Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Dviračių Posūkio Signalo Žibintai Smart Dviračių LED užpakalinis žibintas Nuotolinio Valdymo Dviračių Krypties Indikatorius su Ragų USB Įkrovimo Dviračio Šviesos

Dviračių Posūkio Signalo Žibintai Smart Dviračių LED užpakalinis žibintas Nuotolinio Valdymo Dviračių Krypties Indikatorius su Ragų USB Įkrovimo Dviračio Šviesos

Dviračių Priedai

    €7.89 €9.87
    • (0)

SKU: n179144

Žymos: šalmas led, rodiklis dviračio šviesos, vyras posūkio signalo, didelis dviračių žibintai, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, dviračių eilė, bicycl lempos, forauto dviratį posūkio signalo lemputė, skaitmeninis pavarų indikatorius motociklo, dviračio šviesos.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: USB Dviračio Šviesos BTA11096
  • Prekės Pavadinimas: WasaFire
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • dviračių posūkio rodiklis: posūkių žibintai ant dviračio
  • usb smart nuoma uodegos šviesos: smart nuoma uodegos šviesos
  • Galinis žibintas dviračių: dviračių posūkio signalo
  • dviračių posūkio signalo lemputė: signalinė lemputė dviratį
  • Dviračių Posūkio Signalo Lemputė: dviračio lemputė
  • Montavimo Rodymas: rankenos

Smart Nuoma Uodegos Šviesos USB Nuotolinio Valdymo Galiniai Atgal Ragų Lempos Dviračių Ruožtu Indikatorius Saugos Dviračių Posūkio Signalo Šalmas Šviesos Funkcija: 1. Didelio ryškumo SMD pleistras lempos karoliukai: 14 raudona SMD ir 18 geltona SMD kairėje ir dešinėje pusėse, didelio ryškumo, veiksmingai pagerinti saugumo jojimo naktį. 2. Nustatyti savo šviesos režimas: 5 šviesos režimu funkcijos: pasukite dešinėn + didelis decibelų garsiakalbis/pasukite kairėn + didelis decibelų garsiakalbis/raudona šviesa visada on/raudona lemputė mirksi/visi mirksi.Jūs galite pakeisti įvairių rūšių pagal savo poreikius ir kartų, kad gautumėte geriausią apšvietimo patirties ir apsaugoti jus. 3. USB įkrovimo ir CR2032: posūkio signalą uodegos šviesos yra USB įkrovimo, ir jis gali būti naudojamas apie 18 valandų po įkrovimo 3 val.Belaidžio nuotolinio valdymo pultas gali lengvai pakeisti CR2032 baterijos. 4. Tweeter: 120 decibelų garsiakalbis, safe priminti ir praeivių, saugiau naktį jojimo. 5. Atsparus vandeniui dviračių užpakalinis žibintas: Į užpakalinis žibintas pagamintas iš drėgmei atsparios medžiagos, kad būtų užtikrintas saugus naudoti lietingą dieną. 6. Nuotolinio valdymo lemputė: lengvas ir patvarus dviratis uodegos šviesos, kuri gali būti įdiegta visuose dviračiai, vaikiški dviračiai, ir suaugusiųjų dviračius.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip šalmas šviesos, kuprinės, šviesa, šviesa ir kt.Specifikacija: Produkto Pavadinimas: Nuotolinio valdymo vairo uodegos šviesos Lempos karoliukai: LED Šviesos spalva: raudona šviesa ir kreiptis į geltonos šviesos Produkto spalva: juoda Gaminio dydis: 94*32.5*26mm Šviesos: 50 Liumenų Baterijos talpa: 800 mAh Įkrovimo laikas: apie 3h tarnavimo laikas: apie 18h Įtampa: 3.7 V Režimas: pasukite dešinėn + didelis decibelų garsiakalbis/pasukite kairėn + didelis decibelų garsiakalbis/raudona šviesa visada on/raudona lemputė mirksi/visi mirksi Paketą įeina: 1*Dviračių uodegos šviesos 1*Nuotolinio valdymo pultas 1*USB kabelis

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3)Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

Siuntos Garantija

12 mėnesių gamintojo garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

100% Realios Nuotraukos.

Apie Muitus

Tai priklauso nuo Muitų politiką savo šalyje, jums gali būti reikalaujama sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.Tačiau paprastai jums nereikia kovoti su šia problema.

Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNIGN PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Nilson.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.?

Atsiliepimai

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Jums taip pat patiktų