Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Seksualus Skaidri Ruda Latekso Trumpas Riešo Pirštinės Ilgis Moterų ir Vyrų Tinkinti Bet kokios Spalvos

Seksualus Skaidri Ruda Latekso Trumpas Riešo Pirštinės Ilgis Moterų ir Vyrų Tinkinti Bet kokios Spalvos

Drabužiai, Reikmenys

    €13.05 €14.35
    • (1)

SKU: n180081

Žymos: vinilo pirštinės, anti static dirželis, latekso vinil pirštinės, mados vinilo pirštinės, pirštinės vinilo pirštinės, siūlų pirštinės vyrams, vaikai vinilo pirštinės, guminės pirštinės, daiva žieminės pirštinės, juoda latekso pirštinės.

Specifikacija:

  • Storis: 0.45 mm
  • Lytis: unisex latekso pirštinės
  • Prekės Pavadinimas: manqiu
  • Custom: NEMOKAMAI
  • Stilius: Sexy & Klubas
  • Pirštinės Ilgis: Riešo
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Numeris: 201456
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Dizainas: Latekso pirštinės
  • Medžiaga: 100% Natūralus lateksas.

Meilė latekso trumpas pirštines !Leiskite jums patinka dėvėti latekso, yra nuostabus jausmas !Visi mūsų latekso drabužiai yra pagaminti iš 100% grynos gamtos latekso gabalas, geras elastingumas.Nėra jokių užpildų, neturėjo įtakos žmonių sveikatai, ir grynas rankų karpymas .

Čia galite rasti natūralių aukščiausios kokybės, tačiau pigūs latekso pirštinės iš įvairių dydžių, stilių ir spalvų, tokių kaip juoda latekso pirštinės, juoda latekso pirštines, rožinė latekso pirštinės, baltos spalvos latekso pirštinės, seksualus, latekso pirštinės, skaidraus latekso pirštines ir kt.

*Prašome įsitikinkite, kad patikrinti mūsų dydžių lentelė ir kaip vertinti, kai tvarka.

*Spalvų permainingi.

*Jei yra stilius, kuris jums patinka, o ne mūsų kolekcijos dar, rašykite mums ir mes stengiamės pasiūlyti pasirinktinis pritaikyti paslaugos.

Gražus gryno latekso pirštines, geras elastingumas, 100% rankų darbo, pagal Užsakymą pagaminti jums.

Savybės:

1. Medžiaga: 100% Natūralaus latekso gabalas.

2. Gali būti pritaikyta pagal dydį klientų, Prašome nurodyti ūgį, krūtinės, liemens, klubų ir t.t.

3. Gali pasirinktinis pritaikyti pagal užsakovo dizainą ar nuotraukų, kaip cosplay.

4. Spalvų pasirinkimas pagal šiuos spalva swatches.

5. Produkto detales, kaip žemiau nuotraukose.

6. Sandard dydžio lentelę žemiau.

7. Storis galima 0.3 mm, 0,4 mm, 0.45 mm, 0,6 mm, 0,8 mm ir kt. (reikia pridėti papildomas mokestis storesnės medžiagos)

Seksualus Rudos Trumpos Latekso Pirštinės Riešo Pirštinės kliento nuotrauką black latekso pirštinės ilgai, atkreipkite Dėmesį:

1. Vaizdas atrodo ryškios ir spindinčios,nes mums purškimo paryškinimo,produktas jums gauti, bus ne atrodo ryškios kaip nuotraukoje.Valymo, mes rekomenduojame jums naudoti silikono pagrindu lenkijos, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba".

2. Nes skirtingi elastingumo medžiaga, gali būti nuokrypis apie 3-5cm,prašome įveskite savo ūgį,svorį ir BWH(Biustas, Juosmens, Klubo)

3. Spalva produktai gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos įrodyta, dėl apšvietimo sąlygos, fotografavimo kampas, įvairių stebėti ir kt. 4. Nes mes peržiūrėti nuotraukas iš skirtingų kompiuterių ekranai, ten gali būti šiek tiek spalvos nuokrypis.Prašome į tai atsižvelgti prieš perkant.

Jei jūs suteikiate mums nestandartinių dydžių pritaikyti iš,, prašome nurodyti, ar tai jūsų kūno dydžio ar drabužių dydžio jums reikia.Jei kūno dydis, mes galime sumažinti šiek tiek kai kurie stiliai, kurie turi odos-stora poveikį.Jei jums reikia custom made pls prašome leiskite man žinoti jūsų matavimai, kaip nurodyta toliau:

Pasirinktinis Pritaikyti

Mes rekomenduojame jums gauti mums savo priemones, ir mes galėsime pritaikyti specialiai jums.Yra tik papildomą mokestį, jei savo priemonė didesnė nei XXL, mes už nedidelį papildomą medžiagą mokestis, plius extra pristatymas.

Labai Svarbu:

* Gauti kitas asmuo, įvertinti už jus, o jums atsistoti ramiai.Prašome don 't priemonė sau, nes ji laimėjo" t būti tikslūs, ne visus.

* Jei jums nėra susidūrę su tuo, rasite pakeitimo parduotuvė padaryti.

* Jei jūs jau turite latekso drabužiai ir tiksliai žinote, priemonės, drabužiai, jūs galite gauti mums, kad vietoj kūno priemonė, su pastaba, tai drabužių dydis.

* Jei jūs gaunate mums savo kūno dydį, atkreipkite dėmesį, mums tai kūno dydis, ir ar jūs norite, kad jis trauktis 1-2cm, kad ji daugiau oda-stora.

Jūsų Priemonę pasirinktinis pritaikyti:

Ar norite mums trauktis 1-2cm?Pls prašome leiskite man žinoti savo žemiau matavimus:

Rankos perimetras:

Riešo apimtis:

Pirštinės ilgis:

Palmių perimetras:

Pastabos:

Kaip Matuoti

Čia yra trumpas paaiškinimas, kaip įvertinti save.

Spalvų Schema

Žemiau yra sąrašas visų spalvų, galite pasirinkti iš.Jei kostiumas ateina su daugiau nei 1 spalva, prašome aišku, ne Pastaba lauko kasos, kaip jūs norite.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvos nuokrypis yra sunku visiškai išvengti.

Natūralaus Latekso Spalvų

Patarimai, kaip Prekybos:

Kiekvienas stilius yra juoda, raudona, mėlyna, balta, skaidri ir kavos spalvos jūsų pasirinkimas, plius kitų spalvų žemiau Spalvų pasirinkimas.

Prašome patikrinti mūsų dydžio diagramos, prieš jums pasirinkti standartinio dydžio.

Mes siūlome pasirinktinis pritaikyti nemokamai.Prašome sekite instrukcijas apie tai, Kaip Priemonę, ir pateikti mums savo dydžių.Ten gali būti šiek tiek dydžio skirtumas, bet mes seks jūsų dydžių griežtai pritaikyti procesą.

Prašome don ' t pirkti, jei esate alergiški lateksui.

Patarimai, kaip Dėvėti:

Stenkitės šveitimas iki nagai, kai dėvėti.Kostiumai yra pritaikyta natūralaus latekso, todėl bet koks lipni dalykų, kuriuos gali sukelti žalos.

Nenaudokite pernelyg daug jėgos, kada apsivelka kostiumą.

Ten dažnai prakaito viduje po dėvėti.Jūs neturite plauti kiekvieną kartą.Šveitiklis su šlapiuose rankšluosčiu tada skleisti kai kurie kūdikių miltelių bus gerai.

Wrap su popierinį maišelį ir laikykite catsuit ne tamsus ir sausas vietas, vengti rūgščių,šarmų ir tiesioginės saulės šviesos.

Tvarkaraštis

15-20 dienų proceso metu + siuntimo laikas-Jūsų drabužiai atvykimo laiko.

Atšaukimo ir Grąžinimo Politika

Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientams.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės-tai mūsų panaikinimo ir Grąžinimo Politika yra griežtesnės nei kitų elementų, taip, svarbu kad atsargiai

Latekso Apdailos ir Išlaikyti

Sausas

Paprastai jūsų latekso drabužiai ateina kaip nuobodu.Tai natūralaus latekso sąlyga, be aliejaus.

Silikono Ne

Purškimo silikoninė alyva su minkšta kempine ant paviršiaus latekso kostiumas gali pasiekti blizga poveikis parodyta mūsų nuotraukas.

Silikonu Viduje ir už jos Ribų

Purškimo talko miltelių arba padažas pagalbos aliejus viduje kostiumas, arba ant odos, galėtų padėti išleisti drabužius.

Placki452

    1
2020-09-16

.

Jums taip pat patiktų