMIKALŲ & ECO-FRIENDLY

Mūsų gamybos procesą, naudojame ekologiškas medžiagas, kad padėtų išgelbėti mūsų planetą.Visos pakuotės, pagamintas vien tik iš popieriaus - mes sutelkti dėmesį į aplinkos apsaugą.Kai nenaudojate,, langelyje galima įrašyti rankšluosčiai.Mūsų elegantiškas pakuotėje gali būti kaip dovana, taip pat.

100% Žiedas Susuktų Medvilnės, dėl Lygumo,

Jis visada gaivus supa ir palepinkite save minkšta ir jauki vonia rankšluostį po šiltu dušu!Pagamintas su 100% žiedas susuktų medvilnės audinio ir jos charakteristika, orui, šie paketai yra puikus savo kūno.Gamybos naudojant ilgą stabili medvilnės pluošto prideda švelnumo.Jis yra idealus visiems odos tipams.

Dukart Siūlės Apsiūti Apdaila

Šie paketai ateina su dvigubo susiuvami apsiūti apdailos prevencijos prieš suyra po plovimo.Rankšluosčiai yra gaminami su šukuotos medvilnės ir 2 sluoksnis siūlų.Pridėta kabliukų, kad gali būti lengvai pakabinti ant sienos, kad sutaupyti vietos.

Išnyks Atsparus Spalva

Priimti gamtinių dažymo technologijos, šie išnyks atsparūs rankšluosčiai gali turėti savo spalvų, po pakartotinių plovimų, ir juose nėra kenksmingų cheminių medžiagų, išlaikant jus saugus nuo kenksmingų medžiagų.Turime daug spalvų jūsų pasirinkimas.

8-piece Set Medvilnės Rankšluosčiai, siekiant Patenkinti Įvairius Poreikius, Jums ir Jūsų Šeimai!

Super Minkštųjų Jaustis

Sukurtas naudojant 100% priemoka medvilnės, šie paketai yra ultra-minkštas ir purus, teikiantis daug šilumos ir vyniojimo jums patogumo.Tuo tarpu, jie lieka orui, dėl greitai džiūsta, po skalbimo.

Didelio Sugeriamumo

Featuring 700GSM (gramais vienam kvadratiniam metrui), tankis ir high-end medvilnės, šie paketai yra super absorbentas, ir yra tiek storesnis ir stipresnis nei kitų lengvas rankšluosčiai rinkoje, sugeria daugiau vandens, ir palieka jus su atnaujintu jausmas.

Gamybos bazė

Didmeninė

Mes turime savo gamybinę bazę, teikti klientams visame pasaulyje kiekvienais metais daug užsakymų.Jei jums reikia daugiau rankšluosčiai, prašome susisiekti su mumis

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas.Taigi, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mums 5 žvaigždžių gavę produktus.Jei turite kokių nors problemų, tiesiog susisiekite su mumis, prašome, mes esame laimingi, kad tarnauti jums. 2. Rašykite mums prieš neigiamą atsiliepimą ar blogų atsiliepimų ar ginčo svetainėje,mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu ir kad jums malonu su verslu. 3. Mes tiesiog tikimės, kad jums gali būti laimingas pirkinių patirties mūsų parduotuvėje.

Vežimą:

1. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino. 2. Teisingas, išsamus adresas turėtų būti parodė, kai jūs pateikiate užsakymą. 3. Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei jūs neturite gavo paketą, per 60 darbo dienų po išsiuntimo ir leidžia mums šiek tiek darbo dienas, siekiant patikrinti negavusieji paketą.

Apmokėjimas:

1. Prašome patvirtinkite, kaina ir kitos detalės su tiekėju prieš jūsų mokėjimą. 2. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir pasirinkti savo mėgstamą laivybos metodai prieš mokėti. 3. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog susisiekite su mumis, prašome, mes stengiamės jums padėti.Laimingas Pirkinių!

Awatson0789

    5
2020-09-16

The towel went 2 weeks, packed in a cardboard box, there is no smell, the quality is good, soft to the touch, let's see after washing how they behave. The color is slightly different from the photo-peach and grayish. There is a hook loop on each towel except the smallest

Xatabxatabuch

    5
2020-11-23

Ordered 11.11.20 came 23.11.20 to Kaliningrad, good quality goods. very satisfied, the seller is super. All lines are flat, there is no smell, very soft and pleasant towels. Recommend!!!

Vladimirp84

    5
2020-08-17

набор хороший!!!!продавца рекомендую.класс

Elfarido

    5
2020-09-30

The goods came in excellent condition and earlier. Thanks seller

Jums taip pat patiktų