Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vernee Thor Garsiai Garsiakalbis, Originalus Naujas Garsiai Buzzer Varpininkas Pakeitimo Dalis Aksesuaras Vernee Thor Mobilusis Telefonas

Vernee Thor Garsiai Garsiakalbis, Originalus Naujas Garsiai Buzzer Varpininkas Pakeitimo Dalis Aksesuaras Vernee Thor Mobilusis Telefonas

Mobiliųjų Telefonų Dalys

    €6.49
    • (3)

SKU: n178754

Žymos: boho dres bohemijos, juoda hairband lankas, bakboo žiūrėti juoda, bezel pilietis ny40, boho piešimo žvaigždės, vaizdo kameros jutiklių bmw, karoliukai, pandora surf, beržo medienos a4 dydžio, kameros jutiklis automobiliai.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: už Vernee ThorLoud Garsiakalbis
  • Naudoti: garsiakalbis
  • Dizainas: BARAS
  • Suderinamos Prekės: už Vernee Thor Garsiakalbis

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę.Parduodame Priedus Už Daug prekės Ženklų , Tokių Kaip Cubot , UMI, DEEGOO, Elephone, THL, ZUPO, XIAOMI Ir Daugiau

Prašome Nedvejodami Rasti Tai, Ko Jums Reikia !!

Vernee Thor Garsiai Garsiakalbis, 100% Originalus Naujas Garsiai Buzzer Varpininkas Pakeitimo Dalis Aksesuaras Vernee Thor Mobilusis Telefonas

1. 100% Originalios ir Naujos.Tinka telefono Vernee Thor puikiai.

2. Pakeisti jūsų seną, sugedusį, skaldytų Telefonas Garsiai Garsiakalbis.

3. Prašome naudoti jį pagal žinių telefonų remontas.Mes negali būti atsakinga už neprofesionaliai žalą.Profesionalus Montavimas yra labai rekomenduojama.

4. Produktas yra išbandytas ir patikrintas prieš pristatymas.

Pakuotė: 1 * už Vernee Thor Garsiai Garsiakalbis

1.Visos prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienos oro paštu po apmokėjimo aišku.Dauguma laiko, jums bus gauti jūsų užsakymą per 10-30 darbo dienų po to, kai mes perduoti jūsų paketą pristatymo kompanija.Mes negalime garantuoti, kad pristatymo laikotarpis jeigu post office yra bet kokių netikėtų vėluoti dėl atostogų, oras, muitinės ar kitos sąlygos.

2. Paprastai mes naudojame atsekami tarptautinių Skubių paslaugų (tokių kaip DHL,EMS,TNT,UPS,FEDEX , Kinija paštu, oro paštu ,Hongkong post oro paštu ,Singapūras paštu, oro paštu, ir t.t.) į laivą.Jei jūsų užsakymas yra per didelis, ir mūsų krovinių negali būti pasirengusi per 7 darbo dienas, mūsų laivybos laikas turėtų būti ilgesnis.

3.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės.Prašome neatidaryti ginčų mums.Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

1. Jei jūsų prekė buvo sugadinta siuntimo metu, galima kreiptis į mūsų pardavimų grąžinti pinigus.Kai jūs prašyti grąžinti, prašome pateikti mums savo nuotraukas arba vaizdo įrašą, kuriame aiškiai nurodyta problema su elementą.

2. Prekės su kokybės klausimais gali būti grąžintas keistis arba grąžinti susisiekę su mūsų pardavimo per 7 dienas nuo prekių gavimo.Jei norite išsaugoti produktus daugiau nei 7 dienas, jį isregarded naudojamas.Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar pakeisti.

3. Prieš grąžinimo prašome kreiptis į mūsų pardavimų pirmąjį ir patarti mums savo eilės numerį ir konkrečių grąžinimo priežastį.Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jūs turite mums pateikti grįžo sekimo numerį.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, vos per kelias sekundes palikti mums teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių prašome, mes tikrai vertiname, kad!

Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis žinute.Atsakymą per 48 valandas.

Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.

Darbo laikas nuo pirmadienio iki penktadienio(9:00 iki 20:00 val.) Kinija laikas

Rodel Aug

    5
2020-09-15

perfetto

Cielogalicia

    5
2020-12-07

And very convenient to have a spare and don't throw a great for only a speaker that after several drops the phone, the audio was not perfect, thank you very much, Vernee Thor loud speaker 100% original new loud Buzzer Ringer replacement part accessory for Vernee Thor Mobile phone

Olgaveselova

    5
2020-10-03

Very good recommended

Jums taip pat patiktų